Executive MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Executive MBA (EMBA) is uitsluitend ontworpen voor ervaren professionals die een versneld programma zoeken, terwijl de huidige leidersposities behouden blijven. Het EMBA-programma maakt gebruik van een cohortmodel dat de uitwisseling van ideeën vergemakkelijkt en een uitgebreid professioneel netwerk bevordert.

Door gebruik te maken van een gemengde programma-afleveringsmethode, zijn de studenten alleen verplicht om twee weekendwoningen per semester bij te wonen - het saldo van de cursussen wordt online voltooid. Tijdens het verblijf in Virginia Beach, Virginia, genieten studenten van luxe accommodaties in de Founders Inn & Spa. Overnachtingen en maaltijden zijn elk semester bij verblijf inbegrepen.

Concurrerende toelatingen leiden tot een unieke leeromgeving waarin u studeert met een zeer gemotiveerde en diverse studentencohort die een verscheidenheid aan velden en beroepen vertegenwoordigt. Het EMBA-programma beperkt inschrijving tot maximaal 20 studenten per jaar. Toelating tot het programma vindt in mei slechts een keer per jaar plaats.

Overige programma functies

 • Studie met ervaren professionals
 • Minimaal 10 jaar beroeps- of executive-level werkervaring vereist
 • Ontmoet industrie- en vakdeskundigen
 • Leer van faculteit geleerden en leidende beoefenaars
 • Onderzoek bijbelse principes met een echte wereldtoepassing
 • Projecten kunnen aangepast worden om werkinitiatieven aan te vullen
 • Klem op innovatie en mondiale relevantie
 • Capstone cursus maakt een hoge mate van personalisatie mogelijk
  All-inclusive verblijf
 • Inschrijving begint in de zomermaanden met het mei-verblijf
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De School van Global Leadership & Ondernemerschap (GLE) biedt een uniek platform voor de voorbereiding van de leiders van vandaag - het benadrukken dat vernieuwing, uitmuntendheid en het effect va ... Lees meer

De School van Global Leadership & Ondernemerschap (GLE) biedt een uniek platform voor de voorbereiding van de leiders van vandaag - het benadrukken dat vernieuwing, uitmuntendheid en het effect van de bijbelse beginselen in de wereld van vandaag. Onderwezen te bevorderen door een onbekend faculteit van geleerden en deskundigen uit de praktijk, onze graduate opleidingen in het bedrijfsleven en leiderschap uitgebreide leren van deze theorieën en dynamiek die effectieve business, management en organisatorische leiding rijden. Een van de acht scholen binnen Regent University, afgestudeerden van de school werken voor veel van de Fortune 500-bedrijven natie alsook non-profitorganisaties hier en over de hele wereld. Onze studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan internationale conferenties die de presentatie mogelijkheden bieden en netwerken met toonaangevende experts. Missie & Waarden De missie van Regent University is te voorzien in een uitstekende graduate en undergraduate onderwijs vanuit een mondiaal, bijbels perspectief in pivotal beroepen om leiders toe te rusten christen om de wereld te veranderen, en om actie een toonaangevend centrum van het christelijk denken en. De visie van Regent University, door middel van onze afgestudeerden en andere wetenschappelijke activiteiten, is om leiding te geven in de christelijke omvorming van de samenleving door te verklaren en het onderwijs principes van waarheid, gerechtigheid en liefde, zoals beschreven in de Heilige Schrift, belichaamd in de persoon van Jezus Christus en in staat door middel van de kracht van de Heilige Geest. Soli Deo Gloria. Lees Minder