Executive MBA

Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Executive MBA

De Executive MBA-programma (EMBA) van de Universiteit van Genève (UNIGE) geeft executives met een eerste klas general management onderwijs zonder onderbreking van hun loopbaan. Het is ontworpen om theorie en praktijk, en analytisch denken en handelen in evenwicht te brengen, en is gestructureerd om ervoor te zorgen dat de deelnemers krijgen leiderschapstrainingen door actieve deelname, en een corporate executive perspectief. Het leert de deelnemers om fundamentele vaardigheden en het vertrouwen op te bouwen om hun vermogen om te leiden en het gezicht van cross-functionele uitdagingen uit te breiden. UNIGE EMBA selecteert zorgvuldig de deelnemer mix door een strenge 4-staps selectie proces om een ​​hoge kwaliteit peer-to-peer uitwisseling te waarborgen. Het onderwijzend personeel is zich terdege bewust van de noodzaak voor managers en zakelijke leiders te ontwikkelen en efficiënte operationele oplossingen implementeren om complexe situaties. UNIGE EMBA is geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA).

Studenten worden geleid tot hun autonomie, intellectuele capaciteiten en praktische vaardigheden te ontwikkelen, en het verwerven van de nodige tools om hun professionele doelen te bereiken. Ze leren ook om hun analytische en strategische vaardigheden gebruiken om nieuwe oplossingen voor complexe problemen te ontwikkelen in plaats van simpelweg de vaststelling van kant-en-klare oplossingen.

Faculteit: De uiteenlopende herkomst en achtergronden van de docenten en studenten staan ​​garant voor een internationaal perspectief en cross-discipline ingang. Interactie tussen de deelnemers en de faculteit en de groep wordt sterk aangemoedigd; groepswerk stimuleert het delen van kennis. De studenten 'leerervaring wordt versterkt door corporate werk projecten, in-class discussies en presentaties die voortbouwen op hun eerdere ervaringen. Het EMBA programma stimuleert levendige interactie tussen studenten en professoren en stimuleert het delen van kennis door middel van groepswerk.

New Block Formaat: Om de eisen van de internationale bevolking voldoen UNIGE EMBA nu ook Blokopmaak cursussen in aanvulling op de traditionele tweewekelijkse programma vanaf september 2016. Dit nieuwe format omvat dezelfde opleidingsaanbod de tweewekelijkse programma, maar in een geconcentreerde schema. Dit blok formaat is ideaal voor internationale deelnemers van verre horizonten (dat wil zeggen, het Midden-Oosten, Oost-Europa, Azië, enz.).

programmastructuur

Het volledige EMBA programma cyclus (zowel de tweewekelijkse en block formaten) omvat 24 modules en een in-company MBA project, en duurt 2 jaar. 12 Core cursussen, waaronder Self-Leiderschap deel uitmaken van de het 1e jaar curriculum. Na succesvolle afronding van het eerste jaar modules, studenten het verkrijgen van een "verklaring van voltooiing" en kunnen hun studies voort te zetten door de toetreding tot de opleiding International Management (traditionele MBA curriculum), of een van de voorgestelde Specialisaties aangeboden in het Frans of het Engels. Blokopmaak Specialisaties zijn ook beschikbaar in het 2e jaar: de Trading & Aviation Management programma's.

Na succesvolle afronding van beide jaren, met inbegrip van de In-company MBA project, afstuderen ontvangen de studenten van de Master of Business Administration Degree. 100% participatie verwachting de modules te valideren; elke cursus bestaat uit 24 lesuren. Voor elk lesuur moeten de leerlingen een extra 1 tot 2 uur voor het lezen, voorbereiding, case studie en evaluatie tellen.

1) Tweewekelijks formaat (traditioneel): twee keer per maand, op vrijdagmiddag (14:00-21:00) en zaterdagochtend (08:00-01:00); sommige cursussen worden georganiseerd over 3 opeenvolgende volle dagen; in te vullen meer dan 2 jaar

2) Blokopmaak (geconcentreerde model): 6 blokken van 3 modules (8:30-17:30) met 6 online cursussen; in te vullen meer dan 2 jaar. Ideaal voor internationale deelnemers.

MBA THESIS (IN-COMPANY PROJECT)

Studenten krijgen gepersonaliseerde evaluaties en feedback gedurende hun programma, inclusief feedback en coaching van oud-studenten. Elk programma module is onderworpen aan een evaluatie. EMBA assessments omvatten eindexamen, presentaties en / of project verslagen, en kan individueel of in groepen worden uitgevoerd. Als onderdeel van de vereiste beoordeling, voeren de leerlingen een groep project (3-4 studenten per groep) in hun gebied van specialisatie, die in hun bedrijven zouden kunnen worden uitgevoerd.

Deze projecten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de sponsoring bedrijf, dat is meestal het werk van de student. Studenten werken als consultants en hun bevindingen en aanbevelingen moeten door de sponsoring organisatie worden toegepast.

ALGEMENE PROGRAMMA BESCHRIJVING

Na afronding van het eerste jaar, de deelnemers ontvangen een certificaat van voltooiing en zetten hun cursus studie "International Management" of in één van de voorgestelde Specialisaties

Opmerking: Executive MBA studies afgelopen 2 jaar. Verzoeken om een ​​uitbreiding zijn onderworpen aan goedkeuring door de MBA-kantoor; een CHF 2.000 Extension kosten van toepassing voor elk extra jaar; (Max. 5-jarige cyclus)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Genève, Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan