Lees de Officiële Beschrijving

Programma Kenmerken en voordelen

De missie van het EMBA-programma is om te voldoen aan de noodzaak van uitvoerend onderwijs in Zuidwest-Florida. Het EMBA-programma is meer dan klaslokaalervaring. Het programma biedt geavanceerde management tools in een uitdagende en interactieve leeromgeving die ondersteunt tot het behalen van management- en leidinggevende excellence door deelnemers.

Elk academisch jaar begint met een wekelijkse verblijfssessie. Daarna worden de lessen gepland op alternatieve vrijdagen en zaterdagen. Het programma, dat de voltooiing van 12 vakken omvat, wordt in twee jaar afgerond. De tweeweekse indeling stelt de deelnemers in staat hun volledige taakverantwoordelijkheden te behouden tijdens het ontwikkelen en verbeteren van hun managementvaardigheden. Deelnemers vertegenwoordigen grote Southwest Florida organisaties en industrieën en zijn bewezen executives met jarenlange management ervaring.

Het EMBA programma maakt gebruik van de collectieve kennis en de eerstehandse ervaring van het faculteit in het leidinggevend onderwijs

  • wordt geleid door een gekruide kern van de faculteit
  • is toegewijd aan innovatieve instructies
  • is gericht op leerpartnerschappen tussen faculteit en deelnemers
  • staat voor individueel cursus ontwerp toe
  • omvat ervaringsactiviteiten
  • integreert technologie als een instrument voor leren en besluitvorming
  • uitdaging de deelnemers om hun eigen persoonlijke leiderschapstijl te verkennen en te testen

Een gebied van unieke en onderscheidende competentie van het FGCU EMBA-programma is zijn faculteit van Executive Professors. Dit zijn veteranen Fortune 500 professionals die de reguliere faculteit aanvullen.

Cursussen

De Master of Business Administration (EMBA) programma is een twee jaar programma op maat voor de ervaren professional. Deze MBA-opleiding heeft een leiderschap en strategische focus en is ontworpen om de instrumenten cruciaal te maken om de huidige en toekomstige operationele uitdagingen van bijna alle zeer competitieve organisaties te ontmoeten.

Erkenning aan het drukke en vaak hectische tempo van het beroepsleven, worden de lessen tweemaal per week op vrijdag en zaterdag gehouden voor in totaal negen sessies per semester. Deelnemers zullen ook verplicht zijn om een ​​zomersessie van een week bij te wonen en deel te nemen aan een internationale studieervaring. Dit schema stelt studenten in staat om hun full-time professionele verplichtingen voort te zetten terwijl ze door het programma worden voortgezet.

concentraties

  • Algemene Management Concentratie
  • Gezondheidszorg Management Concentratie
  • Real Estate Development and Finance Concentratie

Kansen en verwachtingen

Succesvolle afronding van het FGCU EMBA-programma opent de deuren voor professionele ontwikkeling en loopbaanontwikkeling. Deelnemers worden verwacht dat ze zichzelf, hun collega's en faculteit uitdagen, omdat zij zich inzetten voor een van de meest dynamische leeromgevingen in het hoger onderwijs. De programmanormen zijn hoog, maar ook belonend, omdat deelnemers de waarde van hun beroepservaring ontdekken en erop uitbreiden in de uitvoering van opdrachten. Naast de technische en toegepaste expertise van een gekwalificeerde full-time faculteit, hebben de deelnemers veel mogelijkheden om met leiders te communiceren vanuit het bedrijfsleven, de industrie en de non-profit sector.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
39,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019