Lees de Officiële Beschrijving

Begindata

Onze academische kalender is gebaseerd op een kwart systeem (1 kwartaal = 10 weken). Vanwege de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van het programma zijn er meerdere startdatums beschikbaar aan het begin van elk kwartaal en van elke termijn, in oktober, november, januari, februari, april, mei, juli en augustus. Alle campussen volgen dezelfde academische kalender.

Programmaduur

Voltijdstudenten kunnen een masterdiploma behalen in 1 academiejaar van 9 maanden, voor een totaal van 3 kwartalen van 20 credits elk, of binnen 12 maanden bij het spreiden van de werklast.

Deeltijdstudenten kunnen een masterdiploma behalen in 2 tot 3 academische jaren, afhankelijk van het aantal cursussen dat is geprobeerd per kwartaal, de selectie van de cursussen en de cursusplanning; het verdienen van de helft van het gebruikelijke aantal cursussen staat gelijk aan tweemaal de duur van het voltijdse programma. Hoe flexibeler de werkuren, hoe meer cursussen er beschikbaar zijn om sneller te eindigen. Studenten worden als parttime beschouwd tijdens een poging om 6 of minder cursussen per kwartaal te volgen. Deeltijdstudies zijn alleen beschikbaar voor studenten met een nationaal paspoort of een verblijfsvergunning.

Lesrooster

Cursussen in de Executive Graduate / Master-programma's worden gepland in een modulair formaat gedurende 4 opeenvolgende weekdagen, of 3 opeenvolgende weekdagen op zaterdag, afhankelijk van de campus. Elke module bestaat uit 2 cursussen. Deze modules worden altijd gepland in de weken 5 en 10 van de herfst-, winter- en lentekwartieren, voor een totaal van 6 modules (12 cursussen) per academisch jaar. Cursussen zijn ook beschikbaar in extra formaten , zoals overdag, seminar, avond, weekend en online, verspreid over het campusnetwerk. Maak contact met een toelatingsadviseur of raadpleeg de cursusplanning als je eenmaal bent ingeschreven om meer te weten te komen over de beschikbaarheid van de cursus in specifieke indelingen gedurende het academiejaar.

Wereldwijde studiereis

Elk academisch jaar kunnen studenten van alle campussen in Europa, evenals studenten van onze academische partners deelnemen aan onze wereldwijde studiereis naar Tokio, Japan . De wekenlange reis zit vol met culturele excursies, bedrijfsbezoeken, sociale activiteiten en een seminar over Aziatisch management.

Aanmeldingsdeadlines

Onze toelatingsafdeling past een rollend toelatingsproces toe en stelt geen deadlines in om aanvragen in te dienen vanwege de verschillende beschikbare startdatums. Aanvragen worden het hele jaar door continu beoordeeld . Alleen in het geval dat een studentenvisum vereist is, raden wij aan om 1-3 maanden voorafgaand aan de beoogde startdatum toe te passen.

Toelatingseisen

Studenten moeten vloeiend Engels spreken en een bachelordiploma (of gelijkwaardig) hebben behaald. Raadpleeg het aanvraagproces voor meer informatie over de aanbevolen niveaus in het Engels.

Graden met 180 Europese credits of 120 Amerikaanse semester credits worden als gelijkwaardig beschouwd. Andere graden kunnen samen met uw aanvraag voor beoordeling door onze Admissions Department worden ingediend. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen academische of professionele bachelordiploma's.

Studenten die geen bedrijfsgerelateerde bacheloropleiding of gelijkwaardig diploma hebben, kunnen worden verplicht om voorafgaand aan het starten van het programma een inkomende beoordelingstest af te leggen en, afhankelijk van de resultaten, een bijkomend aantal credits te verdienen in nivellerende cursussen van de pre-masterstichting. programma om volledig voorbereid te zijn op onze afstudeerprogramma's.

Studenten die 15 of meer jaar relevante werkervaring hebben, kunnen rechtstreeks een aanvraag indienen voor het Pre-masterprogramma en moeten een inkomende beoordelingstest doen voordat ze aan het eindexamenprogramma beginnen, en afhankelijk van de resultaten een bijkomend aantal credits verdienen in specifieke niet-gegradueerde cursussen.

Programma-eisen

3 cursussen in Financieel Management

Programmakosten

De programmakosten worden pro rata per campus berekend, waarbij de student cursussen en verdiende credits heeft voltooid. De totale vergoedingen zijn verschuldigd op kwartaalbasis volgens een vast betalingsschema. Programma kosten dekken inschrijving en collegegeld, maar zijn exclusief de kosten van levensonderhoud, huisvesting, reizen, vervoer, ziektekostenverzekering, studie materialen en andere kosten.

Beoordelings systeem

Studenten worden beoordeeld op een combinatie van aanwezigheid, participatie, individuele opdrachten, groepsopdrachten en examens. Opdrachten kunnen leesmateriaal, scripties, rapporten, presentaties en andere zijn. De combinatie van deze beoordelingen biedt studenten een gelijke kans om hun vaardigheden en kennis te demonstreren. De minimale slaagkans is D (60%). In het geval van een FX-cijfer hebben studenten de mogelijkheid om een ​​tweede examen aan te vragen om de minimum-slaagkans van 60% te behalen.

Academische graad

Na succesvolle afronding van de studie ontvangt de student een internationale particuliere Executive Master of Business Administration (Executive MBA) -diploma uitgereikt door het hoofdkantoor van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar credits werden verdiend.

accreditatie

Onze Master of Business Administration (MBA) opleiding is programmatisch geaccrediteerd door de in de VS gevestigde Accreditatie Raad voor Business Schools and Programs (ACBSP) en de EU-gebaseerde Europese Raad voor Business Education (ECBE).

ranking

Onze Master of Business Administration (MBA) opleiding werd gerangschikt als een Tier One-programma in de 2018 CEO Magazine Europese MBA-ranking en werd ook gerangschikt zesde in de 2018 CEO Magazine Global Online MBA-ranking.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van United International Business Schools »

Laatst bijgewerkt op July 8, 2018
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd, Combinatie van online en op de campus
Begindatum
feb 2020
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
450 EUR
prijs per cursus. Prijs kan verschillen, afhankelijk van de locatie.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
apr 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum