Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda

Executive MBA

PRIME Business School is een ruimte voor de intellectuele en professionele ontwikkeling ongeëvenaard in omvang, reikwijdte en nauwkeurigheid. PRIME omvat door middel van haar wereldklasse faculteit, leren sessies en via haar internationale partners, kansen om ideeën en oplossingen te broeden, zaken te ontwikkelen en / of het scheppen van rijkdom en het genereren van met name nieuwe waarde voor de onderneming, de samenleving en de wereld, met de daaruit voortvloeiende persoonlijk voordeel dat dit met zich meebrengt.


educatieve aandacht


In onze Executive MBA te leren collectief opgebouwd uit de convergentie van informatie, kennis, ervaringen en reflecties die de deelnemers en docenten te brengen naar de klas dynamiek. Deze aanpak is niet toevallig gekozen, maar zelf reageert om te proberen belangrijk onderdeel van de feitelijke omstandigheden waarin zakelijke beslissingen worden genomen reproduceren. In de praktijk beslissingen die voortvloeien uit de vergadering beschikbare informatie, verschillende disciplinaire perspectieven, inzichten ontwikkeld door ervaring en interactie van actoren die op zoek zijn naar de best mogelijke oplossing voor situaties die tijdig een antwoord nodig op te bouwen.AANBIEDING WAARDE


De Executive MBA PRIME Business School EMBA-PRIME Differentiatie: Vandaag, een goede is niet genoeg is, is het nodig om excellentie te bereiken door middel van differentiatie. PRIME Business School van de Universiteit Sergio Arboleda is zich bewust van deze nieuwe omgeving en dus de Executive MBA-programma is ontworpen op een zodanige wijze dat bevordert de deelnemers leren die hen motiveert om anders te denken, innovatief zal verrijken uw carrière, het bedrijfsleven en het leven, waardoor elke deelnemer d Evelop in het grootste potentieel als het is een integraal onderdeel. De EMBA-PRIME aanzienlijk verschilt in de volgende aspecten:


• Het is gebaseerd op leerprocessen en praktische toepassingen die intellectueel uitdagend, internationaal relevant en innovatief actiegericht zijn. Een proces dat we hebben met de naam "Four I" Experience PRIME (Intellectuele, Internationaal, Innovatief, Integrate).

• Rust in een humanistische en ethische filosofie als een stichting in alle processen van onderwijzen en leren, met het oog op integrale leiders, sociale, zakelijke en ecologisch verantwoorde vormen
Profiel van de deelnemers EMBA


Afgestudeerden van de EMBA-PRIME is ongetwijfeld een intra wereldwijd concurrerende leider en ondernemer in staat is het genereren van nieuwe duurzame welvaart, en een ethisch geïntegreerde persoon in alle vectoren van haar activiteiten als een persoon, professionele activiteit en cosmopilita burger in een geglobaliseerde samenleving. 


Profiel van de deelnemers aan de EMBA-PRIME Eisen voor de uitvoering van het programma


• Blad academische en professionele leven.

• Universitair diploma erkend door de officiële instanties in Colombia.

• In het geval van effecten uitgegeven door buitenlandse universiteiten, het moet naar behoren apostille, en onder voorbehoud van de goedkeuring van de leiding van de EMBA.

• Professionele ervaring gelijk aan of hoger dan acht jaar

• bedrijf of het management van ten minste vier jaar

• Persoonlijke interview in Prime Business School


Deze school biedt programma's in:
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Colombia - Bogota, Bogotá
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Colombia - Santa Marta, Magdalena
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates