59086_ExecMBA_logos.PNG

accreditatie
De opleiding is internationaal geaccrediteerd door AMBA, IACBE en ACBSP. Het is ook onderworpen aan de normen die zijn vastgesteld door de internationale accreditatie-instantie ATHEA. Bovendien is de Executive MBA in Maastricht geaccrediteerd door de NVAO en leidt daarom tot een Nederlandse graad in termen van wetgeving in Nederland.

Ontworpen voor werkende professionals
Er zijn vier modules per jaar, altijd in januari, april, juli en oktober. De meeste modules zijn 8 dagen lang (zaterdag - zaterdag). De specialisatiemodule, die altijd in juni / juli van het tweede studiejaar plaatsvindt, duurt 13 dagen. De lessen worden gegeven op MSM in Maastricht en bestaan ​​uit interactieve lezingen, groepsopdrachten, topic-gerelateerde gastcolleges en werkbezoeken.

Onmiddellijke resultaten
De praktijkgerichte aanpak in de MSM Executive MBA stelt u in staat om de nieuw verworven kennis en vaardigheden rechtstreeks toe te passen op de dagelijkse praktijk van uw organisatie. Als een MBA-programma voor werkende professionals, de MSM Executive MBA is minder over examens, maar meer over de individuele toegepaste opdrachten. Gewoonlijk voltooit u voor elke cursus zowel groeps- als individuele opdrachten gericht op actuele problemen van een organisatie die u kunt toepassen op uw eigen organisatie. Dit helpt u niet alleen om uw kennis in de praktijk te brengen, uw bedrijf profiteert ook van uw kennis vanaf de eerste cursus. Het uiteindelijke ExecutiveMBA-project zal een academisch onderzoeksproject, een businessconsultingproject of een businessplan zijn dat volledig aan uw organisatie is gewijd. Op deze manier draagt ​​u actief bij aan het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf.

Leer van diversiteit
De MSM Executive MBA Classis wordt gekenmerkt door diversiteit. Je deelt je leerervaring met medecursisten met verschillende culturele en professionele achtergronden. De Executive MBA biedt uitstekende mogelijkheden om interculturele communicatievaardigheden te verbeteren.

Pas je MBA aan
Om u in staat te stellen uw MBA aan te passen aan uw specifieke studiebehoeften en loopbaanperspectieven, biedt MSM een aantal specialisaties:

Bedrijfsgerelateerde specialisaties:

  • ondernemerschap
  • Internationaal zakendoen en duurzame ontwikkeling
  • Accounting
  • De digitale economie
  • Voorraadketenbeheer

Branchegerichte specialisaties *:

  • Sportmanagement
  • Gezondheids management
  • Public Sector Management

* sommige van de branchegerichte specialisaties kunnen onderworpen zijn aan extra kosten.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Maastricht School of Management »

Laatst bijgewerkt op April 30, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 - 4 jaar
Deeltijd
Prijs
31,000 EUR
Kijk op de website voor de beschikbare beurzen.
Deadline
Vraag informatie aan
Early bird deadline: 25 November 2018
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Early bird deadline: 10 October 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Early bird deadline: 25 November 2018
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Early bird deadline: 25 November 2018
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Early bird deadline: 10 October 2019
Einddatum

MSM Class of 2018: A Trip Down Memory Lane