Executive MBA

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

In Chicago gaat het allemaal om het idee. U zult zich richten op het genereren, analyseren, vergelijken en verfijnen van ideeën. Ze beter maken En nog beter. Waarom? Omdat er geen klaarmaken of eenvoudige regels zijn om in zaken te trekken.

U profiteert van een carrièrepad dat u kiest, omdat u heeft geleerd hoe u:

- Onderzoek elk idee. Wordt door een klasgenoot of een professor voorgelegd. U spreekt uw steun, uw tegenstelling, uw suggesties. Hier zijn er geen verkeerde vragen behalve degenen die ongeslagen worden.


- Evalueren van problemen en kansen. Via de lenzen van boekhouding, economie, psychologie, sociologie en statistieken. Met een verscheidenheid aan analytische instrumenten en methoden, denk je op nieuwe manieren.


- Ontwikkel het vertrouwen om te leiden. Leer relaties opbouwen. Motiveer mensen. Invloeduitkomsten. Door jezelf te testen in klasbesprekingen, in studentengroepen en in wedstrijden. Plus 125 uur programmering gewijd aan leiderschap. U ontwikkelt de vaardigheden om succesvol een zakelijke uitdaging aan te pakken.


De ervaring in Chicago brengt u een dieper in een probleem, breidt uw perspectief uit en dwingt u aannames te ondervragen - inclusief uw eigen. U leert zich comfortabel voelen als er geen formule is om u te begeleiden. Geen pad om te volgen. Omdat ideeën geen trends zijn die de wereld van zaken vormen.

De Chicago-ervaring zal u voorbereiden om uw carrière naar een nieuw niveau te brengen. Bij Chicago Booth vindt u een academisch programma dat bestaat uit :

- de nadruk leggen op het analyseren van problemen, het genereren van belangrijke inzichten en het implementeren van creatieve oplossingen. - Wij benadrukken het belang van het stellen van vragen en het onderzoeken van ideeën. Hoe maak je dingen beter. Wees voorbereid op alle mogelijkheden. Omdat er geen duidelijke antwoorden zijn. U krijgt een krachtig kader voor het maken van beslissingen gedurende uw carriere, in elke zakelijke situatie, in elke industrie.


- een curriculum dat je nu kunt gebruiken - Booth professoren brengen hun ervaring in de praktijk als consultants, deskundigen, bestuurders of zelfs beleggingsfondsbestuurders naar de klas. Je leert hoe je risico's kunt beoordelen, klanten benadert, strategischer denkt en meer beslissingen neemt op een reeks resultaten. De tools die u vandaag en in de toekomst nodig hebt.


- Samenwerking - Het gaat om particulieren met hun eigen talenten en vaardigheden die samenwerken om een ​​probleem op te lossen, om dingen beter te maken. U vindt dezelfde aanpak in het klaslokaal. In studiegroepen. Faculteit die inzicht deelt, debat aanmoedigt, vraagt ​​u uw aannames te stellen. Collega's uit drie campussen, tal van industrieën en veel baanfuncties die een breder perspectief creëren. Allen rijdden om de leerervaring te maximaliseren.


- gemeenschap over continenten, culturen en gewoontes - met studenten uit 51 landen en lessen op drie internationale locaties, zijn er echt geen grenzen. U ontmoet een persoon die een materiaalleverancier in Bolivia kent; wie is gewerkt in Mongolië of Siberië; Wie zal je rond Turijn op je volgende zakenreis laten zien.


- klasbespreking - lezing is slechts een onderdeel van het leerproces. Bij Chicago Booth wordt u geduwd om vragen te stellen - veel van hen - door de faculteit en uw klasgenoten. 'Waarom denkt u dat zo?' 'Hoe beïnvloedt dit de begroting?' 'Wat maakt dat een goede beslissing?' 'Wat zijn uw alternatieven?' Het debat zonder angst en vrijheid geeft u het vertrouwen om in elke situatie te presteren, overal, met iedereen.

Het formaat van het programma is hetzelfde voor alle drie de campussen. Tijdens de 21 maanden progrm neemt u 15 van de 17 cursussen samen met uw collega's. Elke student kiest dan twee keuzevakken om de opleiding te voltooien.

Tijdens vier eenweekse internationale sessies ontmoeten studenten van alle drie de campussen elkaar, nemen ze lessen, werken in studiegroepen samen, onderzoeken de huidige regionale problemen, deelnemen aan veldreizen naar lokale bedrijven en culturele locaties. Er zijn twee sessies in Chicago en één in Londen en Singapore.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

Al sinds 1898 aan de Universiteit van Chicago Booth School of Business is de geproduceerde ideeën en leiders dat het bedrijfsleven vorm aan de wereld van. Onze strenge, discipline gebaseerde benaderin ... Lees meer

Al sinds 1898 aan de Universiteit van Chicago Booth School of Business is de geproduceerde ideeën en leiders dat het bedrijfsleven vorm aan de wereld van. Onze strenge, discipline gebaseerde benadering van het bedrijfsleven het onderwijs transformeert onze studenten in het vertrouwen, effectief, gerespecteerde zakelijke leiders bereid zijn om de zwaarste uitdagingen. &nbsp We zijn trots om te beweren: een ongeëvenaarde faculteit, de mate en de open inschrijving aangeboden programma's op drie continenten, een wereldwijde lichaam van bijna 42.000 alumni bereikt, sterke en groeiende relaties met het bedrijfsleven, dat een schat van een leven lang carrièremogelijkheden te bieden. Als onderdeel van de wereldberoemde universiteit van Chicago, we delen van de universiteit kernwaarden die onze onderscheidende intellectuele cultuur vorm te geven. In Chicago Booth, zijn wij voortdurend vraag-, test-ideeën, en zoeken bewijs. Dit buitengewoon effectieve aanpak om zaken leidt tot nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen. Zes van onze faculteit leden hebben gewonnen Nobelprijzen voor deze ideeën - een record geen andere business school heeft geëvenaard. &nbsp Deze zelfde cultuur transformeert onze afgestudeerden in zakelijke denkers uitstekend uitgerust om te analyseren en de grootste zakelijke uitdagingen op te lossen. Lees Minder
Chicago , Philadelphia , Londen , Madrid + 3 Meer Minder