Executive MBA: Strategic Management, Russian & Polish Degrees

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het is een geavanceerd premium double degree (Rusland + Polen) advies- en onderwijsprogramma voor diegenen die moderne managementvaardigheden moeten verwerven. Het is bedoeld voor mensen die op topposities werken en voor individuen die niet tevreden zijn met de basiskennis die wordt verstrekt door de meeste academische business schools. Vanwege de specialisatie Strategic Management ontvangen studenten een geavanceerde cursus over bedrijfsstrategie en bedrijfsmanagement . 120 ECTS.

Diepgaande kennis en een prestigieuze Executive MBA-graad van EMAS en een Executive MBA-diploma van de GFKM Business School (Polen) garanderen u groei van uw bedrijf, carrière en inkomen. Het is de beste keuze voor topmanagers en bedrijfseigenaren.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VOOR HET PROGRAMMA HIER.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Lees Minder
Moskou , Nizhny Novgorod , Rusland online , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 Meer Minder