Executive MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Executive MBA is over twee jaar afgerond en wordt flexibel over de lange weekenden geleverd om werkverbintenissen te behalen. Het programma brengt managers samen van een verscheidenheid aan particuliere, publieke en vrijwillige sectororganisaties, waarmee u ervaringen kunt ervaren met en uiteenlopende zakelijke professionals.

Werkgebaseerde elementen in het programma bieden leer- en organisatorische voordelen, adresseren van echte problemen en het toevoegen van belangrijke waarde voor het inzetten van organisaties, evenals uw persoonlijke en managementontwikkeling.

Wat ga je studeren


Alle deelnemers die de Hull MBA bestuderen, zowel volledig als deeltijd, profiteren van dezelfde thematische aanpak, die de holistische aard van het programma weerspiegelt. Er zijn een paar kleine verschillen in het Executive programma om tegemoet te komen aan de behoeften van parttime deelnemers.

Het persoonlijke en professionele ontwikkelingselement is niet kredietdraend, maar in de loop van de cursus worden professionele vaardigheden ontwikkeld. In de plaats van optionele modules zullen de deelnemers de gelegenheid hebben om capaciteiten in leiderschap te verbeteren en te veranderen of specialistisch begrip te ontwikkelen in logistieke en supply chain of public sector management.

Executive MBA overzee


Onze Executive MBA wordt ook geleverd in

  • Bahrein en Oman
  • Hong Kong en Singapore

Deelnemers op deze locaties kunnen lokaal studeren en nog steeds rekenen op ons wereldwijd geaccrediteerde programma en de expertise van onze internationaal gerenommeerde faculteit. Het programma wordt geleverd door medewerkers van de Business School en wordt vergemakkelijkt door agenten op elk van de locaties. Volledig ondersteund door de school, laten deze agenten ons toe om de hoge kwaliteit van het MBA-programma te handhaven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Lees Minder