Lees de Officiële Beschrijving

Een actueel programma

Bedrijven vandaag opereren in een klimaat van onzekerheid die snel veranderen. Als gevolg van de mondialisering van de markten, kansen en bedreigingen voor onze bedrijven ontstaan ​​altijd en overal in de wereld, en zelfs in de verte, kan direct invloed op onze markten.

In alle belangrijke aspecten van het corporate management zijn zeer belangrijke wijzigingen, die de bestuurders verantwoordelijk zijn voor elk gebied gedegen kennis om invloed op de ontwikkeling van de sterke punten en de veerkracht van hun organisaties vereisen.

Zich bewust van de noodzaak om de mensen die deze veranderingen zullen leiden trainen, heeft Cesine Business School Executive MBA-programma ontwikkeld met de medewerking van toonaangevende bedrijven in de markten van vandaag, wiens ervaring en achtergrond te verrijken de inhoud van de meester. Bovendien, door middel van overeenkomsten met bedrijven en organisaties, Cesine Business School bereid is om te garanderen 100% van de jonge afgestudeerden zonder ervaring, stages zijn onbetaald. Ons voorstel brengt, waardoor een volledig praktische dimensie differentiëren.

Zich bewust van de noodzaak om de mensen die deze veranderingen zullen leiden trainen, heeft Cesine Business School Executive MBA-programma ontwikkeld met de medewerking van toonaangevende bedrijven in de markten van vandaag, wiens ervaring en achtergrond te verrijken de inhoud van de meester.

Het programma omvat twee internationale residentiële periodes, een totaal beurs in China en andere optionele in de VS, die direct toe te staan ​​en persoonlijk kent de eigenaardigheden van de Aziatische en Amerikaanse markten. In samenwerking met prestigieuze consulting en American University in Washington DC, zal het programma van de politieke, economische, sociale en culturele realiteit van elk land te verdiepen.

Cesine hebben de studenten de kans om hun opleiding door relevante werkervaring in multinationale ondernemingen te verdiepen, zowel nationaal als internationaal.

Redenen streven naar de Executive MBA Business School Cesine

De Executive MBA-programma Cesine Business School is gericht op professionals met ervaring in leidinggevende posities die naar het programma brengen de juiste balans tussen persoonlijkheid, academische bekwaamheid en beroepservaring. Ook deze Executive MBA aan jonge afgestudeerden die willen kennis en vaardigheden voor optimale prestaties te verwerven met succes gericht het management functies.

PRESTIGE

U wordt in een instelling die is erkend door de internationale rankings. Cesine heeft de derde plaats in de rang Engels Level I2N en Internationalisering veertig Spaanse universiteiten, bereid door PriceWaterhouseCoopers en Education First gewonnen.

Academische uitmuntendheid

Ons onderwijzend personeel is afkomstig van de beste universiteiten, bedrijven en adviseurs, die het mogelijk maakt het verkrijgen van de juiste theoretische en praktische, essentieel voor de werkplek training.

WERKGELEGENHEID GARANTIE: meer dan 2.500 overeenkomsten met nationale en internationale bedrijven (Banco Santander, UNESCO, Heineken, Bosch, L'Oreal, etc.). 86% van onze alumos werken zes maanden na het afstuderen.

GROTE en uitdager PROGRAMMA

Onze rigoureuze curriculum helpt bij het stimuleren en versterken van strategisch denken, het oplossen van problemen en besluitvorming vermogen.

OPTIONELE GARANTIE PRAKTIJKEN

100% van de studenten die werkervaring willen verkregen door middel van overeenkomsten met de beste bedrijven in binnen- en buitenland.

NETWERKEN

De meer dan 2.500 overeenkomsten met de betrokken organisaties, blijft in China en de VS en docenten verbonden aan de zakenwereld, geef onze MBA-studenten, de naadloze verbinding tussen de academische en professionele wereld.

Internationale ervaring

MBA klassen kunnen in 2 tot 3 continenten worden ontvangen, waardoor kennis en de studie van de politieke, economische, sociale en culturele realiteit van de internationale markt. Verder, in campus we hebben gemiddeld 20 nationaliteiten en meer dan 20% internationale studenten.

Dubbele major

Mogelijkheid om eventueel uitvoeren van een dubbele major in Amerika of Europa die stages in prestigieuze organisaties omvat.

Methodologie

Werkgevers zoeken afgestudeerden die bereid zijn om de dynamische teams werken mee. We zullen de theoretische aspecten en de praktische discuplinas gewaardeerd door bedrijven vormen.

LEREN: het geval methode om te illustreren hoe toonaangevende bedrijven de theorie naar de praktijk wordt gebruikt hebben toegepast.

ERVARING: de ervaring is een cruciaal onderdeel van onze methodologie. In het klaslokaal theorie naar bewegingen door middel van real-world ervaring van de leerkrachten, die op hun beurt actief zijn professionals in het bedrijfsleven, consulting en onderzoek oefenen. Hieraan werd toegevoegd debatten met gasten regisseurs, simulaties, rollenspellen en workshops.

TEAMWORK: de efficiëntie van teamwork onder de deelnemers met verschillende achtergronden, in een collaboratieve omgeving wordt aangemoedigd. Leren om te integreren in werkteams multidiciplinares om teams te leiden, maar ook om te worden geleid, om de problemen die zich kunnen voordoen en het stimuleren van het concurrentievermogen van het gezicht.

Doelstellingen van het Executive MBA

  • Het verwerven van een uitgebreide en multidisciplinaire aanpak een multiculturele leeromgeving, het verkennen van de verschillende contexten in het internationale bedrijfsleven in 2 of 3 continenten.
  • Verbeteren van de vaardigheden en capaciteiten van het senior management.
  • Het ontwikkelen van ondernemerschap, leiderschap en teamwork in business management, verwezenlijking van de doelstellingen en waarde toevoegen aan het bedrijf.
  • Het beheersen van het volledige beheer van de innovatie processen binnen bedrijven.
  • Het nemen van een strategisch denken om concurrentievoordelen te ontwikkelen in het bedrijfsleven te lopen.
  • Kennen alle eigenaardigheden van het gedrag van de consument om een ​​effectieve marketing campagne en een goed product en het merk ontwikkeling.
  • Leer om nieuwe instrumenten van de informatiesystemen te gebruiken.
  • Beheers de financiële, boekhoudkundige en fiscale analyse.
  • Verbeteren van communicatieve vaardigheden.
  • Convey het belang van integratie, samenwerking en ethiek binnen de structuur en het organigram.

Student Profiel

Studenten Executive MBA Business School Cesine Ze zijn gericht op mensen spelen senior management, het ontwikkelen van een management carrière.

Kandidaten in het bezit zijn van een universitair diploma of gelijkwaardig. In uitzonderlijke gevallen kan deze mate worden vervangen door een buitengewone professionele ervaring.

Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
10,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum