Emory biedt twee Executive MBA-programma's: Weekend EMBA en Modular EMBA.

Ons Weekend MBA for Executives biedt strategische denkvaardigheden en meeslepende korte cursussen en helpt je om je expertise te vestigen via een of meer aandachtsgebieden. Met een bedrijfsvriendelijk schema, toegewijde carrièreservices en de flexibiliteit om uw concentratie te kiezen, zijn we ontworpen voor elke high potential professional die klaarstaat om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.

Onze modulaire MBA voor leidinggevenden richt zich op het ontwikkelen van uw strategische denkvaardigheden en het uitbreiden van uw competentie als leider. U versterkt uw zakelijk inzicht en rond uw expertisegebieden af met een algemeen managementcurriculum dat wordt aangeboden via online cursussen en robuuste, hele week durende lessen die op de campus elk kwartaal plaatsvinden.

Weekend executive MBA vs Modularexecutive MBA

Belangrijk kenmerk

Algemene management curriculum met 8 keuzevakken om uw academici aan te passen aan uw interesses Algemene management curriculum met 2 keuzevakken ontworpen om uw perspectief en zakelijk inzicht te verbreden Formaat Formaat op de campus met lessen die om de andere vrijdag worden gehouden


Exclusief Emory

Een van 's werelds meest gewaardeerde onderzoeksinstellingen, Emory University heeft een reputatie voor wetenschappelijke prestaties, volleerde studenten en meer dan 70 geavanceerde onderzoekscentra. Onze naam wordt wereldwijd en om de hoek herkend, dus je diploma opent deuren, ongeacht je locatie. Koppel de Emory-naam met de onbetwistbare onderscheiding van Goizueta's MBA voor leidinggevenden, en je hebt een formidabele één-tweetje voor succes.

Bedrijfsvriendelijk formaat, resultaten op de eerste lijn

Start uw Weekend MBA voor Executives- ervaring met een uitgebreid kerncurriculum waarin wordt uiteengezet hoe organisaties op verschillende gebieden en functies werken. Pas vervolgens uw academische ervaring aan door keuzevakken te selecteren die zijn afgestemd op uw specifieke interesses. Je brengt theorieën tot leven door hands-on te leren en jezelf onder te dompelen in ervaringen die je vermogen om organisatiewaarde te creëren maximaliseren.

De Modular MBA for Executives heeft een uniek hybride formaat dat zowel flexibel als uitgebreid is. Door een combinatie van online leren en persoonlijk klaswerk te gebruiken, geniet u van een rijke academische ervaring die is afgestemd op drukke managers zoals u. U verbetert uw zakelijk inzicht, verbetert uw managementinstinct en verbetert uw leiderschapskwaliteiten in een ideale leeromgeving. Samen stellen deze vaardigheden u in staat om uw leren tegelijkertijd om te zetten in bruikbare inzichten om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Authentiek leiderschap

Te vaak zijn leiderschapsvaardigheden de ontbrekende schakel om te voorkomen dat goede professionals groot zijn. Daarom zit bij Goizueta leiderschapstraining in alles wat we doen. Door gepersonaliseerde beoordelingen en zinvolle feedback bereikt u niet alleen uw leiderschapsdoelen, maar u zult ook uw authentieke leiderschapsstijl vinden en verbeteren. Dit betekent dat u uzelf, uw team en uw organisatie moet managen - en dat terwijl u de leider bent die anderen willen worden.

Careers

Collega's met een hoog octaangehalte.

Met wie omring je jezelf. Emory's EMBA brengt een groep getalenteerde, succesvolle, middelgrote tot hoge leidinggevenden en professionals samen, zodat u zij aan zij leert in een samenwerkende leeromgeving.

Dit betekent dat je wordt omringd door ervaren mensen die gedijen op persoonlijke verantwoordelijkheid en uitstekende resultaten. Je klasgenoten hebben succes behaald in een groot aantal industrieën, bedrijven en functies over de hele wereld, en bieden een uitgebreide mindset die je persoonlijk leren stimuleert, om nog maar te zwijgen van je professionele en leiderschapsontwikkeling.

Uw ervaring wordt verder verbeterd door een ervaren faculteit die bekwaam is in het uittekenen van de beste en meest diverse perspectieven in de ruimte. Door een robuuste dialoog in een samenwerkende en ondersteunende omgeving, zult u een geweldig huis vinden voor uw leren - en uw unieke ideeën - om te worden versterkt.

Zie de wereld anders. Je EMBA-klas omvat studenten die in het buitenland hebben gewoond en gewerkt of op dit moment werken. De wereldwijde culturele en zakelijke kennis die deze studenten toevoegen aan de ervaring van hun klasgenoten kan niet worden overschat.

Door de onderdompeling van Global Business Practices leren studenten over de bedrijfscultuur in verschillende delen van de wereld en hoe bedrijven omgaan met de VS om de uitdagingen en kansen die voor ons liggen te beoordelen.

In deze onderling verbonden wereld begrijpen succesvolle leiders internationale zaken. Onze studenten begrijpen die realiteit, niet alleen door te leren van de diverse studentenmake-up en cursusstudies, maar ook door case-study's en discussies in de klas. Op de Goizueta Business School krijg je internationale, praktijkervaring binnen en buiten het klaslokaal door middel van internationale modules die actuele onderwerpen onderzoeken binnen de context van internationale instellingen zoals Brazilië, Argentinië, China, Hong Kong, Japan, Zuid-Afrika en Vietnam.

Waar je ook vandaan komt of waar je naartoe wilt, deze wereldwijde focus biedt een gastvrije, diverse en internationale ervaring die je laat zien hoe je moet leren, leven en leiden in een geglobaliseerde wereld.

coaching

Goizueta biedt het hele jaar door toegang tot een-op-een loopbaancoaching. Ons team is ontworpen en bemand om de individuele loopbaanbehoeften van de werkende MBA-student te ondersteunen. Je kunt verwachten dat je carrièrecoach van Goizueta beschikbaar is wanneer je dat bent, je helpen je loopbaanopties te evalueren, je informatiebronnen en ondersteuning geven en je helpen verantwoording af te leggen voor je actieplan.

workshops

Voor studenten die een carrière zoeken tijdens of na het afronden van de MBA, bieden onze Advanced Career Transitions vaardighedenontwikkeling, voorbereidingsworkshops en verbindingsevenementen, waaronder:

 • Carrière-actieplanning
 • Personal branding
 • Hervatten en LinkedIn vernieuwen
 • Salarisonderhandelingen
 • Effectief interviewen
 • Case interview voorbereiding
 • Netwerkstrategieën

Netwerken evenementen

Vanaf je eerste dag krijg je toegang tot dit elite-netwerk, waardoor je meteen de voordelen en een waardevol deel van de ervaring en daarbuiten kunt behalen. Onze alumni zijn bereid om alles te doen om elkaar te helpen slagen.

 • Alle MBA-netwerkevenementen
 • Goizueta's Spring Career Fair
 • Carrièreconversaties - Alumni Insights
 • Summer Corporate Networking Night
 • Executive Recruiter-verbindingen
 • Consulting Alumni Networking Night
 • Leiderschap sprekers
 • 42% GEMIDDELDE SALARIS-GROEI POST-EMBA
 • 100% STUDENTEN MET EEN TOEGEVOEGDE LOOPBAANARTS
 • 19.000 GOIZUETA ALUMNI

Carrièrecoaches

Ons Career Management Centre voor werkende professionals biedt elke MEMBA-student een loopbaancoach om individuele loopbaanbegeleiding mogelijk te maken, zoals bepaald door de behoeften van de student. Onze carrièrecoaches werken met u samen op basis van uw specifieke behoeften en interesses.

Emory-netwerk

Een geschiedenis van academische excellentie gecombineerd met een reputatie voor het produceren van goed presterende afgestudeerden maakt het kiezen van Emory een verstandige keuze. Met een nummer van meer dan 130.000 is het Emory-netwerk invloedrijk, krachtig, dynamisch en verreikend. Deel meer dan een graad.

Deel een ervaring. Emory-alumni vormen een netwerk dat zo divers is als het succesvol is, en dat rivalen oplevert.

Admissions

Klimmen naar de top begint met één stap.

We zijn op zoek naar kandidaten met een bewezen staat van dienst en de drive om hun potentieel te vervullen. Ben je klaar voor de uitdaging?

EMBA in aanmerking komen

 • Professionals bereid om deel te nemen of zijn al in leidinggevende posities
 • Op zoek om de uitvoerende leiderschapsvaardigheden te verbeteren
 • Klaar voor een rigoureuze academische ervaring, aangepast aan jouw planning
 • Een bachelordiploma en een sterk undergraduate academisch record
 • Begrijp de waarde van een kamer met verschillende perspectieven
 • Bereid om waardevolle bijdragen te leveren in de klas

2019 MBA voor deadlines voor sollicitatiedoeleinden

106374_Skjermbilde2018-12-09kl.19.13.16.png

Na ronde 4 worden aanvragen geaccepteerd op basis van zitplaats tot de klas vol is.

Als u in een eerdere ronde solliciteert, heeft u na de toelating meer tijd om u voor te bereiden op het begin van de lessen, maar er is geen voordeel of nadeel tussen de rondes wat betreft de toelating. Aanvragers moeten de ronde kiezen waarin ze denken dat ze hun sterkst mogelijke toepassing kunnen indienen.

Gepositioneerd voor succes

Michael Gootman 15 EMBA blijft profiteren van zijn achtergrond in engineering en positionering voor nog meer succes terwijl hij werkt aan de kapitaalproductiviteit van McKinsey

Groeiende ondernemers

Antoinette Gaston 18 EMBA combineerde de zakelijke vaardigheden die ze bij Emory leerde met haar professionele wetenschappelijke achtergrond om haar eigen huidverzorgings- en schoonheidsprofiel te lanceren.

Nieuwe kansen creëren

Raghav Balasubramanian 19EMBA ondervond de voordelen van Emory's EMBA-programma binnen de eerste termijn, door gebruik te maken van de vaardigheden die hij leerde om een nieuwe carrièremogelijkheid te vinden.

Het transformeren van leiderschapsvaardigheden

Richard van Dam 18 EMBA heeft het leiderschapsontwikkelingsprogramma van Emory gebruikt om zijn zelfvertrouwen te verbeteren en de manier waarop hij anderen beheert te veranderen en samen te werken met zijn CEO.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Goizueta Business School »

Laatst bijgewerkt op January 12, 2019
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
sep 2019
Duration
16 - 20 maanden
Deeltijd
Prijs
- Totaal collegegeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019