De academische alliantie die is opgericht door ASEBUSS en Kennesaw State University maakt gebruik van de sterke punten van elk programma ten behoeve van zowel studenten als faculteiten.

Deelname aan deze gezamenlijk ontworpen academische ervaring bereidt onze studenten op voor een leidersrol in de zakelijke organisatie van morgen.

Deelnemers leren zich over de culturele, taalkundige, technologische en geografische grenzen beheren door te werken binnen internationale teams van studenten om een ​​verscheidenheid aan opdrachten en projecten te voltooien.

De mogelijkheid om van elkaar te leren en van hun respectieve werkgeversorganisaties biedt ervaring in de eerste hand die niet in andere EMBA-programma's kan worden gevonden.

Formaat:

Tweejarige postdoctorale deeltijdsprogramma. Van oktober tot juni vindt er een week per week plaats, op afwisselende vrijdagen en zaterdagen. In het lesprogramma kunt u uw carrière doorgaan terwijl u studeert en de mogelijkheid om de nieuw verworven vaardigheden onmiddellijk in uw werkplek aan te passen.

curriculum:

Gericht op algemeen management, waaronder 14 verschillende disciplines. Cursussen worden volledig in het Engels geleerd door zowel Roemeense als Amerikaanse professoren aan de hand van de case-study methode. De casestudies zijn Harvard Business School gelicenseerd, evenals Roemeens, om u voor te bereiden om kritische zakelijke beslissingen te nemen en met vertrouwen te leiden.

Woonweken:

Cursussen worden gehouden in Neptun door een team professoren van de Kennesaw State University, Atlanta.

Internationaal verblijf:

Een week in Atlanta, in het tweede jaar - onderdeel van het International Exchange Programma. Een waardevolle internationale ervaring, die u blootstelling geeft aan wereldwijde zakelijke praktijken. Gehuisvest door Kennesaw State University.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
2,000 EUR