Read the Official Description

De Executive MBA Het is gericht op het trainen van professionele managers meer dan 30 jaar in de huidige uitdagingen van lood wereldwijde teams in een wereldwijd concurrerende omgeving programma. De master is voorzien van een fase van 2 weken in Silicon Valley, USA.

De looptijd is 15 maanden MBA-programma's weekend (vrijdagmiddag en zaterdagochtend) en is compatibel met het werk. Tijdens een weekend intensief outdoor sessies worden gehouden in het formaat, het bevorderen van persoonlijk contact, groepswerk en de ontwikkeling van de student persoonlijke en professionele vaardigheden.

EMBA

De Executive MBA van La Salle:

  1. Maakt gebruik van een unieke en innovatieve methodologie, groeien door de ervaringen van de methodiek groeien door Ervaringen beoogt dat de studenten echt is en door middel van ervaringsgerichte situaties, alle bijdragen bijbehorende soft skills en consiguienteevolucionar kunnen toepassen professioneel op een meer complete vorm .

Een team van onderzoekers, psychologen, serious game en gamification en deskundigen in managementvaardigheden hebben deze unieke methode ontwikkeld.

Al deze ervaringen worden gekoppeld aan de ontwikkeling van de roman Het mysterie van de geheime kamer en hebben daarom een ​​verhaallijn die een uitdaging en een unieke levende ervaring voor de leerlingen van de International MBA wordt.

  1. De Executive MBA van La Salle is goedgekeurd door de AQU (Agentschap voor de kwaliteit van de University System in Catalonië) en de DGU (Directoraat-Generaal van Universiteiten) als een officiële titel als de Europese ruimte voor hoger onderwijs met de naam: Master in International management and Technology Innovation management (MBA).
  • Omgaan met gegarandeerd succes op nieuwe professionele uitdagingen en de lancering van nieuwe zakelijke initiatieven.
<li>Aan te passen en te profiteren van de sterk concurrerende en veranderende omgeving, voldoen aan de eisen van de markt en klanten.</li>
<li>Stroomlijn organisaties, activiteiten plannen en ontwikkelen ze effectief zijn om de doelstellingen te bereiken.</li>
<li>Heb strategische visie voor analyse, aanpak en problemen en zakelijke uitdagingen op te lossen.</li>
<li>Lood en verbeteren waardevolle teams, key succesvolle bedrijven.</li>
<li>Maak de beste beslissingen in situ</li>

Wat heb je voor te bereiden?

De Executive MBA vorm fondsbeheerders die de zakelijke uitdagingen van de eenentwintigste eeuw en wie weet kunnen de mogelijkheden en de vaardigheden lezen en competenties zich om succesvol te exploiteren. Daarom, zelfs boven de theoretische gehalte, de Executive MBA biedt studenten met criteria en instrumenten, waardoor ze aan het management vaardigheden te oefenen en ervaar de actie in het echt en dicht bij de professionele wereld situaties.

Daarom vormt een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van hun mogelijkheden voor:

  • Toegang tot nieuwe verantwoordelijkheden en aan nieuwe situaties aan te pakken.
  • Omgaan met gegarandeerd succes op nieuwe professionele uitdagingen en de lancering van nieuwe zakelijke initiatieven.
  • Aan te passen en te profiteren van de sterk concurrerende en veranderende omgeving, voldoen aan de eisen van de markt en klanten.
  • Stroomlijn organisaties, activiteiten plannen en ontwikkelen ze effectief zijn om de doelstellingen te bereiken.
  • Heb strategische visie voor analyse, aanpak en problemen en zakelijke uitdagingen op te lossen.
  • Lood en verbeteren waardevolle teams, key succesvolle bedrijven.
  • Maak de beste beslissingen in meer complexe situaties.

Aan wie het aangaat?

Het programma is gericht op professionals met meer dan drie jaar ouder werkervaring van 30 jaar en die gericht zijn op training managers die nieuwe verantwoordelijkheden en leidinggevende functies te nemen, het beheren van hun eigen bedrijf, ontwikkelen professioneel combineren van de directie offline met de online management en groeien persoonlijk niveau door middel van innovatieve en unieke systeem groeien door Experiences.

toelating

Een van de belangrijkste ontwikkeling Program Masters in La Salle factoren zijn de mensen die het programma aan te sluiten: geselecteerde mensen reageren op criteria curriculum, volgens de academische, functionele, sectorale en geografische dimensies die de verrijking van het collectief te bevorderen.

De toelating proces in La Salle heeft tot doel de meest geschikte kandidaten voor elk programma te selecteren en om het niveau en de kwaliteit van samenleven en de communicatie tussen de deelnemers, dat is een onderscheidend kenmerk van de stijl van La Salle te waarborgen.

De toelating proces voor het academisch jaar is nu open en de kandidaten die het proces zo snel mogelijk te beginnen, omdat de opnames periode blijft open totdat alle stoelen grenzen die voor elke academische opleiding wordt aanbevolen.

Kosten en Financiering: Vraag informatie en sturen u een volledig dossier met informatie over de middelen, de banken en medewerkers.

Beurzen en subsidies: Informatie aanvragen en ontvangen van programma's Beurzen en subsidies.

Program taught in:
Spaans
Deze cursus is
Begindatum
Oct. 2019
Duration
15 maanden
Full-time
Prijs
26,800 EUR
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum