Executive MBA Metro NY

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een MBA van de Ivy League voor werkende professionals - verfijn je vaardigheden en cultiveer je leiderschapspotentieel.


Wat maakt het Executive MBA Metro NY-programma anders?

Het unieke leveringsformaat. De lessen vinden elk ander weekend plaats, maar de meeslepende omgeving weerspiegelt de woonprogramma-ervaring.

Johnson's Executive MBA Metro NY-lessen worden gegeven door Cornell's wereldberoemde faculteit op zaterdag en zondag in het Tata Innovation Center op de Cornell Tech-campus in New York City. Het residentiële gedeelte, inclusief het verblijf op zaterdagavond in een viersterrenhotel in New York City, stelt je in staat volledig ondergedompeld te blijven in cursussen en teamprojecten met minimale afleiding.


Curriculum en academici

Weekendklassen

Het programma-curriculum is gesequenced en geïntegreerd. Het is gericht op algemene managementprincipes en is van toepassing op studenten uit alle branches of functionele gebieden. Tijdens je tweede jaar wordt het curriculum uitgebreid naar meer geavanceerde cursussen, waaronder innovatie en het creëren van nieuwe ondernemingen, waarderingen, geavanceerde strategische analyse en het Global Business Study-programma, dat onze executive MBA's op een internationale markt brengt voor een onderdompeling van een week lang . Je zult ook in staat zijn om je ervaring aan te passen met keuzevakken.

Meeslepende residentiële sessies

Het Executive MBA Metro NY-programma omvat vier residentiële sessies op de Cornell University-campus in Ithaca, New York. Tijdens deze weken, voltooi je intensieve cursussen en ga je op verschillende manieren in gesprek met docenten, klasgenoten en de bredere Cornell-community.


Ervaring van studenten

Hoewel de faculteit van Cornell het klassikale onderwijs leidt en faciliteert, zullen uw collega's ook belangrijke, real-world bijdragen aan de leeromgeving leveren. Klassen diversiteit in alle vormen leidt tot boeiende gesprekken en nieuwe perspectieven. Residentiële weekeinden laten u toe om samen met uw collega's aan teamprojecten te werken en uw persoonlijk en professioneel netwerk te ontwikkelen.


Startdatum: juli 2020
Duur: 22 maanden
Prijs: $ 195,498 - Totaal collegegeld en geschatte uitgaven voor programmaduur
Deadline: 31 mei 2020
Locatie: Tata Innovation Center, New York, NY

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Lees meer

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Lees Minder
Ithaca , Ithaca + 1 Meer Minder