Executive MBA

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Programma gericht


Het programma richt zich op een uitzonderlijke educatieve ervaring, met de kwaliteit en uitdaging die je mag verwachten van een gerenommeerde, volledig geaccrediteerde executive MBA programma dat ethische ondernemend leiderschap benadrukt in een mondiale omgeving en biedt mogelijkheden voor het opbouwen van relaties.

Uitmuntendheid


Wij hebben gewerkt voor een lange tijd om de Pamplin Executive MBA-programma de markt te brengen met het oog op de onderwijsbehoeften van managers te ontmoeten en met een visie voor de groei in een dynamische omgeving. Het college en de faculteit zijn toegewijd om u een uitstekende waarde voor uw tijd en investeringen.

Ethisch leiderschap


Wij zijn van mening dat de organisatorische leiders moeten de integriteit, niet alleen een ondernemende mentaliteit bezitten. Geleid door overleg met de top business leiders en onze faculteit en alumni, hebben we een curriculum dat ethisch bewuste management benadrukt. Wij geloven dat deze ethische component in ons curriculum zorgt voor een goed afgeronde bedrijfskundige opleidingen.

Reputatie


Voor meer dan 25 jaar, hebben wij aangeboden een top kwaliteit MBA programma op onze belangrijkste campus in Blacksburg en in de Washington, DC. Wij brengen deze uitgebreide ervaring en een uitstekende faculteit om de Pamplin Executive MBA programma.

Het opbouwen van relaties


Een goed afgeronde bedrijfskundige opleidingen is zo veel over het opbouwen van relaties als het gaat over het stimuleren van kennis voor de organisatorische prestaties en groei. Ons programma is bedoeld voor een selecte groep van individuen met aanzienlijke ervaring en met een hoog potentieel voor blijvend succes in hun organisaties. Studenten worden aangemoedigd om hun professionele ervaringen te delen in discussies in de klas, zodat u profiteert niet alleen van ons onderwijs en onderzoek deskundigheid, maar ook van de andere zakelijke leiders in het programma.

Internationaal management


De opleiding bereidt studenten voor wereldwijde zakelijke uitdagingen door middel van studie-programma's in het buitenland die faculteit onder leiding van reizen naar Afrika, Azië en Europa omvatten elk jaar. Programma's een verscheidenheid van onderwerpen, waaronder "de Europese aanpak van Information Technology ',' Marketing in Turkije en Griekenland," "Networking en E-commerce in de Europese Unie 'en' Finance en Marketing in Azië." Het college heeft ook een wereldwijde business minor en een programma in het najaar en het voorjaar semesters aan de Virginia Tech Center for European Studies and Architecture in Riva San Vitale, Zwitserland.

De Pamplin Executive MBA programma bestaat uit een faculteit onder leiding van het programma in het buitenland dat deel uitmaakt van de cursus "Internationale strategie en cultuur." Ervaringen van de reis zal de basis vormen voor een aantal klassikale discussies. Studenten zullen ontmoeten en te leren van business executives op alle belangrijke internationale organisaties en buitenlandse regering kantoren. Studenten kunnen ook deelnemen aan lezingen en seminars uitgevoerd door onze faculteit leden op onze internationale partnerinstellingen. Het ingezetenschap zal worden beperkt tot 10 dagen in de behandeling van de intense professionele eisen aan de Executive MBA-studenten door hun werkgevers. De kosten van deze reis is opgenomen in het algemene programma vergoeding.

Opleiding Curriculum


We ontwierpen interdisciplinair curriculum van de Executive MBA Pamplin om u te voorzien van een formele kern van het bedrijfsleven het onderwijs in het gebied van boekhouding, economie, gedrag in organisaties en besluitvorming theorie. Gevolgd door de kern zijn cursussen in de meer traditionele functionele gebieden van het bedrijfsleven: informatie technologie, marketing, finance en operations management. Een internationaal perspectief ten grondslag ligt aan een aantal van de cursussen voor gevorderden, evenals een sterke focus op high-tech management. Ondernemend leiderschap en verandermanagement zijn belangrijke onderdelen van het curriculum en zijn ontworpen om hefboomeffect uw leiderschap kwaliteiten in dag-tot-dag zakelijke praktijk, ongeacht uw vakgebied of functie.

Het bereik van de behandelde onderwerpen zorgt ervoor dat AACSB International eisen is voldaan. (AACSB, de Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business, is de belangrijkste accrediteren agentschap voor de Amerikaanse business schools.) Deze onderwerpen stress ons programma de primaire kracht: ethisch leiderschap, informatie-technologie en het internationale bedrijfsleven. Ons curriculum wordt voortdurend bijgewerkt om gelijke tred te houden met de groeiende educatieve eisen van de hedendaagse dynamische zakelijke omgeving.

Onze faculteit leden brengen hun expertise en hun niet-academische professionele ervaring in de klas. Door middel van case analyses en de groep projecten, wordt u voortdurend aangemoedigd om toe te passen wat je leert. Discussies in de klas kunt u uw werkplek ervaringen te delen, het verrijken van de leeromgeving nog verder. In sommige gevallen kunnen twee stafleden leiden een klas, zodat inhoud van de cursus kan worden geïntegreerd tot een ware business-achtige omgeving te creëren. Gastsprekers uit het bedrijfsleven en de overheid zullen worden uitgenodigd om hun professionele ervaringen te bespreken met de leerlingen. Dit alles past goed bij onze doelstelling van het bevorderen van een uitdagende leeromgeving die gebruikmaken helpt de vaardigheden van onze faculteit als onze studenten.

Applicatie-eisen

  • Aanvraagformulier
  • Hervatten
  • Opstel
  • Interview met EMBA personeel
  • Officiële transcripties (van alle instellingen aanwezig). We kijken voor een 3.0 GPA in de laatste 60 uren krediet van undergraduate cursussen. De minimaal 3. 0 GPA eis kan worden afgezien indien de aanvrager heeft een Master's of PhD-graad, of heeft voltooid ten minste 12 uren krediet van de graduate cursussen met een minimum GPA van 3,0. Officiële transcripties voor afgestudeerde werk nodig zijn. Een GMAT-score van 550 kan nodig zijn als de undergraduate GPA op de laatste 60 uren krediet lager is dan 3.0.
  • Aanvraagkosten 90 dollar te betalen aan "Penningmeester, Virginia Tech" (afgezien van Booz Allen Hamilton werknemers
  • Twee brieven van aanbeveling
    Corporate sponsor brief met vermelding van: Financiële steun (aanbevolen maar niet verplicht), de tijd af voor de 4-daagse oriëntatie, sommige vrijdagmiddag, en een 10-daagse internationale reis)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Lees meer

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Lees Minder
Blacksburg , Abingdon + 1 Meer Minder