Executive MBA

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Versterk uw carrière

ESCP Executive MBA (EMBA) parttime programma # 4 wereldwijd in Career Progression door Financial Times. 6 internationale tracks en 50 keuzevakken.

Dit realtime transformationele programma is de springplank die je nodig hebt om de kloof te overbruggen tussen je onbenutte potentieel en de leider van wereldklasse in jou.

** De negen kerncursussen van de Executive MBA kunnen ook worden afgerond als een zelfstandig certificaat dat bekend staat als het General Management Program (GMP).

9 kerncursussen 10 keuzevakken
Bouw een uitgebreide basis in managementconcepten Stel uw EMBA samen met uw keuze van specialisaties
5 internationale seminars 1 Internationaal adviesproject
Verdiep uw inzichten en bundel kennis met uw collega's Pak een echte business case aan binnen een multicultureel team


Financial Times-ranglijst (2019)

# 3 voor wereldwijd bereikte doelen

# 4 voor Career Progression Worldwide *

# 14 gerangschikt EMBA-programma in het algemeen

* Met een gemiddelde salarisstijging van 78%

Doelstellingen van het programma

 1. Verbeter uw leiderschapsvaardigheden
 2. Beheers de meest recente managementpraktijken
 3. Een strategie ontwerpen en implementeren in een multiculturele context
 4. Stimuleer en ontwikkel de prestaties van uw entiteit
 5. Implementeer een innovatief bedrijfsmodel
 6. Begeleid uw bedrijf en leid uw team naar transformatie

Voordelen

 1. Ontwikkel een persoonlijke leiderschapsfilosofie die meer kennis, capaciteiten en inzicht weerspiegelt in een interculturele omgeving.
 2. Geef de leider op het hoogste niveau in jezelf de kracht en vergroot je kijk op het leven.
 3. Deel uw ervaring met een zeer diverse groep - een waardevolle aanwinst in de hedendaagse wereldwijde zakelijke omgeving.
 4. Maak gebruik van uw carrière (met een gemiddeld salarisverhoging van 78%).
 5. Word lid van een invloedrijk wereldwijd netwerk als onderdeel van de 60.000 sterke ESCP Alumni-gemeenschap, aanwezig in meer dan 150 landen.

business idea, planning, business plan

leerplan

Je bent vastbesloten om je toekomst in handen te nemen met onze Executive MBA. Maar je moet tijd vinden om te studeren in je drukke werkweek. Daarom hebben we dit parttime Executive MBA-programma zorgvuldig ontworpen om zeer aanpasbaar te zijn: je kiest waar en hoe lang je wilt studeren en je beheert de inhoud. De ESCP Executive MBA helpt je om je studie af te stemmen op je werk en je persoonlijke leven.

Het maakt niet uit welk studietraject je kiest uit onze 6 tracks, het is hetzelfde curriculum in al onze campussen in Europa en het Midden-Oosten. Je volgt dezelfde ESCP Executive MBA.

Kern vakken

De kerncursussen voorzien u van alle cross-functionele kennis en managementvaardigheden die een bedrijfsleider zoals u nodig heeft. Je zult het hele jaar door 180 uur les volgen in doordeweekse of weekendsessies, afhankelijk van het studietraject.

 • Bedrijfsstrategie
 • Financiële boekhouding
 • afzet
 • Bedrijfsfinanciën
 • Bedrijfseconomie
 • Mensen en organisaties beheren
 • Voorraadketenbeheer
 • Kostenadministratie en beheerscontrole
 • Ondernemerschap en Intrapreneurship

De negen kerncursussen van de Executive MBA kunnen ook worden afgerond als een zelfstandig certificaat dat bekend staat als het General Management Program (GMP). Afgestudeerden van de GMP mogen doorgaan naar de volledige EMBA-graad.

50 keuzevakken

Met een EMBA bij ESCP stemt u uw vaardigheden af op uw ambities.

U kiest 10 tot 12 keuzevakken uit een reeks van 50 keuzevakken beschikbaar op de 5 ESCP-campussen en via afstandsonderwijs. Als Executive MBA Alumni heb je de mogelijkheid om elk jaar maximaal twee extra keuzevakken te voltooien.

Internationale Seminars

Leer hoe u zaken kunt doen en krijg inzicht in opkomende markten in de Verenigde Staten, Brazilië, China, Singapore of India.

In de loop van de Executive MBA verkennen 5 locatiespecifieke seminars de brandende problemen in het wereldwijde bedrijfsleven. De 5 verschillende seminars van een week zijn een gelegenheid om uw eigen kennis en ervaring te bundelen met die van uw collega's.

International Consulting Project (ICP)

Breng uw kennis van de EMBA in de praktijk door een real-world business case aan te gaan met het International Consulting Project (ICP).

Je werkt aan dit samenwerkende, multidisciplinaire project als onderdeel van een intercultureel team gedurende 12 tot 14 maanden. U en uw team maken een diepgaande analyse van een situatie of een probleem waarmee een bedrijf wordt geconfronteerd en doen aanbevelingen voor acties die realistisch door het bedrijf kunnen worden uitgevoerd.

Het resultaat van uw ICP is een reeks aanbevelingen die het bedrijf kan implementeren om de strategische uitdaging aan te gaan.

Individuele coaching

Op elke campus ontvangt u gepersonaliseerde en doelgerichte loopbaanbegeleiding tijdens de Executive MBA, evenals 4 uur vertrouwelijke, één-op-één coaching-sessies.

Je kunt deze tijd gebruiken om thema's te verkennen die relevant zijn voor je loopbaanontwikkeling. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om u te concentreren op persoonlijke besluitvorming en de acties te identificeren die u naar uw doel zullen brengen.

128633_pexels-photo-618613.jpeg

Snapwire / Pexels

Toelatingseisen

 • Een eerdere universitaire graad: bachelor, master of gelijkwaardig in elke discipline
 • Minimaal vijf jaar managementervaring, op basis van demonstratie van managementvaardigheden en potentieel voor succes binnen uw bedrijf (aanbevelingsbrieven)
 • Vloeiend in het Engels: cursussen worden in het Engels gegeven en alle cursussen moeten in het Engels worden ingediend.
 • Voor niet-moedertaalsprekers van het Engels hebben we de volgende minimale scores op de tests nodig (TOEFL 100 / IELTS Band 7 / In-house Engelse test (gratis) geleverd door de British Council: CEFR c1 *)

* CEFR staat voor Common European Framework of Reference for Languages

Beurzen

Bij ESCP waarderen we diversiteit en willen we echte uitwisselingen aanmoedigen van individuen met veel verschillende achtergronden. Om dit te vergemakkelijken, bieden we de volgende beurzenprogramma's aan aanvaarde kandidaten:

 • Vrouwen in leiderschap
 • ondernemers
 • Individuen gevestigd in opkomende markten
 • Degenen die werken voor NGO / non-profit
 • Werknemers in een kleine of middelgrote onderneming (MKB: minder dan 250 werknemers)

Deze beurzen verlagen het collegegeld met tussen de 5 en 20% (maximaal) en worden toegekend aan kandidaten die kunnen aantonen dat ze een uitstekende bijdrage zullen leveren aan het programma en aan hun organisaties of gemeenschap.

Als je geïnteresseerd bent om in aanmerking te komen voor een beurs, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Financiën

70% van onze Executive MBA-deelnemers ontvangt financiële ondersteuning van hun werkgever. Financiering kan ook beschikbaar zijn in de vorm van beurzen of staatsleningen in uw land. Onze Admissions Officer adviseert u graag over financieringsmogelijkheden.

Financiële instellingen kunnen je een studielening verstrekken. Onze teams op de campus zijn ook beschikbaar om het proces te vergemakkelijken met speciaal ontworpen kredietfaciliteiten zoals leningen met een lage rente, op maat gemaakte afbetalingsschema's en flexibele betalingen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

As a state-recognised university, ESCP counts among the most prestigious and leading business schools in Germany. ESCP regularly occupy top spots in both national and international rankings (#1 Europe ... Lees meer

As a state-recognised university, ESCP counts among the most prestigious and leading business schools in Germany. ESCP regularly occupy top spots in both national and international rankings (#1 European business school in Germany, #1 Master in Management, #1 Executive MBA and #1 in Custom Executive Education in Germany). In Berlin, ESCP has particular expertise in 3 academic Key areas, namely sustainability, entrepreneurship and digitalization with a foundation of international management. Companies such as Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola, and P&G closely collaborate with us and stay in continuous contact due to the quality of our faculty, their research as well as the top quality of our students and alumni. Lees Minder
Berlijn , Sjanghai , Londen , Parijs , San Francisco + 4 Meer Minder