Executive MBA

Alliance University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

Alliance University

Executive MBA


Executive Master of Business Administration (MBA) worden aangeboden door Alliance School of Business, University Alliance is een eenjarige, full-time opleiding bedoeld voor ervaren professionals die op zoek zijn naar katapulteren naar het volgende niveau van leiderschap in een organisatie. De Executive MBA aan de Alliantie School of Business bereidt afgestudeerden voor het senior management uitdagingen en hogere verantwoordelijkheden in een veeleisende carrière, terwijl die zich als sterk en duurzaam leiderschap repertoire van de bedrijfsleiders op te bouwen op alle niveaus binnen een organisatie. Studenten vinden het opwindend om terug te zijn in een klaslokaal omgeving en als een van hun professionele en intellectuele collega's waar ze kunnen delen de uitdagingen van het leren van nieuwe methoden en de vaardigheden die nodig zijn voor het effectief beheren van een onderneming.Studenten zullen profiteren van collectieve professionele ervaring en een diepe en intense interacties die verder worden verrijkt door de intellectuele inzichten van een diverse peer group, die een composiet van meervoudige intelligentie combineert, en de gedistilleerde ervaring van het management in de praktijk. Een strenge cursusaanbod en de mogelijkheid voor studenten om te leren van goed volbracht en stimulerende faculteit mentoren en gerenommeerd bedrijf beoefenaars uit de hele wereld zal hen helpen om effectief te concurreren op de wereldmarkt en het wordt aangedreven, om belangrijke doorbraken in de deksteen gebieden te bereiken van het management: strategie, innovatie en leiderschap.

&nbsp


Belangrijkste kenmerken

 • Uitstekende sluitstuk gebied integratie geleverd door middel van innovatief ontworpen business simulaties
 • Een unieke pedagogie gericht op het verrijken van inhoudelijke expertise gegeven door talentvolle inwoner faculteit en verfraaid door internationale faculteit en de zakelijke praktijk
 • Gestructureerde peer-groep interacties gericht op effectieve blootstelling aan uiteenlopende professionele ervaring
 • Blootstelling aan globale dimensies van het bedrijfsleven door middel van overzeese leren componenten
 • Interface met senior-level managers en ondernemers op de beste-en-next zakelijke praktijken
 • Mentoring door goed volbracht faculteit zowel in-house en internationale alsmede door vooraanstaande praktijk van het bedrijfsleven
 • Plaatsing faciliteren diensten in bedrijven van wereldklasse in meerdere sectoren

&nbsp


Cursusduur


De Executive MBA bestaat uit een jaar full-time cursussen gevolgd door een zes-meteraand on-the-job onderzoek op het sluitstuk gebied van management.

&nbsp


Cursus Structuur


De Executive MBA cursus is bij uitstek geschikt voor afgestudeerden met aanzienlijke werkervaring. Het bevat de state-of-the-art cursus mix en het onderwijzen en leren methodieken om een ​​uitstekende mix van strengheid die relevanter zijn.

De cursus kan een student een specialisatie kiezen uit een korf van keuzevakken aangeboden door de Alliantie School of Business. De cursus structuur is ook uniek in evenwicht op het gebied van het bouwen van zowel algemene management als domein-specifieke expertise onder afgestudeerden. Met andere woorden, onze Executive MBA 's worden opgeleid tot ' diepe generalisten 'in hun gebied van specialisatie. De cursus biedt een uitzonderlijk brede portfolio van keuzevakken aangeboden in blok sessies om hun het leren behoeften.

&nbsp

&nbsp

Toelating

Toelating tot de Executive MBA opleiding aan de Alliantie School of Business, is Alliance Universiteit strikt op basis van verdienste.

&nbsp


Verkiesbaarheid

&nbsp

 • Bachelor 's degree met een minimum van 50% punten (45% voor SC / ST) of gelijkwaardig CGPA in totaal van een erkende universiteit
 • Een minimum van drie jaar full-time werkervaring
 • Een hoge score in GMAT / CAT / XAT / MAT / ATMA of Alliance Aptitude Test (AAT)

&nbsp

Selectiecriteria


Kandidaten zijn verplicht om te verschijnen voor de toelating selectieproces bestaat uit:

 • Alliance Aptitude Test (AAT)
 • Persoonlijke Interview

De School maakt ook gebruik van andere parameters zoals schoolse en buitenschoolse record en werkervaring voor toelating. De uiteindelijke selectie van de kandidaat zal worden gebaseerd op de algemene prestaties van de Toelating selectieproces.

Aanvang van het Executive MBA programma aan Alliance School of Business: augustus 2013

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
650,000 INR
Locations
India - Bangalore, Karnataka
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
India - Bangalore, Karnataka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan