Executive MBA - Wereldwijd

Algemeen

Beschrijving van opleiding

The Henley Executive MBA - Wereldwijd in een notendop

 • Start: oktober en maart
 • Duur: 21 maanden (met verlengingsoptie van 9 maanden)
 • Workshops: 61 dagen, meestal donderdag tot zondag
 • Workshop locaties:
  • 32 workshopdagen in München met uw regionale groep van 15 ervaren managers
  • 29 workshopdagen in het VK, Denemarken, Zuid-Afrika en China / Verenigde Staten met uw Europese groep van 60 ervaren managers
 • e-bronnen: e-learning online databases
 • ECTS: 90
 • Taal Engels
 • Faculteit: UK International
 • Docenten: vakgebiedsprofessoren Ondersteuning van persoonlijke tutoren
 • Tarief: 46.500 €, Early Bird voor aanbiedingen die twee maanden voor aanvang van het programma zijn geaccepteerd: 39.000 € - altijd exclusief reiskosten.

Wees de leider die je wilt zijn

De Henley Executive MBA - Global is een intense en lonende ervaring. Het is uitdagend, stimulerend en relevant. In veel gevallen is het levensveranderend.

Triple erkend door AMBA, EQUIS en AACSB, en een van de meest gerenommeerde MBA's ter wereld, de Henley Executive MBA - Global is ontworpen om u te helpen de best mogelijke resultaten in het bedrijfsleven en in het leven te bereiken. De voordelen kunnen duidelijk worden gemeten en bieden een aanzienlijke ROI voor u persoonlijk en, breder, voor uw bedrijf.

De Henley Executive MBA - Global is voor ervaren en ambitieuze managers die hun leiderschaps- en managementcompetenties willen ontwikkelen. Het programma is gestructureerd zodat u voltijds kunt blijven werken en uw MBA in deeltijd kunt studeren, waardoor uw leren wordt gekoppeld aan actuele wereldwijde en relevante organisatorische problemen. Het is ideaal als je niet in staat bent om voldoende tijd vrij te maken om te studeren en meer flexibiliteit wilt over hoe, wanneer en waar je je MBA-diploma behaalt. Gedurende de 21 maanden van het programma zul je studeren en ervaringen delen met gelijkgestemde professionals uit een breed scala aan managementachtergronden, zakelijke industrieën en internationale locaties.

Ga aan boord van de Henley Executive MBA - Global voor een verrijkende ervaring die u verbindt met wereldwijde bedrijven en een wereldwijd netwerk. Je vindt het een van de meest waardevolle investeringen in jezelf die je kunt doen.

Programmaoverzicht - Modulair, internationaal

De Henley Executive MBA - Global is een parttime masteropleiding die wordt verzorgd door individuele en groepsstudies, face-to-face workshops en 24/7 e-learningmiddelen.

Het programma bestaat uit drie belangrijke fasen (90 ECTS) met een optionele beloningsstructuur na succesvolle voltooiing van elke fase:

Fase 1: Fundamentele zakelijke basis (certificaat)

Je leert over de zakelijke basisaspecten van het managen van een organisatie, zoals het managen van mensen, operaties en financiën. Deze fase gaat over het ontwikkelen van een sterke basis voor een reeks zakelijke functies.

Fase 2: Strategie

In deze fase krijgt u meer kennis van stakeholdermanagement en de context rond de zakelijke keuzes die nodig zijn om een robuuste strategie te vormen.

Fase 3: leiderschap naar een hoger niveau tillen (master)

Je onderzoekt de complexiteit van verandering in organisaties en hoe je een bedrijf erdoor kunt beïnvloeden en leiden.

Het programma legt de nadruk op algemene leiderschapsconcepten, daarom stroomt de module Persoonlijke ontwikkeling door alle fasen van de Henley Executive MBA - Global, waardoor een geïntegreerd proces naar persoonlijke groei mogelijk wordt.

De workshops worden gegeven door onze faculteitsleden van wereldklasse uit het VK en het International Fellow Network. Tijdens je studie schrijf je negen individuele opdrachten, ontworpen om je effectiviteit op lange termijn te verbeteren. De opdrachten bieden eye-opening mogelijkheden om theorie met praktijk te integreren en kunnen onmiddellijk worden toegepast met maximale impact op de werkplek.

De Henley Executive MBA - Global is opgebouwd rond studiemodules die een uitgebreid en breed kader bieden voor je studies:

Fase een
 • Fundamentele zakelijke grondslagen
 • Leiderschap
 • Processen beheren
 • Financiële middelen beheren - blijven
 • in business Mensen beheren - Creativiteit bevorderen
Fase twee
 • Strategie
 • Strategie - Onderzoek naar hefbomen
 • Internationaal zakendoen - studiereis uit China of de Verenigde Staten verlaten
 • Strategische marketing - Toegang tot markten
 • Bedrijfsreputatie
 • Studiereis Zuid-Afrika - Leading with Humanity
Fase drie
 • Leiderschap naar een hoger niveau tillen
 • Leiderschap
 • Management Research Challenge - Integratie met focus
 • Keuzemodule

Daarnaast zijn er een aantal keuzemodules waarmee u zich kunt specialiseren, een toegepast zakelijk of in-company project en twee internationale studiebezoeken

De Henley Executive MBA - Global start twee keer per jaar, in maart en oktober, en is bedoeld om 21 maanden te duren met de mogelijkheid voor een verlenging van 9 maanden.

Leerervaring - theorie testen in de praktijk

Het programma combineert de theoretische en praktijkkennis van onze academici. Het biedt praktisch toegepast leren met als doel het bedrijfsleven tot leven te brengen en een rigoureuze en afgeronde leerervaring te garanderen.

We begrijpen dat je in je carrière misschien al 'daar bent geweest, dat hebt gedaan'. Dit ondersteunt onze overtuiging dat de meest betekenisvolle inzichten voortkomen uit leren door te doen. We organiseren ons onderwijs rond echte dilemma's en zakelijke keuzes.

Degenen die werken tijdens hun studie voor hun Henley Executive MBA - Global zijn in staat om aanzienlijke waarde terug te geven aan hun werkgevers. De kennis en vaardigheden die u uit ons zeer praktische programma ontwikkelt, kunnen onmiddellijk op de werkplek worden toegepast. Beoordeelde opdrachten kunnen worden gebaseerd op actuele problemen, waardoor een waardevolle bijdrage wordt geleverd aan uw organisatie.

De Henley Executive MBA - Global biedt tastbare, belangrijke en duurzame vaardigheden, kennis en verbindingen.

Samenwerking

Henley is trots op zijn reputatie als inclusief, vriendelijk en ondersteunend. Henley legt de nadruk op samenwerking in plaats van concurrentie. De Henley Executive MBA - Global is zeer participatief en interactief - we waarderen zowel individuele bijdragen als teamgebaseerd leren. Programmaleden komen uit verschillende sectoren, met uiteenlopende vaardigheden en culturele oriëntaties, wat onvermijdelijk uitdagingen voor teams onderweg met zich meebrengt.

coaching

We coachen u op het gebied van teamwork, managementprocessen, beïnvloedingsvaardigheden, projectmanagement, facilitering en conflictoplossing - allemaal essentiële vaardigheden die u terug kunt nemen naar uw eigen werkplek.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Henley erkennen we dat een van uw belangrijkste doelstellingen is om uzelf als individu te ontwikkelen. We werken met uw sterke punten om managementvaardigheden te ontwikkelen en aan te scherpen en ons voor te bereiden op de uitdagingen van senior leiderschap. We zien persoonlijke ontwikkeling als de ruggengraat van ons programma, niet als een module die afzonderlijk moet worden bestudeerd.

Persoonlijke docenten

Tijdens je studie word je gecoacht en ondersteund door onze persoonlijke docenten. Ze werken nauw met u samen om u te ondersteunen bij elk aspect van uw inspanningen voor leren en persoonlijke ontwikkeling en om u te helpen door het programma te komen.

Uw wereldwijde ondersteuningsnetwerk - binnen en buiten het programma

In de Henley Executive MBA - Global maakt u deel uit van drie netwerken die u in het programma kunt delen, leren en ontwikkelen: een regionaal 'thuisnetwerk', een 'Europees netwerk' en het unieke wereldwijde alumninetwerk van Henley.

Samenwerking tussen bedrijfstakken, functionele achtergronden en specialismen is een belangrijk aspect van leren in de Henley Executive MBA - Global. Om deze uitwisseling te bevorderen, werkt u op drie niveaus samen:

Uw 'Regional Home Network'

Elke student kiest een thuiscampus uit de Henley-campussen in München, Kopenhagen, Helsinki en Henley in het VK. Op deze thuiscampus studeren ze ongeveer van het programma (32 dagen). In München worden workshops meestal van donderdag tot zondag gegeven op de Henley Germany Campus aan de Maximilianstraße 40 in het centrum van München. In deze workshops komen ongeveer 15 studenten samen voor intense workshops. Deze opzettelijk kleine klassen zorgen voor individuele aandacht en zeer interactieve sessies. Momenteel brengen de in München gevestigde programma's professionals uit 15 landen samen.

Uw 'Europese netwerk'

De regionale workshops worden aangevuld met workshops waar de studenten uit München hun collega's uit Kopenhagen, Finland en het VK ontmoeten in gezamenlijke workshops met 60 studenten. Deze vinden plaats in het VK (4 7 dagen), Kopenhagen (4 dagen), Zuid-Afrika (7 dagen) en China / Verenigde Staten (7 dagen) en zorgen voor rijke en intensieve internationale en interculturele ervaringen.

Je alumninetwerk

Vanaf de eerste dag van het programma sluiten onze studenten zich aan bij Henley's alumninetwerk van meer dan 76.000 alumni wereldwijd. Ze hebben toegang tot expertise, ervaring en leuke mensen voor zowel werk als vrije tijd. De connectiviteit tussen alums wordt verzekerd via Henley's online community Henley Live.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm ... Lees meer

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm and scepticism. Do they ask themselves? What shall I do? Which opportunities do I seize? Which not? And what’s the basis for my decision? Many people can’t answer these questions. They did not learn this at school or university. We at Henley support these people in answering these questions in several ways. Lees Minder