Executive MBA

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Een gemiddelde salarisverhoging van 78% in minder dan 3 jaar (FT Ranking 2020)

 • Wereldwijd nummer 7 (Top 10 Executive MBA)
 • Wereldwijd als nummer 1 gerangschikt voor carrièrevoortgang
 • Gerangschikt in de top 3 in het VK, Frankrijk, Duitsland en Spanje
 • Studeer in 18, 22 of 30 maanden, Blended Learning beschikbaar!

Duur en locatie

 • 6 studielocaties: rondreizend, Parijs, Berlijn - Londen, Turijn, Beiroet en blended.
 • 3 verschillende lengtes: 18, 22 en 30 maanden.
 • 5 internationale seminars: Parijs, Brussel, Austin (TX) en Madrid. En een regionaal leiderschapsseminar om uit te kiezen: Shanghai, Sao Paulo, New Delhi of Singapore.

Klassenprofiel 2021

104 Executive EMBA-deelnemers

 • 36 Nationaliteiten
 • 30% zijn vrouwen
 • 38 Gemiddelde leeftijd
 • 13 jaar gemiddelde werkervaring

Programmadoelstellingen en voordelen

Het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat onze deelnemers voortdurend evolueren en voorbereid zijn op de snelle technologische en organisatorische uitdagingen waarmee we vandaag worden geconfronteerd. ESCP Business School bereidt de leiders van de toekomst voor met praktische en brancheklare vaardigheden die u zult gebruiken om uw bedrijf te begeleiden en uw team naar transformatie te leiden.

Met dit programma kun je:

 • Versnel uw Executive MBA-ervaring en geniet van een flexibel tijds- en financieel gemak.
 • Ontwikkel een persoonlijke leiderschapsfilosofie die meer kennis, capaciteiten en inzicht in een interculturele omgeving weerspiegelt.
 • Geef de leider op het hoogste niveau in jezelf de kracht en vergroot je kijk op het leven.
 • Deel uw ervaring met een zeer diverse groep - een waardevolle aanwinst in de hedendaagse wereldwijde zakelijke omgeving.
 • Maak deel uit van het Executive MBA-netwerk en -programma, onderscheiden door de Financial Times 2018-ranglijst, onze Executive MBA staat op # 11 wereldwijd, evenals # 1 voor loopbaanontwikkeling wereldwijd en # 3 voor de internationale cursuservaring.

Toelatingseisen

 • Universitair diploma: Bachelor, Master's degree of gelijkwaardig.
 • Minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring (gemiddeld 13 jaar).
 • 2 aanbevelingsbrieven.
 • Vloeiend Engels.

Testimonials van onze alumni

Aris Theophilakis
Futatsu Industries - Oprichter en CEO
Griekenland

"Omdat ik managementervaring had van over de hele wereld, wilde ik zowel een stichting als een 'next level'-ervaring om hiervan gebruik te maken. Er waren een paar meer bekende scholen, en zeker veel grotere scholen, maar ESCP Business School klikte met me omdat van zijn unieke internationale aanpak. Het volgen van een MBA is een grote stap; ik wilde er ook een rijke ervaring van maken. "Evelyne Mazallon
CLE International - Verkoopdirecteur
Frankrijk

"Na 10 jaar in een uitgeverij te hebben gewerkt, eerst als exportmanager en vervolgens als verkoopdirecteur, wilde ik mijn carrière naar een hoger niveau tillen, mijn horizon verbreden en wereldwijd leiding geven aan functies. Omdat ik veel tijd buiten kantoor was, koos ik voor de formule van 30 maanden om mijn Executive MBA af te ronden, waardoor ik een hoge mate van toewijding aan mijn huidige verantwoordelijkheden kon behouden en tegelijkertijd ten volle kon profiteren van het programma en een sterker netwerk kon ontwikkelen met mijn collega's. Ik ben van mening dat cursussen zoals bedrijfsstrategie en probleemoplossing en besluitvorming mijn vaardigheden in het bieden van zeer nuttige tools en leiderschap enorm hebben verbeterd. "


Peter Zuber
ERNI Consulting Group - Managing Director Service Delivery Units
Zwitserland

"Toen ik aan de Executive MBA begon, was ik verantwoordelijk voor een zakelijk domein in Zwitserland, maar op zoek naar een meer internationale carrière. Een jaar later, nog steeds in het programma, was ik verantwoordelijk voor vijf internationale Service Delivery Units met als doel het opzetten van vijf extra die in de komende vijf jaar. Het programma heeft me enorm geholpen deze uitdaging het hoofd te bieden. Ik kreeg informatie uit de eerste hand van de echt internationale promo tijdens het opzetten van de nieuwste site in Midden-Europa. Bovendien leerde ik alle vaardigheden die nodig waren om een internationale dochteronderneming. Maar het belangrijkste is dat ik als persoon op veel manieren ben gegroeid door het programma en de nieuwe vrienden die ik heb gemaakt uit zoveel verschillende culturen. Het was een levenslange ervaring die ik niet zou willen missen. "

142886_LondonEMBAaccreditation.jpg

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

A pioneer for the past 200 years, ESCP Business School can be proud of a large number of innovations successfully adopted all around the world. It remains the only pan-European school, with six campus ... Lees meer

A pioneer for the past 200 years, ESCP Business School can be proud of a large number of innovations successfully adopted all around the world. It remains the only pan-European school, with six campuses in Berlin, London, Madrid, Paris, Turin and Warsaw, and an associated campus in Luxembourg. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited