Weer nieuwe pedagogische aanpak wereld

De flexibiliteit van de opleiding van vandaag: ieder zijn ritme en zijn leven

 • 1 dynamisch model: workshops, workshops en projecten
 • Duurzame tempo 1: 1 avond per week (3u) + 1 zaterdag per maand (7h)
 • 1 training voor managers: trainingstijd is compatibel met de professionele doelen (15 tot 18 maanden, afhankelijk van de integratie terughoudendheid)
 • 1 aanpasbaar model: het systeem kunnen zowel vlak-de afstandsbediening voor alle events projecten te behandelen onvoorziene
 • 1 flexibel studeren: Het is mogelijk om de weg tijdens de training te bereiken

De "PLUS"

 • Persoonlijke Ontwikkeling / Leiderschap
 • Coaching voor de realisatie van professionele project
 • Stijging van de leidinggevende en technologische vaardigheden
 • Een keuze uit 4 MBA in het hart van digitale transformaties
 • Een week op een "spot" International (New York, San Francisco of Shanghai)

De innovatieve pedagogie Ionis groep geschikt voor de meest veeleisende bestuurders

Door lid te worden van de Executive MBA Ionis-STM, toegang pedagogiek IONIS: systematisering van het project-modus, vermenigvuldigen workshops en workshops, intensives en onderdompeling. Deze methoden zijn ontstaan ​​in onze scholen en zijn op grote schaal verspreid. OM Ionis-STM, worden ze aangepast aan de opleiding van kaders om hun identiteit te respecteren, terwijl de introductie ervan in deze actieve onderwijsmethoden. De instructeurs zijn allemaal professionals van hoog niveau in het dagelijkse contact met de technieken, vaardigheden, kennis en redeneren dat ze doorgeven aan de groepen die zij coachent in een collectieve dynamiek.

Titel RNCP

Voor elk van zijn MBA, Ionis-STM levert als een expert RNCP niveau I.

Wie zijn deze MBA?

Om alle leidinggevenden die sneller willen gaan in het begrip van de hedendaagse problemen en het beheersen van oplossingen aan te pakken. Het tempo is ingesteld voor compatibiliteit met de ernstige beperkingen die de hunne zijn te zijn. Zelf ontworpen voor het digitale tijdperk, behouden zij de oplossingen die flexibiliteit, de enige garantie voor het voltooien van de cursus in goede omstandigheden mogelijk te maken.

doelstelling MBA

Google, Facebook, YouTube, Dailymotion, LinkedIn, Instagram, paybal, eBay ... de reuzen van vandaag de dag zijn geboren startups gisteren. technologische toepassingen en innovatieve diensten die worden aangeboden aan bedrijven en particulieren zijn allemaal creaties die ons dagelijks begeleiden en die van de intelligentie en durf ondernemers. De MBA Innovatie en Ondernemerschap zal de "zieners", die in hun zakelijke kansen zal brengen voor het creëren van waarde, nieuwe producten en diensten, nieuwe markten te vormen.

Het zal ook trainen degenen die wensen om de uitdaging van het creëren van hun eigen bedrijf te ondernemen en hen de kennis om de strategie van zijn ontwikkeling vast te stellen, om de risico's te begrijpen, om te leiden en te motiveren teams om voortdurend te innoveren. De MBA Management and Cyber-security trein experts die in staat waren om een ​​veilige omgeving om de mogelijkheden en uitdagingen van de evolutie van de moderne onderneming aanbieden.

Opleiding te volgen in:
 • Frans

Zie 3 andere vakken van Ionis School of Technology and Management »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
15 - 18 maanden
Voltijd