Read the Official Description

Executive MBA

Samen ontwikkelen we uw leidinggevende potentieel, en die van uw collega's, met een MBA gericht op strategie en gepositioneerd op bestuurlijke innovatie en ondernemerschap. Volledig in het Frans, met academische referenties in het Engels en Frans De Executive MBA - management training "par excellence" -Een programma exclusief voor ervaren professionals om de prestaties, strategische visie, het ontwikkelen en het leiderschap -Een programma ontworpen voor het verbeteren van professionelen CEO, directeuren, managers met potentieel, ondernemers, ontwikkelaars profielen ingenieurs, wetenschappers, technici en zakelijke vooruitgang boeken bij het management, het ontwikkelen van activiteiten, nieuwe markten, een business unit binnen een bedrijf, het creëren van een bedrijf, over te nemen van een bedrijf, veranderen carrière.

Programma ontworpen in de standaard MBA, herkend door amba, AACSB & the RNCP in Frankrijk en Europa

  • AMBA, Association of MBA's, de hoogste internationale erkenning voor MBA's. Minder dan 2% geaccrediteerde MBA's wereldwijd.
  • AACSB, American accreditatie, merk bij uitstek voor de beste managementopleiding. Minder dan 5% van de managementscholen wereldwijd.
  • RNCP niveau 1, het hoogste niveau van de erkenning in Frankrijk
    • Training gericht op de internationale markten, met inbegrip van de Middellandse Zee.
    • Training op maat: aangepaste training tempo, persoonlijke ondersteuning, een professioneel project in de kern van de training, praktische toepassingen en zakelijke oplossingen, een dynamisch netwerk verspreid over alle sectoren en continenten.

Voor verdere vragen over het programma kunt u contact opnemen met: mba@montpellier-bs.com
+33 4 67 10 27 36

Program taught in:
Frans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum