Richt hoger. Bereik meer.

Vermijd jezelf in een stimulerende, interactieve leerervaring waar je ideeën uitruilt met 40-50 ervaren collega's in de Michael G. Foster School of Business aan het MBA-programma van de Universiteit van Washington.

Programma overzicht

Een nationaal gerangschikt programma bij een onderzoeksuniversiteit met een internationale reputatie, biedt het University of Washington Executive MBA-programma (EMBA) een strenge bedrijfsopleiding voor midden- en senior-managers en leidinggevenden. Ervaren professionals uit heel Noord-Amerika kiezen voor het UW Executive MBA-programma omdat het hen in staat stelt fulltime te werken en in slechts 21 maanden een MBA te verdienen.

Een top-niveau business school
De Michael G. Foster School of Business aan de Universiteit van Washington beschikt over expert faculteit leden en is een van de vier Amerikaanse business schools om internationale EQUIS certificering te houden van de European Foundation for Management Development. De Foster School of Business is geaccrediteerd door AACSB International - de Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business.

Ervaren en innovatief
Profiteer van 20 jaar kennis die bekwame managers en leidinggevenden voorbereidt op uitstekend leiderschap. De UW EMBA biedt cutting edge business tools en onderzoek en verbindt studenten met een uitgebreid netwerk van invloedrijke zakelijke leiders en alumni. Deelnemen aan een geïntegreerd, uitgebreid algemeen managementonderwijs dat leiderschap en strategisch denken benadrukt. Verwijder kennis, tools en teamwork vaardigheden om onmiddellijk op uw werkplek toe te passen.

Een CEO's standpunt
Leer om te denken als top executives met de nadruk op de krachten die organisaties, marktplaatsen en wereldwijde economieën vormen. Leer om vooruit te plannen, situaties te evalueren, lead teams te maken, geïnformeerde beslissingen te nemen en resultaten te evalueren.

Geformatteerd om uw leven te passen
Voer uw carrière door terwijl u een MBA in 21 maanden (september - juni met zomeravond) betaalt. Kies een wekelijks regionaal schema of maandelijks Noord-Amerika schema om uw studies te balanseren met werk- en familieverbintenissen.

Uitstekende faciliteiten en ondersteuning
Focus op leren met hulp van het EMBA-personeel. Boeken, materialen, cursusregistratie en accommodaties (voor maandelijkse studenten) worden geleverd, samen met gratis parkeren en veel maaltijden.

Leerplan

Het 21-maandelijkse curriculum bouwt een solide basis van zaken fundamentals. Gevallestudies en groepsprojecten koppelen theorie met de huidige zakelijke praktijk. Thema's op basis van actuele trends in het bedrijfsleven, met inbegrip van de impact van technologie en globalisering, worden door het gehele curriculum aangepast.

Studenten gebruiken vaak hun eigen organisaties als laboratoria, toepassen van lessen die in het klaslokaal zijn geleerd en vervolgens de resultaten terugbrengen naar de les voor verdere discussie.

Internationaal Studie Seminarie

In een wereldwijde markt hebben leidinggevenden de eerstehandse kennis nodig over operationele innovaties, nieuwe zakelijke praktijken en kritieke economische problemen die bedrijven in andere landen beïnvloeden. Om deze globale vooruitzichten te benadrukken biedt het Executive MBA-programma een culminerend internationaal studie seminar. De waardevolle verbindingen, inzichten en studenten die binnenkomen van informatie terugbrengen van de studiereis maken deze functie een rendement voor hen en hun sponsororganisaties.

Het internationale seminar is optioneel. Het vindt over het algemeen plaats tussen Winter en Spring Quarters van het tweede jaar. Studiekosten benaderen $ 3.000 plus airfare.

Doelgroep


Ontworpen voor mid-senior managers en leidinggevenden met tien of meer jaar werkervaring, richt het Executive MBA-programma zich op zakelijke fundamenten vanuit het perspectief van een leider.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van University of Washington Foster School of Business »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2019
Duration
21 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
mrt 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2019