Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Executive MBA (EMBA)

Heeft u de ambitie om uw loopbaan in uw organisatie verder te ontwikkelen, maar is self-inzet ook hoog op de agenda en wil je je talenten in te zetten? Wilt u het verschil in uw bedrijf of organisatie te maken, maar ook in de mondiale context van de samenleving?

Dan ben je zeker bent klaar voor een Executive MBA bij Antwerp Management School, een werkelijk uniek programma met internationale docenten en deelnemers met wie u een reis waar zelfbewustzijn, samenwerking, inzicht in de wereldwijde zakelijke context en maatschappelijke bewustzijn zijn de sleutel te starten.

Waarom dit programma op Antwerp Management School te volgen?

De EMBA is ontworpen op een manier die het delen van kennis maximaliseert, met dialoog gedreven lessen, die je bezighouden met levendige discussies met zowel collega's en faculteit. De traditionele en gevestigde MBA inhoud wordt zeer gewaardeerd en geworteld in het programma: je conceptuele management kennis zal worden verdiept en verbreed, stretching je buiten je bepaalde specialistische expertise in het rijk van strategisch denken en handelen.

Uw persoonlijke executive coach zal zijn om u te ondersteunen, door middel van een geïntegreerde persoonlijke ontwikkeling portfolio, in het begrijpen van je mentale kaarten, gedragsmatige mechanismen en samenwerking voorkeuren, waarmee je uit je comfort zone en het centrum van je prestatievermogen te krijgen. Tijdens de 2 jaar van je MBA, door middel van in de klas sessies zeven één-op-één coaching sessies en een community-project, zal dit proces worden vergemakkelijkt en zal uiteindelijk resulteren in een loopbaanontwikkeling plan.

Het programma 2016-2018 zal gedeeltelijk studeren in de Verenigde Staten en China om uw mondiale vooruitzichten te verbeteren. Dit aan het Massachusetts Institute of Technology (VS) en Sun Yat Sen University (China). Deze studiereizen zal zich bezighouden met de lokale uitdagingen vanuit een economisch; geopolitieke, culturele en milieu-oogpunt. Residenties omvatten lezingen, bedrijfsbezoeken en debatten met zakelijke leiders, die u blootstellen aan internationale business strategieën en het ontwikkelen van uw interculturele competenties op het werken in cultureel diverse organisaties en teams.

FT Ranking België: 1
FT Ranking Wereldwijd: 67
Lees nieuwsbericht: FT Ranking - Executive MBA voor het vierde jaar op rij de nummer één in België

Wat kunt u verwachten?

Inhoud level: Building Deskundigheid, Strategic

Na het bijwonen van dit programma

 • U zal worden voorbereid om complexe beheer uitdagingen en verantwoordelijkheden aan te pakken
 • Je zult je kritisch en analytisch denken hebben uitgebreid en verbeterd uw besluitvorming.
 • U krijgt een grondige kennis op alle functionele wereldwijde zakelijke gebieden.
 • U krijgt een grondig inzicht van de manier waarop organisaties waarde creëren voor hun klanten hebben opgedaan.
 • Je zult in staat om waarde toe te voegen aan uw huidige positie zal zijn bij de toepassing van de best practices en frameworks in uw dagelijkse werk.
 • U krijgt een collectieve reflectie en kunnen zakelijke uitdagingen benaderen op een holistische manier.
 • U zult interne consultancy vaardigheden en change agent mogelijkheden hebben ontwikkeld
 • Je maakt deel uit van een netwerk van partners en vrienden in het bedrijf.

Dublin Descriptoren en leerresultaten EMBA

Data

Begint: oktober 2016
Duur: 2 jaar, part-time De indeling bestaat uit:

 • Twee 3-4 dag residentiële modules aan het begin van elk academiejaar
 • Elke 3 weken een lokale module van 2 dagen bij Antwerp Management School
 • Vrijdag en zaterdag (8:30-18:30)
 • Drie wereldwijde één-week residencies waar je deelnemen aan collega-MBA deelnemers uit Lingnan College aan Sun Yat Sen University in Guangzhou, China en het Massachusetts Institute of Technology in Boston, Verenigde Staten
 • Seven one-on-one executive coaching sessies

Vergoedingen

€ 33.500 (btw vrijgesteld)
Inclusief: collegegeld voor het volledige programma, alle leermaterialen en documentatie, alle accommodaties, alle uitvoerende lunches, diners en drankjes op de campus
Exclusief: Reiskosten voor de internationale residenties (accommodatie is inbegrepen in de vergoeding)

Plaats

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 13/09
BE-2000 Antwerpen
België

Vereisten

MBA's focus op zelfkritische professionals die open minded ware en positieve leren attitudes. Het gaat om een ​​serieuze tijdsinvestering: afhankelijk van uw persona context moet je nog 10 tot 15 studie-uren toe te voegen per week, gemiddeld. Wij zijn blij met een ondersteunende houding van de MBA van de werkgever van de deelnemer. Deze ondersteuning kan op basis van tijd, financiële sponsoring of toegang tot zakelijke informatie, maar het allerbelangrijkste: het moet een positieve vooruitzichten voor de potentiële groei.

Zien hoe we streven naar een divers, ambitieus en ondersteunende klasse, hebben we volgende basisvereisten:

 • Je beschikt over een diploma van een erkende academische instelling, erkend door de bevoegde autoriteiten van het land van herkomst van de instelling. Aanvragers die een professionele opleiding houdt ook in aanmerking komen als hun Analytische Test overtreft en ze hebben een bewezen business track record.
 • Je hebt minimaal 5 jaar full-time werkervaring na het afstuderen, bij voorkeur, maar niet noodzakelijk, in een internationale omgeving.
 • Je moet bekwaam in het Engels zijn

Graad / certificering

De "Master of Business Administration" master degree is officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap en wordt bij succesvol voltooien van het programma worden toegekend.
Het programma is AACSB, AMBA en NVAO geaccrediteerd.
FT Ranking België: 1
FT Ranking Wereldwijd: 59
Lees nieuwsbericht: FT Ranking - Executive MBA voor het vierde jaar op rij de nummer één in België

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
33,500 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum