Executive MBA

Galicia Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

Galicia Business School

Wees een meester, zijn manager, een leider ...

Als je een getalenteerde professionele, al bestuurstaken aangenomen en wilt u uw progressie als manager vooraf door de groei van uw leiderschap en uw vaardigheden, dit is uw programma. Je maakt deel uit van een team van professionals die al weten hoe te maken en beheren van hun verantwoordelijkheden zijn en waarvan de uitdaging is om "te doen", directe en lood, de integratie van de verschillende gebieden van het bedrijf, bereidt zich voor op nieuwe professionele uitdagingen.

Galicia Business School Executive MBA is ontworpen om uw carrière professionals opgeroepen te stimuleren om meer verantwoordelijkheid te nemen in de zakelijke gebied. Het is vooral gericht op degenen die tot nu toe en leiderschap capaciteit in technische en / of het beheer is gebleken en is nu op zoek naar de mogelijkheid om teams en neemt hij meer verantwoordelijkheden in het beheer van gebieden van hun organisaties.

Dit is dus een verschil programma:

 • Bijgewerkt georiënteerde leidinggevende door vooraanstaande ondernemingen, die immers door middel van een echte professional transformatie van onze deelnemers georiënteerde team leiderschap profiel.
 • Professional: alle luidsprekers zijn actief professionals in top bedrijven en leiders in hun specialiteiten, die de zakelijke en professionele karakter van onze educatieve project garandeert.
 • Ervan uitgaande dat de nieuwe werkelijkheid, mondiale en digitaal, waarin innovatie, globalisering en de noodzaak om de impact van de digitale dimensie zijn belangrijke elementen om te leiden mensen, teams en bedrijven in de komende decennia.
 • Een methodiek leren door te doen, op het hoogtepunt van onze tijd en dat omvat het maken van een aantrekkelijke Business Game naar alle delen van het bedrijf, project gevallen, echte ervaringen, outdoor activiteiten, rollenspel en gamification, onder andere dynamiek te integreren georiënteerde opleiding senior management.
 • Zich ervan bewust dat uw belangrijkste troef is uw tijd, en is ontworpen om het meeste van het. Waarom klassen nodig strictamente, twee weekends per maand, zeer hoge toegevoegde waarde en onderwezen door gerenommeerde professionals in hun vakgebied, zal zijn en aanvullende activiteiten kunnen asynchroon uit te voeren door middel van onze virtuele campus.
 • Het biedt een netwerk u te voldoen aan uw verwachtingen, bijeen in Santiago twee weekends per maand een groep van professionals zoals u, high managementpotentieel van toonaangevende bedrijven over de geografie van het schiereiland noordwesten.
 • Die heeft een internationale extensie: Silicon Valley Immersion (optioneel). In deze ervaringsgerichte programma (geen klaslokalen of keynote sessies) zullen de deelnemers live een week in contact met ondernemers en leidinggevenden die werkzaam zijn in de meest innovatieve bedrijven ter wereld, in hun eigen organisaties en in een informele setting uit de eerste hand hun ervaringen te zien, en en een plan voor vernieuwing en transformatie naar hun organisaties vormen op hun terugkeer naar Spanje.

ontvangers

Professionals en managers die werken op bestuurlijk niveau in bedrijven en organisaties. Om deel te nemen aan onze Executive MBA moet ten minste zes jaar beroepservaring, waarvan ten minste twee jaar taken die leidinggevende verantwoordelijkheid bij de uitoefening van leiderschap en team management te betrekken moet ervan uitgaan te hebben. Bovendien moeten de deelnemers die kiezen voor internationale expansie en deelnemen aan de Silicon Valley Immersion programma voor het niveau van het Engels dat het juiste gebruik van de activiteit in staat stelt te hebben.

Ontvangers moeten open staan ​​voor hun eigen transformatieproces mensen zullen ze worden geïntegreerd in een echt programma management training die zal fungeren als een versneller van hun professionele en leidinggevende vaardigheden, verbetering van de productiviteit en de ontwikkeling van haar profiel en daarmee de bijdrage aan het resultaat te zijn uw organisatie.

Gezien de professionele aanpak van het programma, kunnen ze toegang krijgen tot het beoefenen van managers, die het niet hebben van een universitair diploma, blijkt een relevante beroepservaring en in lijn met de doelstellingen van onze Executive MBA.

Vooruitkijkend naar de toelating tot het programma zal rekening worden gehouden met name de bestuurlijke mogelijkheden van de aanvrager en de professionele en bestuurlijke uitdagingen moeten worden gedragen in de toekomst in uw organisatie of project in hun professionele toekomst.

Galicia Business School weten dat een goede Executive MBA heeft drie essentiële ingrediënten: een prestigieuze faculteit en professioneel, managementgerichte training methodologie en een groep deelnemers met een hoog potentieel. Daarom hebben we er vooral voor dat de selectie van deelnemers en de homogeniteit van de groep.

Methodologie

Onze Executive MBA combineert verschillende methodieken gericht op het verbeteren van de professionele en leidinggevende vaardigheden van de deelnemers. Om te zetten in een unieke training xperience hebben we de volgende instrumenten:

 • Case Methode: We zullen heel veel gevallen te gebruiken, waardoor we te leren over de realiteit en de analyse van zakelijke situaties en besluitvorming te verbeteren.
 • Rollenspel en groepsdynamica: Wij zullen werken aan reële situaties zetten de deelnemers in specifieke situaties om vervolgens conclusies over de bereikte prestaties en persoonlijk verbeterplan te ontwikkelen op dit gebied te trekken.
 • Business Game: The business simulatie, ontwikkeld in teams en begeleid door experts in business management, zal de deelnemers plaatsen in het managen van een bedrijf dat al de opgedane kennis zal integreren door ze toe te passen in een concurrerende markt. Het is om te leren van de successen en mislukkingen in real time, om alle functionele gebieden van het bedrijf te integreren.
 • Project: Het project diagnostische en verbetering van een bedrijf zal de uitvoering van wat mogelijk te maken heeft geleerd en zal de beste stimulans voor het verbeteren van communicatieve vaardigheden en de presentatie van de projecten van de deelnemers.
 • Master Classes: bestuurlijke ervaring. We weten dat leren is besmettelijk en daarom, wij ontwerpen ruimten benaderen om professionals en managers in de logistiek met betrekking tot die in de korte afstand te verplaatsen hun ervaring en hun organisaties aan de deelnemers.
 • Silicon Valley Immersion: Deelnemers die kiezen voor deze internationale uitbreiding programma zal leren zonder klaslokalen of lezingen, wonen voor een week met ondernemers en managers van toonaangevende innovatie bedrijven, en kunnen hun eigen innovatieplan definiëren door de overdracht van best practices.
 • Concurrentie spel video: Onze studenten "executive" zal de ervaring van concurreren tegen de rest van het bevorderen van een video game waarin zij hun management vaardigheden (besluitvorming, leiderschap, etc.) te testen leven, met behulp van een innovatieve methodologie toegekend nationaal als internationaal.
 • Outdoor training: Tijdens het programma zal worden uitgevoerd die gericht zijn op het verbeteren van leiderschap en teamwork van de deelnemers outdoor activiteit, een ervaring die zal een beslissende bijdrage leveren aan de "teambuilding" promotie.
 • Proces coaching en mentoring: Een belangrijk onderdeel van het programma, aangezien verschillende zittingen van het uitvoerend zijn niets anders dan de manier waarmee we begeleiden persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van onze deelnemers, altijd vergezeld van een gecertificeerde coach.

chronologie

Het programma zal nemen plaats tussen de maanden oktober 2017 en januari 2019. Het formaat van de sessies is ongetwijfeld een verschil van onze Executive MBA. We zijn ons bewust van de essentiële stap die onze deelnemers te steken. Hun bedrijven nodig hebben meer dan ooit op hun deskundigheid en inzet, en hun familie en vrienden ook verwachten van hen een minimum aan balans tussen werk en privé-leven. Daarom hebben we een indeling die hoge vraag waarop combineert, uit alle gebieden (persoonlijke, sociale en professionele) worden ingediend en de daarvoor beschikbare zo'n intense vitale stadium aan te pakken tijd gecreëerd. Ons programma vereist slechts twee weekends per maand te gaan naar Galicië faciliteiten Business School. Andere activiteiten zullen asynchroon worden uitgevoerd wanneer zij dat nodig achten de deelnemers te zien.

Met dit formaat hebben we mogelijk een hoog niveau, Executive MBA, die meer dan 15 maanden zal lopen gemaakt. Onze filosofie is duidelijk: zeer hoog niveau lessen, gegeven door professoren van prestigieuze en zeer goed gebruikt. Zo maximaliseren we het nut en de productiviteit van het programma, waardoor het efficiënter investering van tijd en geld van de deelnemers. De sessies worden gehouden op vrijdagmiddag en zaterdagochtend, 16:30-20:45 en 9:30-13:45.

Evaluatie

De evaluatie van het programma zal zijn centrale as opstellen en presenteren van het ontwerp van het definitieve meester. Een ander belangrijk element in het evaluatieproces zullen afnemen, praktisch werk en rapporten over gevallen en actieve deelname aan de bijeenkomsten en test ter beoordeling van de mate van assimilatie van de inhoud van elk van de blokken. Bovendien, om het programma te overwinnen moet 80% aanwezigheid overschrijden contact uren van het programma.

Prijs en locatie

Het programma zal worden gehouden in Santiago de Compostela (A Coruña).

Het bedrag van de Executive MBA is 12.450 € (Deze prijs is exclusief internationale expansie programma in Silicon Valley). Kijk bij de voorwaarden.

Raadpleeg bijzondere voorwaarden voor alumni, gekoppeld aan Galicië Business School en andere groepen die samenwerkingsovereenkomst met onze school te handhaven.

Daarnaast heeft de SabadellGallego Bank, in haar hoedanigheid van partner programma biedt de deelnemers de financiering van onder preferentiële voorwaarden.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op September 26, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
16 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
12,450 EUR
Locations
Spanje - Vigo, Galiciƫ
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Vigo, Galiciƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan