Executive MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

De doelgroep van executive MBA bestaat uit ervaren leiders, die proberen het bereik van hun zakelijke mogelijkheden te vergroten, waaronder:

 • bedrijfseigenaars;
 • CEO en topmanagers.

Start: 21.11.18

Programma-indeling: 5-daagse modules, één keer per maand, van woensdag tot zondag.
Programmaduur: 21 maanden.
Programmataal: Russisch, Oekraïens.

Als gevolg van de studie van het Executive MBA-programma, verkrijgt u:

 1. Strategisch denken en het vermogen om de juiste beslissingen te nemen, gebaseerd op het principe "Denk globaal, handel lokaal".
 2. De mogelijkheid om effectief om te gaan met de uitdagingen van de zakelijke omgeving.
 3. Kennis van honderden nuances en methoden voor de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf.
 4. Professionele interactie op het niveau van zakelijke en vriendelijke contacten met het topmanagement van Oekraïense en buitenlandse bedrijven.

De missie van Executive MBA-programma is om duurzame ontwikkeling van groeiende bedrijven te bevorderen door:

 • een systematische benadering van bedrijfsbeheer, gebaseerd op het concept van toenemende waarde van een bedrijf
 • professionele en persoonlijke ontwikkeling van senior executives
 • integratie van de beste internationale managementervaring in de praktijk van Oekraïense bedrijven.

Voordelen van het EMBA-programma

 1. Accreditatie door АМВА *, de internationale "gouden standaard", bevestigt de erkenning van IIB 's MBA-programma's op de wereldmarkt voor bedrijfseducatie.
 2. Het toegepaste karakter van het programma. Studie bij EMBA-programma houdt rekening met de dynamiek van de nationale marktomgeving en speciale kenmerken van het uitvoeren van elk bedrijf in Oekraïne en in het buitenland.
 3. Belangrijke managementvaardigheden. Het programma bestaat uit de disciplines die voorzien in alle benodigde tools om het bedrijf te managen.
 4. True Executive. EMBA-programma biedt diepe onderdompeling in de hedendaagse aanpak van het beheer van alle onderafdelingen van het bedrijf: financiële, marketing, IT, HR, verkoopafdelingen.
 5. Nieuwe horizonten. De studenten van het programma zijn in staat om de problemen van functioneel management effectief op te lossen, ontwerpen de langetermijnstrategie van de bedrijfsontwikkeling en leiden het bedrijf naar het nieuwe niveau.
 6. Training in de omgeving van succesvolle mensen creëert de unieke sfeer voor de uitwisseling van ervaringen en professionele communicatie, en voor het opbouwen van zakelijke contacten met de klasgenoten en collega's.
 7. Status van een bevoorrechte klant van het International Institute of Business, het systeem van kortingen voor een deelnemer en andere werknemers van de bedrijven.

Toelatingseisen

Belangrijkste toelatingscriteria:

 • een diploma hoger onderwijs
 • een minimale werkervaring van 5 jaar in het managen van de functie

Programma-inhoud:

1.Managerial Economics and Competitive Strategy 2.Mathematics for a leader 3.Marketing en digitale technologieën 4.Operaties Management 5.Strategische marketing 6.Strategisch management 7.Reputationeel management 8.Effectieve teambuilding. Kracht en invloed als effectieve managementmethoden 9. Financiële en management accounting 10. Projectbeheer 11. Financiële analyse 12.Financieel management Cursussen om uit te kiezen:

Blokkeren «Bedrijfseffectiviteit:

15.Manageriële informatietechnologieën 16.Internationale bedrijfs- en exportoperaties 17. Bedrijfsgedrag 18. Bedrijfsintelligentie 19.Ondernemerschap: bedrijfsmodel en financieringsbronnen 20.Bedrijfsrecht 21.HR-beheer 22. Verkoopbeheer 23.Risicobeheer 24.Customer Experience 25.Managementprestaties 26.Wijziging van management en innovatie 27. Een masterproef schrijven 28. Masterthesis Assessment

In te dienen documenten:

 • Ingevuld aanvraagformulier
 • 2 aanbevelingsbrieven
 • Kopie van het nationale paspoort en identificatiecode
 • Kopie van het internationale paspoort
 • Kopie van diploma en van het cijfer met cijfers
 • opstel
 • 1 foto 3,5 cm x 4,5 cm
 • 1 elektronische fotografie

Het aanvraagformulier, een voorbeeld van de aanbevelingsbrief en een voorbeeld van het essay zijn beschikbaar op de website van IIB .

Toelatingsprocedure

Het proces van toelating tot het programma wordt uitgevoerd in de vorm van open competitie op basis van de resultaten van onderzoeksdocumenten, gepresenteerd door de kandidaten. Na een succesvolle test worden de kandidaten uitgenodigd voor het interview met de leden van de toelatingscommissie. Na het passeren van de procedure van het interviewen, wordt de beslissing genomen over toelating tot het programma, voorwaardelijke toelating of over het falen. De beslissing wordt gedurende zeven werkdagen aan een kandidaat meegedeeld.

Deze school biedt programma's in:
 • Russisch
 • Oekraïens


Laatst bijgewerkt op November 6, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 21, 2018
Duration
Duur
21 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
449,900 UAH
Locations
Oekraïne - Kiev, Kyiv City
Startdatum : Nov. 21, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 31, 2020
Dates
Nov. 21, 2018
Oekraïne - Kiev, Kyiv City
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 31, 2020