Executive master in business management (Executive MBA)

Universidad Pontificia Comillas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive master in business management (Executive MBA)

Universidad Pontificia Comillas

Executive Master's Degree in Business Management (Executive MBA)

Master102

De officiële Executive Master's Degree in Business Management (Executive MBA) wordt aangeboden door ICADE Business School, een speciale afdeling in het kader van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, gespecialiseerd in postdoctorale opleidingen in de economie en bedrijfskunde. Met een track record bestaande uit meer dan 23 generaties van graduate managers en een niveau van academische uitmuntendheid die ongeëvenaard is, is dit het zevende jaar (2017-2018 academisch jaar), die de masteropleiding wordt aangeboden als een officiële mate aangepast om te voldoen aan eisen van de Europese ruimte voor hoger onderwijs.

Toelating

Toelatingseisen:

 • Officiële universiteit Licentiaat of Bachelor's Degree afgestudeerden met minstens drie jaar professionele ervaring in het werken in posities met een midden / hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • Officiële Diploma afgestudeerden die kan blijken te zijn ten minste vijf jaar beroepservaring in belangrijke posities hebben.

Methoden & Doelen

Doelstellingen

 • Het verkrijgen van een strategisch en alomvattend perspectief van het bedrijfsleven die het mogelijk maakt de studenten om strategische doelstellingen en functionele doelstellingen af ​​te stemmen, terwijl het begrijpen van de essentie van het bedrijf.
 • Consolidatie van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om zakelijke beslissingen te nemen en implementeren van nieuw management modellen.
 • Gebruikmakend van het beheer en de informatie-instrumenten voor de specifieke problemen van elk functioneel gebied op te lossen.
 • Het ontwikkelen en verbeteren van hun interpersoonlijke vaardigheden om een ​​verhoogd gevoel van teamwork, flexibiliteit en leiderschap te bereiken op een effectieve en efficiënte manier.
 • Het vinden van de gewenste carrièrepad en het bevorderen van ondernemerschap in het bedrijfsleven.

Methodologie

De vakdidactiek is gebaseerd op een buitengewoon praktisch, dynamisch en interactief (docent-student) leermodel die is ontworpen om de educatieve doelstellingen, de inhoud en leerstrategieën het profiel van de studenten aan te passen. Hiertoe worden de volgende technieken gebruikt:

 • De zaak-methode, presentaties van projecten en andere praktische modellen die real-life management scenario's simuleren en hen in staat stellen om te vergelijken standpunten over verschillende besluitvormingsprocessen.
 • Probleemoplossende oefeningen.
 • Analyse, debat en discussie over de beste zakelijke stage en modellen.
 • Ervaringsgerichte presentaties van docenten en studenten. Begeleid debatten te vergelijken van de docent en de ervaringen van de andere klasgenoten.
 • Interdisciplinaire activiteiten.

Teamwork in de Executive MBA wordt gebruikt als een instrument dat bedrijven 'dag-tot-dag operaties extrapoleert naar de klas, met als gevolg de ontwikkeling van verschillende interpersoonlijke, planning en communicatieve vaardigheden op dit gebied.

Assessment Methods

De nauwe contacten tussen de studenten en het wetenschappelijk personeel waardoor zij continue monitoring alsmede het verschaffen van een kans om hun ontwikkeling en vooruitgang objectief volgen.

Elk van de onderwerpen wordt geëvalueerd, rekening houdend met de cijfers voor de schriftelijke examens, groepswerk, individueel werk, actieve deelname en aanwezigheid.

Studenten zijn verplicht om een ​​Master's Project voltooien als onderdeel van het programma, dat bestaat uit het maken van een groepspresentatie en het verdedigen van een bedrijf of consultancy project.

Elke student zal een definitieve algemene cijfer voor de Executive MBA die is gebaseerd op de zwaarte van de specifieke kwaliteiten toegekend voor elk onderwerp en de Final Master's Project ontvangen.

Studenten waarvan de totale opkomst niet in slaagt om 80% te bereiken of die niet de finale Master's Project zal uit het programma worden uitgesloten en mogen niet worden bekroond met de Master's Degree.

Subsidies en financiële hulp

De universiteit als instelling van de katholieke kerk gewijd aan alle leden van de samenleving, biedt een scala aan subsidies en financiële steun aan haar studenten, om te helpen met studiekosten en te zorgen voor gelijke kansen op basis van de individuele behoeften van elke student.

Deze steun komt rechtstreeks van de universiteit, uit bijdragen van de Comillas-ICAI Universitaire Stichting, het Fonds van de Kerk Grants, de niet-zelfstandige basis voor kandidaten voor het priesterschap en van andere organisaties en individuen.

Studenten aan de universiteit komen in aanmerking voor dezelfde voordelen als de andere Spaanse universitaire studenten met betrekking tot de school verzekeringen, officiële subsidies en andere subsidies.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
10 - 14 maanden
Deeltijd
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
Einddatum Vraag informatie aan