Executive MBA in singapore

Aalto Executive Education Academy Singapore

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA in singapore

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA in Singapore

A Journey of Leadership Transformation

Dit programma is geregistreerd bij CPE

Aalto Executive MBA (voorheen bekend als de Helsinki School of Economics EMBA) is een van de toonaangevende Executive MBA-programma's wereldwijd. Het houdt de 'Triple Crown' van de accreditaties - de drie meest gerespecteerde universiteit accreditaties, toegekend aan slechts 0,5% van de wereldwijde business schools: AACSB, AMBA en EQUIS - en behoort tot de top 100 programma's in de wereld door de Financial Times.

Aalto Executive Education Academy is een dochteronderneming van Aalto University - een innovatieve multidisciplinaire universiteit van Finland. Aalto University is een product van een fusie tussen drie vooraanstaande Finse universiteiten met een gezamenlijke geschiedenis van meer dan 300 jaar. Aalto Executive MBA staat voor een hoog niveau van het Finse onderwijs en het is aangeboden in Singapore sinds 1999.

Van nieuwste kennis te Praktische vaardigheden

De Aalto Executive MBA Singapore programma is ontworpen rond de vier grote gebieden van strategie, leiderschap, financiën en marketing, met speciale nadruk op de strategie en leiderschap in een mondiale context. De modules worden geleverd door een wereld-klasse faculteit van Aalto University en gerenommeerde business schools over de hele wereld. In aanvulling op de academische kwalificaties, ze zijn uitstekende leraren en hebben aanzienlijke ervaring met senior-level managers in internationale organisaties.

De Aalto EMBA is ontworpen om interactie en participatie te maximaliseren. De aanpak richt zich op de integratie van theorie en praktijk en wordt aangepast aan de verschillen in leerstijlen rekening te houden. Een verscheidenheid van methoden vergemakkelijken het leren, met inbegrip van presentaties, debatten groep, casework, rollenspelen, lezingen, real-life case studies, en ontmoetingen met de zakelijke leiders.

Word lid van Aalto Executive MBA in Singapore en start uw reis of Leadership Transformation.

Een ruimere keuze door het Global Portfolio

De Aalto EMBA programma wordt aangeboden in zeven locaties: Singapore, Finland, Zuid-Korea, Taiwan, Indonesië, Polen en Iran. Tot zes modules kunnen worden genomen op andere Aalto EE vestigingen in Europa, Azië of het Midden-Oosten. Twee electieve Aalto Executive Summits en een aantal electieve studie tournees in het buitenland verder bijdragen aan de ontwikkeling van cross-culturele competentie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
18 - 20 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
71,250 SGD
SGD 71.250
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan