Executive MBA in scheepvaart en logistiek

Het CBS Executive MBA in Shipping and Logistics geeft u een ongeëvenaard inzicht in de scheepvaarteconomie en moderne managementtheorieën en hun toepassing in de maritieme sector. Doorheen het programma leer je een holistische visie op de scheepvaart aan te nemen die commerciële, technologische en financiële aspecten integreert, evenals maritieme wetgeving, supply chain management en leiderschapskwesties. Na het afstuderen zul je een volledig begrip van de uitdagingen in deze sector hebben ontwikkeld en volledig inzicht hebben in de behoeften van de industrie in een wereld waarin globalisering, verhoogde concurrentie en de snelheid van technologische veranderingen steeds hogere eisen stellen aan managementvaardigheden. De volgende bestuursthema's zijn duidelijk gedurende het hele programma:

  • Marktbegrip
  • Leiderschap
  • Informatie Technologie
  • globalisering
  • Milieu problemen
  • Strategische planning

Het lesgeven vindt plaats in de modernste faciliteiten in Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De vraag naar geavanceerd onderwijs binnen professionele vakgebieden is de afgelopen jaren toegenomen. Deze eis heeft de aanzet gegeven tot een verschuiving naar door de industrie gestuurde programma's waar senior en mid-career managers op zoek zijn naar hogere competenties.

Acht modules

Het programma bestaat uit acht modules, die elk worden gevolgd door een individuele opdracht plus een laatste geïntegreerd strategisch project (ISP); die de definitieve masterproef vormen.

Wanneer je bent afgestudeerd aan het programma, heb je het volgende verkregen:

Kennis

Je zult concurrerend zijn voor de internationale arbeidsmarkt omdat je relevante en rigoureuze (op onderzoek gebaseerde) inzichten en kennis hebt ontvangen van de academische faculteit in samenwerking met leidinggevenden op hoog niveau. In het programma wordt interdisciplinaire knowhow overgedragen via workshops, seminars en het interdisciplinaire project - een combinatie van scheepvaart, recht, economie, operations / supply chain management, marketing, organisatie en financiën. Je verwerft inhoudelijke kennis en sociale kennis door de diversiteit van de samenstelling van de faculteit en de klas.

Vaardigheden

Je zult de theorieën, methoden en hulpmiddelen bezitten die nodig zijn om de hele complexiteit van de industrie te begrijpen. Je zult ook je sociale vaardigheden verbeteren door coachingstechnieken, onderhandelingsvaardigheden, conflictoplossing en interpersoonlijke communicatietraining.

Bevoegdheid

U kunt de reeks theorieën, methoden en hulpmiddelen toepassen en strategische, tactische en operatieve problemen oplossen die het hele scala van scheepvaartgerelateerde problemen dekken. Je zult ook sociale vaardigheden kunnen toepassen om leiderschap te demonstreren.


Deelnemers zijn ervaren managers of uitstekende jongere leidinggevenden die snel zijn gevolgd voor hogere managementfuncties. Ze komen uit verschillende functies in de scheepvaart- en logistieke sector en voegen waardevolle perspectieven en ervaringen toe aan discussies in de klas./>

Ga voor meer informatie en veelgestelde vragen naar: EMBA in Shipping

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Prijs
300,000 DKK
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum