Ons Executive MBA-programma is het enige AMBA-geaccrediteerde MBA-programma in Zweden. Het is een part-time managementprogramma dat in de loop van 21 maanden in het Engels wordt gevoerd, dat:

- Inspireert u om toegang te krijgen tot de nieuwste ideeën binnen het management

- Daagt u uit om deze nieuwe inzichten toe te passen op uw dagelijkse werk

- Geeft u een voorsprong in het slagen in een geglobaliseerde wereld

- Biedt kennis en vaardigheden om nieuwe business te ontwikkelen

- Creëert waardevolle persoonlijke en professionele netwerken

- Richt zich op Noords en Aziatisch management

Als u uw loopbaanontwikkeling wilt bevorderen en als u bereid bent om een ​​investering te doen, dan is ons Executive MBA-programma uw ideale keuze!

Vijf redenen om toptalenten te sponsoren:

  1. Behoud de high-performers
  2. Een kortere weg naar internationale ervaring
  3. Onmiddellijke toepassing op de werkplek
  4. Navigeren in een steeds toenemende complexiteit
  5. Employer branding

INDIEN U OVEREENSTEMT MET het Executive MBA-programma van Gothenburg, bent u waarschijnlijk al in gesprek met uw thuisorganisatie over sponsoring. Om u in deze discussies te ondersteunen, hebben we een Sponsorgids ontwikkeld die u kunt downloaden van onze website.

data

Het Executive MBA-programma is een deeltijdprogramma dat gedurende 21 maanden in het Engels wordt gegeven. Er is één intake per jaar, te beginnen op de eerste donderdag in oktober. Houd er rekening mee dat wij rollende toegangs- en procestoepassingen gebruiken op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De geplande driedaagse klassesessies op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen vinden plaats met een tussenpoos van drie weken met kerst- en zomervakantie. Al met al heb je ongeveer elf driedaagse klaslessen per jaar.

Twee afzonderlijke weekverblijven in Azië

Het Executive MBA-programma van Göteborg omvat twee afzonderlijke achtdaagse residenties bij onze partneruniversiteiten; Zhejiang University in Hangzhou en Shanghai Jaio Tong University, China en het Indian Institute of Management in Bangalore, India. De residentie in China vindt plaats in april tijdens periode 2. De residentie in Bangalore, India vindt plaats in januari tijdens termijn 4. Deelnemers aan ons programma zullen met intensieve fulltime-schema's naar Azië reizen. Tijdens een residentie brengt de klas typisch ochtenden door op de campus met academische workshops geleid door de plaatselijke faculteit. De middag is gewijd aan goed voorbereide veldtochten naar multinationale en lokale bedrijven en organisaties. De avonden worden gebruikt voor debriefing en reflectie.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
21 maanden
Deeltijd
Prijs
435,000 SEK
Deadline
Vraag informatie aan
rolling admission
Op locaties
Op datum
Einddatum
Juni 12, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
rolling admission
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
rolling admission
Einddatum
Juni 12, 2020

Robert Wu interview about Executive MBA in Gothenburg