De vraag naar meer van jezelf. Verwacht meer voor terug

De Universiteit van Ottawa Executive MBA is voor diegenen die het hoogste rendement op hun persoonlijke en financiële investering in een graduate business graad. Ons programma voorziet in de echte wereld leerervaringen, de blootstelling aan wereldwijde zakelijke denkers en leiders, en de nadruk op het beheer en de toepassing van technologie om vooruit te komen in de op kennis gebaseerde economie van vandaag. Als u vragen meer van jezelf en verwachten meer in ruil, Ottawa's Executive MBA is voor jou.

Hands-on leren, de eerste hand ervaring

De Universiteit van Ottawa Executive MBA beschikt u over ervaring om vooruit in de wereld van het bedrijfsleven. Onze core focus ligt op real-world toepassing van business kennis en best practices:

  • U zal zich een aantal hands-on consultancy projecten ten behoeve van echte bedrijven en organisaties, op uw eigen en als onderdeel van een team;
  • U krijgt concrete, hands-on ervaring en blootgesteld aan hoge Canadese en internationale zakelijke leiders te worden;
  • deze praktische, buiten-de-klas benadering is een van de belangrijkste factoren te scheiden Ottawa's Executive MBA van alle anderen.

Een geïntegreerd, mondiaal perspectief

Om een ​​succesvol zakelijk leider, moet u in toenemende mate worden afgestemd op de grotere wereldwijde foto:

  • Het programma reageert met een curriculum en de faculteit, dat volledig zal u met een mondiaal perspectief, de eerste hand kennis en ervaring op de internationale markten te rusten met een waardering voor de gevolgen van de wereldwijde economie en financiën op business-modellen en strategie s;
  • Programma modules zoals "International Financial Markets" focus op de ontwikkeling van dit perspectief;
  • Andere cursussen consequent te integreren mondiale vraagstukken, trends, best practices, en de belangrijkste mondiale overwegingen in de keuze van de gevallen van materialen en praktische voorbeelden worden gegeven in de klas.

De Fundamentals and Beyond

De Universiteit van Ottawa Executive MBA beschikt u voor het leiderschap in de kenniseconomie door middel van een innovatief curriculum biedt een unieke combinatie van:

  • De echte wereld, hands-on consultancy opdrachten en Collaborative Business projecten die je leerervaring te nemen ver daarbuiten boeken;
  • Een wereldwijde business perspectief dat laat zien, opereren en concurreren over de grenzen heen;
  • Leren te beheren op een technologie-gestuurde omgeving die veel verder gaat dan e-Business.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Telfer School of Management, University of Ottawa »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
59,500 CAD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum