Executive MBA-programma

Maastricht School of Management Romania

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA-programma

Maastricht School of Management Romania

Executive MBA-programma

De 2-jaar, part-time MSM Roemenië EMBA programma biedt state-of-the-art postacademisch onderwijs in business administration aan mid-career professionals met als doel om hun kennis en praktijk te bevorderen van het management en om hen te trainen om te leiden in een dynamische mondiale zakelijke omgeving.

De EMBA wordt gezamenlijk aangeboden door MSM en MSM Boekarest Association in een weekend-formaat. Het programma wordt vergemakkelijkt door docenten en personeel die met succes hebben beheerd en onderwezen in erkende business schools over de hele wereld in de loop van het vorige decennium. De na succesvolle deelnemers verleende graad wordt uitsluitend toegekend door MSM.

Business & Public Policy

De huidige zakelijke leiders in Roemenië moet de nadruk leggen op de inter-play tussen bedrijfsleven, maatschappij, cultuur en politieke krachten. Deze wisselwerking is nooit duidelijker dan tijdens de huidige wereldwijde economische crisis. Deze cursus geeft de studenten de middelen om te gaan met al deze krachten op een ethische en duurzame wijze, terwijl nog steeds voldoen aan haar verantwoordelijkheid om een ​​bedrijf te 'stakeholders.

Action Learning

De klas van het MBA-programma wordt op de proef met de werkelijke consulting projecten van Roemeense bedrijven en multinationale ondernemingen die actief zijn in Roemenië te zetten. De MBA-studenten worden ondersteund door een faculteit team die het leerplatform zal toezien op en zorgen voor begeleiding, richting en learning modules als nodig is tijdens het project. Tijdens de laatste week zullen de deelnemers deelnemen aan het werk met hun teams en zullen hun aangewezen klantorganisaties te bezoeken om meer informatie, testen aannames te verzamelen, en feedback te krijgen op de voorlopige aanbevelingen. Het project wordt afgesloten met een eindpresentatie van de teams om het beheer van de klantorganisaties.

Sommige vorige deelnemende bedrijven zijn geweest UniCredit Tiriac Bank, Western Union, Kraft Foods, Xerox, PriceWaterhouseCoopers, Ursus Breweries en vele anderen.

Financiën en Marketing diepgaande

Tijdens deze module krijgt u de kans om dieper te graven in een van deze onderwerpen die zo belangrijk is voor de hedendaagse zakelijke personen zijn te hebben. Ofwel kiest u een onderwerp dat je huidige carrière een aanvulling op of gebruik dit als een kans om jezelf te duwen buiten je comfort zone.

Als u Marketing kiest, zult u leren hoe u uw klant beter te evalueren in het Strategisch Marketing cursus. U zult dan leren hoe het product te verkopen aan de klanten die je doel in het Sales Management cursus.

Mocht u ervoor kiezen Financiën, leert u hoe u de details van uw eigen bedrijf, een mogelijke overname of een bedrijf waarin je zou willen investeren in de Financiële Analyse natuurlijk beter te evalueren. Dan nadat u de analyse hebt voltooid, krijgt u de tools die u nodig heeft om daadwerkelijk te investeren in de Investments & Capital Markets cursus.

Ontwerp programma

Ons EMBA programma is ontworpen om creatief beheer denken te stimuleren en om aan de behoeften van de kandidaten op zoek naar verbetering van de theoretische onderbouwing en training die nodig is om het beheer van kennis toe te passen in de praktijk te voldoen. De kandidaten worden opgeleid in een internationale, multiculturele en multi-disciplinaire instelling voorbereiding van hen om succesvol te opereren in de mondiale zakelijke omgeving.

Het EMBA programma kan in ongeveer 22 maanden worden afgerond. Lezingen en lessen zijn gunstig tempo en worden uitgevoerd op wisselende weekend met een uitgebreide winter en zomervakantie (het exacte schema kunt u vinden op onze website). Op deze manier zijn de deelnemers uit de buurt van hun werk voor slechts een minimale periode van tijd.

Het programma bestaat uit vier segmenten, te beginnen met een segment Foundation, het verstrekken van een stevige kennisbasis in elk van de belangrijkste management disciplines. De volgende Core segment biedt cursussen met een bredere focus. Deze zijn meer geïntegreerde en vaak multidisciplinair van aard. De specialisatie segment bevat een reeks cursussen waarin je de keuze om meer gespecialiseerde kennis op het gebied van Marketing of Finance te krijgen geven. Dit segment omvat ook een Action Learning project waarin u een 'live' business probleem met een Roemeense bedrijf zal aanpakken.

Het programma wordt afgesloten met het schrijven van een Master Thesis in de performance segment, op basis van een lopende zaken onderzoeksproject van uw keuze.

Vakdidactiek

Ons doel is om concepten en theorieën van het management te leren, het stimuleren van kritisch denken en te transformeren managementproblemen in kansen vanuit een multidisciplinair en multicultureel perspectief. De algemene aanpak bestaat uit lezingen, probleemgestuurd onderwijs oefeningen, case study analyses, participatie van de studenten, seminars, discussies en onafhankelijk onderzoek.

De meerderheid van de cursussen zijn onder andere case studies om de besluitvorming te simuleren. Case studies bieden een voertuig voor het identificeren van problemen, ze analyseren, afleiden van oplossingen en gezien hoe ze te implementeren.

efficiënt en effectief werken in multiculturele groepen wordt benadrukt in de EMBA programma door middel van een aanpak van de groep-studie. Dit wordt beschouwd als een waardevolle vaardigheid voor managers. Het gebruik van de groep studie kunnen deelnemers profiteren van de ervaringen van anderen. Groepsleden worden willekeurig geselecteerd om het leren kansen in een omgeving die samenwerking bevordert met collega-leden uit verschillende culturen en werkomgevingen te maximaliseren. Onnodig te zeggen, een programma dat wordt gegeven door docenten uit verschillende landen zorgt voor een uitstekende kans op het verbeteren van uw interculturele communicatie vaardigheden.

Executive MBA Afgestudeerden

De kandidaten toegelaten tot onze EMBA programma zijn mid-career executives, zelfstandigen, en de deskundige adviseurs in het algemeen management die full-time baan verantwoordelijkheden en kan daarom niet veroorloven om lessen op een full-time basis bij te wonen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat onze EMBA afgestudeerden terug te keren naar hun respectieve organisaties met veelbelovende carrièremogelijkheden en meer vertrouwen. Het grootste deel van onze alumni veronderstelde nieuwe verantwoordelijkheden met meer mogelijkheden voor vooruitgang, terwijl andere gebruik gemaakt van de extra vaardigheden op nieuwe professionele uitdagingen of carrière wijzigingen over te nemen.

Roemeense Advisory Board

De missie van de Advisory Board MSM Roemenië is om extern perspectief en beoordeling, alsmede belangenbehartiging en ondersteuning voor programma's van de school, de strategische richting, en de algemene doelstellingen te bieden. De huidige leden van de adviesraad onder Steven van Groningen (Raiffeisen Bank Roemenië), Misu Negritoiu (ING Bank Roemenië), Peter de Ruiter(PWC Roemenië) en Sandra Pralong (De voormalige president, Fundatia Soros Roemenië), onder anderen.

Onderscheidend bevoegdheden van de MSM / MSM Roemenië MBA

 • Uitstekende reputatie in het beheer van het onderwijs
 • Voortzetting erfenis van docenten en personeel van-top gerangschikt MBA-programma van Roemenië
 • Wereldwijd netwerk kennisgemeenschap
 • 22 maanden, weekend programma
 • Alle studies vinden plaats in Boekarest
 • U heeft de keuze om te studeren aan de campussen in Nederland, China, Egypte of Peru.
 • Interactie met high-level Roemeense executives en ondernemers
 • Combineer uw professionele carrière met een MBA-studie
 • Uitstekende nationale en internationale faculteit
 • State-of-the-art MBA curriculum met specifieke aroma's van uw land
 • Breng de kennis en vaardigheden verworven van MBA-klasse die onmiddellijk aan uw dagelijkse werk
 • Build wereldwijde academische en zakelijke netwerken via uw MBA klasse en de MSM wereldwijde netwerk van alumni
 • Toegang tot een enorme Roemeense en wereldwijde netwerk van alumni

Toelatingsvoorwaarden en procedure

De belangrijkste voorwaarde voor toelating tot de MSM Roemenië EMBA programma is een gedegen academische achtergrond. De kandidaten moeten minstens een bachelordiploma of het academisch gelijkwaardig document van een erkende universiteit te houden, met bij voorkeur een basis in economie en management.

Vaardigheid in het Engels is absoluut essentieel voor de EMBA programma te voltooien. Aanvragers, van wie de vooropleiding is in een andere taal dan het Engels, moet het bewijs van bekwaamheid te leggen in het Engels. Minimum TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal) score: 570 paper-based TOEFL, 230 computer-based, 88 internet gebaseerde of minimum IELTS score van 6,5. EEN GMAT (Graduate Management Admission Test) score van ten minste 500 is het wenselijk voorwaarde voor inschrijving.

Vijf of meer jaren van leidinggevende ervaring vereist. EEN Verklaring van Motivatie alsmede twee Brieven van aanbeveling. Gelieve volledig en nauwkeurig te zijn bij het invullen van de toepassing formulier. Alleen volledige aanvragen worden geaccepteerd. De aanvragen moeten ten minste 6 weken voor de start van het programma worden ingediend. Verwijzen wij u naar de website www.msm.nl of www.msmro.org voor het programma startdata en up-to-date opnames criteria. Er zal een een toelatingsgesprek zodra de aanvraag volledig is.

Maastricht School of Management Roemenië behoudt zich het recht voor om terug te trekken, toevoegen of wijzigen van een specialisatiecursus of om de titel van een koers te veranderen als gevolg van veranderende trends in de markt. Kandidaten worden toegelaten op basis van concurrentie.

Op het aanvraagformulier vindt u een lijst met aanvullende eisen. Deze moeten samen worden verzonden met uw aanvraagformulier: MSM Roemenië
Admissions Office
Putul Lui Zamfir, nr. 36
011684 Boekarest
Roemenië

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Locations
Roemeniƫ - Boekarest, Boekarest
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Roemeniƫ - Boekarest, Boekarest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan