Executive MBA

MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Het Executive MBA-programma - een routekaart voor een succesvolle leider - is gericht op het oplossen van het probleem van de "volgende stap": bij de ontwikkeling van het bedrijf (bedrijf) en de efficiëntie van de manager

Programma voordelen

 • Het Executive MBA-programma is ontwikkeld op basis van een 30-jarige samenwerking met meer dan 125 Russische en buitenlandse bedrijven, evenals met MIRBIS-partnerscholen in Frankrijk, Duitsland, Italië en de VS.
 • Het Executive MBA-programma van het MIRBIS Institute wordt geraadpleegd om antwoorden op de vragen te vinden: wat is een effectieve leider die vandaag nodig is om het bedrijf morgen effectief te laten werken.
 • Drie interdisciplinaire groepsprojecten (strategie, marketing, financiën), evenals de eindthesis. Zo "pompt" de manager nieuwe ideeën of de effectiviteit van lopende projecten die al tijdens de opleiding zijn.
 • De groep omvat managers met managementervaring. Dit zorgt voor een effectieve uitwisseling van ervaringen en in-group consulting.
 • De training omvat de internationale buitenlandse module Global EMBA in Italië, de VS, Brazilië, Zuid-Afrika, China, Groot-Brittannië of India, die het mogelijk maakt om de uitwisseling van ervaring, kennis en persoonlijke connecties uit te breiden.
 • Het programma heeft internationale accreditatie AMBA, die spreekt over de internationale conformiteit van de inhoud van het programma.
 • Ervaren team van leraren met advieservaring en praktijk van lesgeven over executive programma's.

In de loop van de training systematiseren managers de kennis die nodig is om beslissingen voor te bereiden en te nemen, en om managementvaardigheden te ontwikkelen. Het programma biedt een conceptuele benadering voor effectief bedrijfsmanagement. Door de methoden van strategisch en bedrijfsbeheer te beheersen, kan de manager een effectief managementsysteem organiseren, structurele veranderingen in het bedrijf doorvoeren, prioriteit geven aan het beleggingsbeleid, marktaandeel vergroten, een leidende positie innemen en de overeenkomstige toename van het potentieel en de marktwaarde van de onderneming verkrijgen.

Voor wie is bedoeld

Het Executive MBA-programma is bedoeld voor senior managers en bedrijfseigenaars, evenals voor hoofden van functionele eenheden die direct ondergeschikt zijn aan de manager en die deelnemen aan de strategische ontwikkeling van het bedrijf. Training voor managers impliceert de uitwisseling van ervaringen over het schema "luisteraars - een leraar-practitioner - luisteraars."

Inhoud van het Executive MBA-programma

Het curriculum van het programma wordt bijgewerkt in overeenstemming met nieuwe zakelijke verzoeken, evenals rekening houdend met de wensen van de studenten. Naast het afstudeerproject zijn er ook 3 (drie) praktische projecten inbegrepen:

 • Duurzame ontwikkeling van het bedrijf (een groepsproject in de consolidatie van een blok van disciplines over strategisch management),
 • We starten nieuw (nieuwe producten maken, nieuwe markten ontwikkelen - een groepsproject voor het beveiligen van marketingdisciplines),
 • Verkoop en koop business (groepsproject in finance).

Gedurende 18 maanden zullen studenten de disciplines economie, strategisch management, financieel management, marketing, HR-management, balans van persoonlijke en bedrijfsdoelen, verandermanagement, enz. Behalen.

Duur en vorm van training

Studenten van het Executive MBA-programma van het MIRBIS Institute studeren gedurende 18 maanden. Trainingsformaten - een keer per maand (do - zo), 2 keer per maand (za - zo).

Na voltooiing van de training:

 • Diploma van de gevestigde steekproef op professionele herscholing met toewijzing van de kwalificatie "Master of Business Administration - Executive MBA" Strategisch en Corporate Management ".
 • Een geldig certificaat dat de internationale accreditatie van het programma van de Association of MBAs (AMBA) certificeert
 • Internationaal certificaat van het EMBA-consortium (na het behalen van de stage-module).
 • Europees diplomasupplement (optioneel, optioneel)
Deze school biedt programma's in:
 • Russisch


Laatst bijgewerkt op July 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
Deeltijd
Price
Prijs
1,070,000 RUB
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan