Executive MBA

Mays Business School at Texas A&M University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

Mays Business School at Texas A&M University

Het MBA Executive MBA programma stelt de werkende leiders van vandaag uit met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om te presteren in een snel veranderende organisatieomgeving. .

In een omgeving die is aangepast aan de ervaren werkende professional, gebruiken de deelnemers hun eigen ervaringen om de concepten en strategieën die nodig zijn om de real-world uitdagingen van de huidige organisaties te realiseren, te verkennen. Klassen worden zorgvuldig geselecteerd om een ​​mix van achtergronden en verantwoordelijkheden weer te geven. Faculteit fungeert als facilitators, begeleidende deelnemers aan de levendige verkenning van fundamentele en innovatieve concepten.

Het is een omgeving die de uitdagende nieuwe vragen verwelkomt die zich voordoen wanneer fundamentele bedrijfsconcepten worden getest door de feitelijke ervaring.

Dynamic Content


Door het ontwerp weerspiegelt het curriculum van het programma kritieke zaken voor de toekomst van het bedrijfsvoering vandaag. Deze focus biedt zowel particulieren als hun organisaties vanaf het begin van het 18 maanden programma.

Gepresenteerd als een serie geïntegreerde modules, benadrukt het Mays Executive MBA-programma de onderlinge relatie tussen alle functionele bedrijfsgebieden. Aangezien alle organisaties uiteindelijk een gemeenschappelijk doel delen - waarde creëren en waarborgen - draait elke module om hoe deze uitdaging in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag wordt bereikt.

Het algemene thema van het beheer van het waardecreatieproces wordt aangepakt
door het onderzoek van de competenties die het succesvol karakteriseren
manager van de 21ste eeuw:

 • mededeling
 • Probleemoplossing
 • Strategische actie
 • Samenspel
 • zelfmanagement
 • Global Awareness
 • Financieel verstand

Invoer van de deelnemers aan de klas en het onderzoek van de huidige zakelijke vraagstukken zijn elementen van het Mays Executive MBA Programma curriculum. Modules zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klas. Door middel van discussie en interactie leren de deelnemers innovatieve benaderingen op problemen en kansen.

Gedurende het programma worden deelnemers aangemoedigd om de huidige gebieden van studie en discussie te betrekken bij situaties binnen hun organisatie. Dit zorgt niet alleen voor de inhoud van het programma, maar ook voor de deelnemer en voor individuele organisaties.

Drie brede en onderling verbonden activiteiten bepalen hoe effectief
organisaties creëren en behoud waarde vandaag:

 • Anticiperen en stimuleren van de vraag van de klant naar de producten en
  diensten die door de organisatie worden geproduceerd.
 • Producten en diensten leveren tegen lagere kosten en hogere kwaliteit dan
  concurrenten.
 • Invloed op de externe sociale en politieke omgeving waarin
  de organisatie werkt.

Het Mays Executive MBA-programma biedt geavanceerde management professionals een ongeëvenaard inzicht in het voldoen aan deze uitdagingen.

Zie de curriculumpagina's voor meer informatie over semesterinhoud.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - College Station, Texas
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates