Executive MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Je wilt groeien in je carrière, maar je hebt een volledige reeks verantwoordelijkheden. De Sy Syms School of Business Executive MBA begrijpt uw realiteit. Het bereidt je voor op het versnellen van je carrièrepotentieel, brengt baanbrekende ideeën naar voren en bereidt je voor op een veranderende wereldeconomie - en dat alles terwijl je in je huidige baan blijft.

De Sy Syms Edge

 • Onze flexibele lessen zijn gericht op de werkende professional.
 • Ons uitgebreide kerncurriculum legt een basis voor succes in elk bedrijf.
 • Onze gerenommeerde fulltime professoren inspireren je door academische excellentie. Indrukwekkende adjuncten overbruggen theorie met real-time bedrijfspraktijk.
 • Ons studentenlichaam bestaat uit een grote verscheidenheid aan professionals uit elke bedrijfssector.
 • Je lessen zullen klein en persoonlijk zijn, zodat je levenslange zakelijke contacten kunt leggen.

In een oogopslag

 • Woon lessen bij op zondag of in hybride formaten.
 • Leer hoe u een zakelijke leider kunt worden van professionals uit de industrie.
 • Verbeter uw zakelijk inzicht door middel van zomerresidentie.
 • Creëer levenslange verbindingen met uw professoren en collega's.
 • Verdien uw EMBA in slechts twee jaar van Syms.

leerplan

Ons EMBA-programma benadrukt drie thema's die door het hele curriculum zijn geïntegreerd.

ondernemerschap

Het ecosysteem rond ondernemerschap aan de Yeshiva University is levendig, briljant en baanbrekend. De kern van Yeshiva Entrepreneurship's mandaat is om manieren te vinden om te profiteren van de enorme kracht, vitaliteit en middelen van de hele universiteit, zodat inderdaad al onze energieën veel groter zijn dan alleen de som van de delen. We moedigen partnerschappen aan tussen scholen en instituten, studenten en alumni, de NYC-gemeenschap en overheidsfunctionarissen. We hebben sterke banden met Israël en zijn Start-up-natie-technologie en ondernemersgeest. Yeshiva University is bezig met het creëren van een incubator in NYC voor Israëlische bedrijven om zich te ontwikkelen en te gedijen in de NYC-omgeving.

Leiderschap

Dit thema richt zich op het creëren van nieuwe leiders van de toekomst. Gedurende het hele programma ligt er speciale nadruk op hoe verschillende zakelijke tools en theorieën het vermogen om te leiden en te presteren in zeer competitieve en stressvolle omgevingen kunnen verbeteren. Sommige van de aangeboden cursussen zijn specifiek gericht op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, waaronder management in een wereldwijde omgeving en een reeks sprekers met enkele van de meest succesvolle leidinggevenden en ondernemers.

Ethiek

Belangrijker dan ooit is het beoefenen van bedrijfsethiek met behoud van een duurzaam bedrijfsmodel. Dit programma is gevestigd aan de Yeshiva University en weeft YU-waarden met bedrijfsethiek door te leren hoe een duurzaam bedrijfsmodel kan worden bereikt, terwijl het ook voordelen biedt voor de gemeenschap en haar omgeving. Dit model hangt af van het vermogen van managers en leiders om persoonlijke en bedrijfswaarden te identificeren en om zakelijk gedrag af te stemmen op sociale verwachtingen, wettelijke verantwoordelijkheden en morele ambities. Ons curriculum benadrukt de centrale rol van bedrijfsethiek in onze kerncursus ethiek en juridische omgeving en richt zich op ethische kwesties in gevallen die in het hele curriculum worden bestudeerd.

Twee zomerverblijven

Innovatie door technologie en leiderschap

Zomer 1: NYC zomerresidentie - leren wat er nodig is om een innovator te worden

In deze intensieve workshop van zeven dagen leren studenten over de bedrijfsmodellen die hen kunnen helpen een product of bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Specifieke tools voor creativiteit worden aangeleerd en toegepast, gevolgd door een reeks bezoeken aan innovatieve start-ups uit de New York Metropolitan Area. De workshop wordt afgesloten met studenten die hun eigen zakelijke ideeën bedenken en een bedrijfsplan opstellen dat daarbij hoort.

Zomer 2 - zomerverblijf in Israël - onderdompelen in een startende natiecultuur

In deze tiendaagse intensieve workshop gaan studenten in gesprek met Israëlische EMBA-studenten van een van de Israëlische topuniversiteiten. Samen werken ze als teams om de geheimen achter het technologische succes van deze startende natie te ontdekken. Er worden lezingen gegeven van vooraanstaande Israëlische professoren op het gebied van zaken en technologie, gevolgd door bezoeken ter plaatse aan de meest succesvolle Israëlische bedrijven. Aan het einde van deze workshop wordt van de studenten verwacht dat ze goed begrijpen wat er nodig is om een leider op het gebied van innovatie te zijn, en de strategische manieren om daar te komen. De residentie is in het Engels.

Snapshot van EMBA-programma

Bedankt voor het overwegen van het Yeshiva University Executive MBA-programma, het enige programma dat op zondag wordt aangeboden in het licht van de diverse gemeenschap die het bedient.

We begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor u is. Enkele aandachtspunten:

 • Overweeg de cultuur. Elke school heeft zijn eigen. Vind het zakelijke programma dat bij u past - academisch, sociaal en professioneel. Yeshiva University staat bijvoorbeeld bekend om zijn warme, zorgzame en hechte gemeenschap. Dat vertaalt zich in veel dingen, variërend van sterke banden met de professoren tot gepassioneerd betrokken zijn bij de gemeenschap en alumni.
 • Overweeg je doelen. Kies de business school die u zal helpen uw doelen te bereiken. Bedenk of u uw carrière opnieuw wilt uitvinden, een nieuwe onderneming wilt starten of een stuk groter wilt worden in uw huidige bedrijf. Bij Yeshiva ontwikkel je relaties die een levenslange gemeenschap vormen en beschikbaar zijn in elke loopbaanfase.
 • Overweeg contact met ons op te nemen. Als Yeshiva goed voor je lijkt te voelen, een plek waar je gevoed wordt terwijl je groeit, zijn we beschikbaar voor discussie.

Hier is wat aanvullende informatie om u te helpen bij uw beslissing:

 • 2-jarig programma, 48 credit Executive MBA-programma op onze campus in Manhattan in NYC.
 • Rigoureuze cursussen gegeven door een succesvolle, ervaren faculteit.
 • Twee zomerresidenties.
 • Leer samen met zeer ervaren klasgenoten en smeed levenslange connecties.

Vertel ons wat jou onderscheidt. We zijn oprecht geïnteresseerd om meer over u te weten te komen. Sy Syms School of Business waardeert interessante individuen die serieus zijn in hun carrière-ambities. Onze studenten zijn divers. Onze faculteit is wereldberoemd. Het curriculum is streng. We denken dat dit een MBA is voor leidinggevenden die passen bij uw carrièredoelen. Dit is wat u moet doen om u aan te melden:

 • GPA van 3.0 en hoger (transcripties).
 • Interview. Zodra uw online aanvraag is voltooid en wordt beoordeeld, wordt u mogelijk gecontacteerd door een lid van het Admissions Office om een interview op de campus te plannen. Houd er rekening mee: Interviews zijn alleen op uitnodiging.
 • Twee aanbevelingen zijn vereist.

Internationale aanvragers

Internationale studenten die geen diploma hebben van een instelling waar alle instructie in het Engels wordt gegeven, moeten de TOEFL (Test of English as a Foreign Language), de PTE (Pearson Test of English) of de IELTS (International English Language) volgen Testsysteem). U kunt alleen worden vrijgesteld van de TOEFL, PTE of IELTS als u een diploma hebt behaald aan een instelling waarin Engels de voertaal is.

De TOEFL-, PTE- en IELTS-scores zijn twee jaar geldig. Uw scores moeten geldig zijn wanneer u uw aanvraag indient.

Admissions Deadlines

 • 9-3-2020: Deadline voor studiebeurs
 • 31-3-2020: Toelatingstermijn
 • 11-5-2020: Deadline voor aanbetaling
 • 31-7-2020: Deadline voor definitieve toelating
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universitie ... Lees meer

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Lees Minder