Executive MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Is het tijd voor u om te veranderen?

Het moderne leven geeft ons zelden tijd om te ademen, terug te stappen en echt te overwegen wat we willen bereiken. Besluiten om te studeren voor een MBA biedt de tijd en ruimte voor verandering.

De HEC Lausanne Executive MBA helpt professionals in het midden van leven Hun carrière transformeren, Nieuwe kansen aangrijpen en reflecteren op hun persoonlijkheid, prestatie en perspectieven. Wij verrichten echter veel meer dan uw werkperspectieven. Onze 16 maanden programma Helpt mensen om fundamenteel te transformeren. Deelnemers zijn geïnspireerd om agenten te worden van veranderingen in hun bedrijven, gemeenschappen, industrie ... en soms de wereld. Geaccrediteerd door EQUIS en AMBA, Het programma is doorgaans gerangschikt onder de beste top 100 executive MBA's wereldwijd De Financial Times. Naast de hoge kwaliteit van het onderwijs en de rijkdom van de HEC Lausanne gemeenschap, worden we erkend voor onze pioniersbenadering tot Persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben ons curriculum ontworpen om deze krachtige dimensie toe te voegen aan core business concept modules en bijgevolg begeleiden onze deelnemers aan hun transformatie.

Als u iets anders zoekt, is het misschien nu de tijd.

54265_Network

onze Verschil

HEC Lausanne is een van de meest gerespecteerde instellingen ter wereld. Onze Executive MBA staat consequent onder de topprogramma's van zijn soort, wereldwijd.

Zwitserland heeft een breed assortiment uitstekende MBA-programma's die onze deelnemers kunnen kiezen Waarom voor ons kiezen?

Excellentie in het onderwijs

Ons programma is gebaseerd op Hoogwaardig onderwijs En materialen, en een Uitstekende reputatieWereldwijd. Wij maken gebruik van de meest recente onderzoeks- en specifieke methodologieën om cursussen te ontwikkelen die zijn ontwikkeld om de Behoeften en verwachtingen van managers Actief in veeleisende en dynamische omgevingen en organisaties.

Verrijkend netwerk

Het selectieproces is intensief, om een ​​reden. Door te mengen met internationale deelnemers van middelbare leeftijd uit diverse achtergronden, zal u snel Leer van je collega's, Hun rol en de bedrijven waar ze voor werken. Leren, vooral in het kader van de Executive MBA, is een sociaal proces, en uw klasgenoten en je professoren zullen bijdragen aan je voortgang. Het alumni netwerk is een Rijke en levendige gemeenschap Dat leeft verder dan afstuderen

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wij zijn van mening dat een MBA u meer dan een executive kwalificatie moet brengen. Het zou een unieke kans moeten zijn om tijd te nemen van uw bedrijfsleven naar Reframeer uw focus en Controleer uw doelstellingen. U bent waarschijnlijk eindelijk de echte betekenis en het professionele doel dat u zoekt, vast te stellen. Executive coaches en specialisten zullen u door het hele programma begeleiden om uw individuele ontwikkeling, team effectiviteit en vaardigheidsverbetering te bevorderen.

Geweldige pasvorm voor uw levensstijl

We weten dat de leidinggevenden die ons programma kiezen, bezighouden met professionele en familieleven: ons curriculum is gestructureerd om u te geven Een optimale balans tussen werk en leven en Effectiviteit maximaliseren. Met deze indeling kunt u elke andere week doorgaan met werken. Voltooi onze Executive MBA en Je wordt materieel getransformeerd, professioneel en persoonlijk. Onze deelnemers worden aangespoord met een nieuwe, nieuwe visie op hun mogelijkheden, en uitgerust met de vaardigheden om hun hoogste potentieel te vervullen.

54267_Network

Het programma

Het MBA-programma aan de Hautes Etudes Commerciales (HEC) in Lausanne is al meer dan 35 jaar actief en het Executive MBA-programma is al meer dan tien jaar actief. Deze internationaal erkende Executive MBA biedt professionals de kans om hun carrière en ambities te transformeren, terwijl ze gespecialiseerd zijn in Healthcare Management of Corporate Finance.

Als publieke instelling is 90% van onze docenten aan de faculteit gevestigd, en zijn permanent toegewijd aan het MBA-programma en aan de universiteit.

Ons curriculum maakt gebruik van het huidige onderzoek op het gebied, waarvan veel wordt uitgevoerd door onze Executive MBA-faculteit. Deelnemers selecteren een speciale focus in Gezondheidszorg of Corporate finance - twee van de meest dynamische industrieën van Zwitserland.

In de Franstalige Zwitserland, de thuisbasis van het hoofdkantoor van veel internationale bedrijven, de Verenigde Naties in Genève, een sterke financiele industrie en een massale life science-hub, betekent dat dat we bijzonder aantrekken Rijke en unieke studentenmix van deelnemers Momenteel werken ze in wereldwijde bedrijven, en die, net als jij, zijn zeer gemotiveerd om hun vaardigheden te leren en hun klas te brengen.

Goed om te weten:

Op HEC wordt het core Executive MBA curriculum aangevuld met specialistische cursussen op twee hoofdgebieden. Kies tussen:

  • Executive MBA met een focus in Healthcare Management
  • Executive MBA met een focus in Management & Corporate Finance
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been ... Lees meer

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been developing teaching and research in the field of business and economics. HEC Lausanne offers Bachelor, Master, and PhD degrees, as well as executive education, including a part-time Executive MBA, short, open courses, and tailor-made programs for organizations. Lees Minder