Waarom een ​​Executive MBA uit Michigan?De Ross School of Business is wereldwijd erkend als leider in MBA en Executive Education. De EMBA brengt deze tradities van uitmuntendheid samen om een ​​ontwikkelingservaring te bieden die uniek is in zijn combinatie van leiderschap en analytiek.


Het zeer toegepaste curriculum van het programma is gebouwd rond een unieke mix van analytische grondslagen, op oplossingsgebaseerde cursussen en leermogelijkheden voor actie:


* De intense focus op leiderschap is aangepast aan de behoeften van gevestigde leidinggevenden.


* Het resultaatgerichte curriculum geeft de deelnemers onmiddellijk toepasselijke tools en fundamenten voor de lange termijn.


* Het formaat van eenmaal per maand maakt het ook mogelijk voor drukke executives om het uitoefenen van een MBA te verzekeren met verplichtingen op het werk en thuis.


Met een combinatie van on-campus en online leren biedt de EMBA's virtuele teamtechnologie een state-of-the-art ontwikkelingsmogelijkheid voor senior en high-potential executives.


EMBA afgestudeerden zijn onderscheidend in hun levenslange vermogen om waarde te creëren en resultaten te produceren, ongeacht wat de toekomst kan brengen. Afgestudeerden kunnen verwachten dat ze door hun professionele carrière deel uitmaken van de EMBA via levenslang toegang tot de Business School, hun persoonlijke banden met klasgenoten en lidmaatschap in een van de grootste universitaire alumni netwerken ter wereld.


Programma formaat

Het Executive MBA-programma duurt 20 maanden. Elk academisch jaar begint met een verblijf van tien dagen in Ann Arbor, gevolgd door 2-daagse weekenden (vrijdag en zaterdag) ongeveer om de vier weken. Klassen beginnen om vrijdag om 8:00 uur en eindigen op zaterdag om 17:30. Het verblijfformaat is van plan om de interactie met faculteit en collega's te maximaliseren en tegelijkertijd gemak te bieden in schema's. Klassen roteren op een 8 weken schema door het hele programma.


Tussen woongebieden worden teams betrokken bij interactief internet-based leren en team samenwerking. Kandidaten zullen gebruik maken van de nieuwste technologieën voor afstandsonderwijs die hun intense ervaringen in het klaslokaal onderstrepen. Het programma maakt ook extreem gebruik van cd's die in huis zijn geproduceerd, waardoor de faculteit video-stream lezingen, discussies en interactieve zaken kan video-streamen.


Deze combinatie van on-line en on-campus leren biedt grotere flexibiliteit voor kandidaten om hun eigen schema en werk-familie balans te behouden. Typische werklast vereist dat deelnemers 15-20 uur per week aan hun studie plegen, hoewel dit per individu en per cursus kan variëren.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
20 maanden
Deeltijd