Executive MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Weatherhead Executive MBA is gebaseerd op de overtuiging dat groot leiderschap kan worden onderwezen en geleerd. Deze wereld-klasse graad voor voorname werkende professionals wordt geleverd door gerenommeerde docenten geschoold in het onderwijzen van de kunst van het leiderschap.

De Executive MBA-programma Weatherhead (EMBA) is gebaseerd op een opvallende, voortdurend vernieuwd afgestudeerde curriculum dat ervaren kandidaten naar een nieuw niveau als zakelijke professionals en leiders neemt. Ons programma is voor gedreven mensen die willen worden aangevochten door inzichten uit de fijnste Business Faculty.

Verwen uw passie voor het leren. Omhels uw leiderschap potentieel. Ontdek de Weatherhead EMBA.

Al decennia lang hebben Weatherhead organisatiegedrag faculteit een best-in-class reputatie voor het onderwijzen van de kunst van leiderschap gebouwd. We hebben gekeken honderden leidinggevenden toegang tot nieuwe reserves van energie en potentieel door onze programma's. Wij helpen hen hun leiderschap sterke en lacunes te onderzoeken en het ontwikkelen van een persoonlijk leerplan om de beste leiders ze kunnen worden.

Is dit programma geschikt voor mij?

Onze EMBA is gericht op de dingen die belangrijk zijn om die te stijgen naar leidinggevende functies. Studenten leren van een enterprise-breed perspectief, het naderen kritische disciplines-zoals strategie, financiën, marketing en accounting-vanuit een leiderschap uitkijkpunt als instrumenten voor het rijden succes. Faculteit presenteren deze functionele gebieden als ondersteunend leiderschap activiteiten. En studenten onderzoeken hoe de activa die in-en de producten en diensten die door deze velden staat leiderschap teams door een organisatie om het meest effectief te functioneren.

Het EMBA klas ervaring is een uitdagende en energieke een. Deelnemers komen met een gemiddelde van 15 jaar beroepservaring, en de Weatherhead model van de interactie in de klas laat docenten en studenten om hun kennis en expertise te delen. Bovendien projecten toegewezen over cursussen en disciplines in staat studenten toe te passen wat ze geleerd hebben in hun werkomgeving aan hun schoolse ondernemingen.

De Weatherhead EMBA is georganiseerd rond vier elementen:

  • Het ontwikkelen van leiderschap op het niveau van het zelf, het team, de organisatie en de maatschappij
  • De sociaal-politieke structuren waarin leiderschap het meest nodig is, inclusief de overheid, de wereldeconomie en de snel veranderende wereld van de technologie
  • De taal van het bedrijfsleven, met een speciale focus op hoe het wordt gesproken in de bestuurskamer
  • Het bereiken van veranderingen in organisaties door toonaangevende design-georiënteerde teams

Deze vier stukjes in elkaar passen om een ​​leidende pakket dat de student uitvoerende cultiveert een meer verantwoordelijke en invloedrijke positie in een bestaande organisatie te nemen, of om een ​​dynamische nieuwe organisatie te bouwen. Samen vormen deze vaardigheden helpen leiders handelen met vertrouwen en daadkracht in het gezicht van onzekerheid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing ... Lees meer

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing business and society. Our learning environment is a hub of creative thinking, innovative teaching, and trans-disciplinary research, filled with excitement and a strong sense of community. Lees Minder