Ontworpen met drukke professionals zoals u in gedachten hebt


Het EMBA-programma is speciaal ontworpen voor leidinggevenden en professionals die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun carrièrepaden. Het werd ontwikkeld met uitgebreide input van leidinggevenden die kleine, middelgrote en Fortune 500-bedrijven vertegenwoordigen, evenals vooraanstaande academici en experts in de industrie. Het resultaat is een innovatieve, snelle, praktische, resultaatgerichte leerervaring die is ontworpen om leiders in staat te stellen om op de markt van de 21ste eeuw te concurreren.

EMBA unieke eigenschappen

  • 15-Maands Programma & Handig Schema
  • Unieke focus op innovatie en groei
  • Gepersonaliseerd, hands-on leren
  • Limited Class Size & Strong Customer Service
  • Sterke portuur- en faculteitsrelaties
  • International Study Trip

Programma Inleiding


De opleiding Master of Business Administration (EMBA) aan de Universiteit van Toledo is ontworpen met ervaren leidinggevenden en professionals in het achterhoofd en is afgestemd op hun drukke schema's. Door middel van een gestructureerde, lock-step benadering kunnen de deelnemers een MBA met hun collega's volgen op een niveau dat geschikt is voor hun zakelijke ervaring. Elke leiding van leidinggevenden begint het programma samen, nemen dezelfde cursussen in dezelfde volgorde en delen dezelfde educatieve ervaringen. Deze structuur stimuleert diepgaand leren, teamwork technieken en blijvende vriendschappen. De casusmethode, probleemoplossende discussies, team presentaties, individuele studie en toegewezen lezingen worden allemaal gebruikt om de theorie te onderwijzen en praktische vaardigheden te ontwikkelen.


Het programma is binnen 15 maanden afgerond. Klassen voor het EMBA-programma worden gehouden op vrijdagavond en hele dag zaterdag voor twee weekenden, gevolgd door een weekendje weg.

In het hele programma wordt een internationaal perspectief op het bedrijfsleven benadrukt. Deelnemers nemen deel aan een internationale reis in de eindklasperiode als onderdeel van de Global Study Field Trip. Tijdens de zeven tot tien dagreis ontmoeten deelnemers met bedrijfs-, financiën- en overheidsleiders om een ​​beter begrip van de wereldwijde zaken te bereiken. Vorige groepen hebben bezocht Duitsland, Schotland, Polen, Engeland en China (Hangzhou, Shanghai en Beijing).

Levenslange relaties

Om de vijftien maanden begint een groep van ongeveer 20 managers het programma. Zij gaan door het programma als een groep, die alle zelfde lessen in dezelfde volgorde nemen. Gedurende deze periode leren de deelnemers van elkaar en van de faculteit, relaties opbouwen die langer gaan dan de duur van het programma.

De werkgroep ervaring

Deelnemers ondernemen teamleer door deel te nemen aan werkgroepen in het hele EMBA-programma. Net als in het bedrijfsleven moet u taken delen, onderhandelen en voltooien als onderdeel van een team. Groepen bestaan ​​uit deelnemers uit verschillende bedrijven en functionele gebieden. Groepsleden zullen leren om elkaar kennis en ervaring te benutten om integratieve teamprojecten te voltooien. Leden delen ideeën, concepten, ervaring en kennis.

Doelgroep


Het EMBA-programma is speciaal ontworpen voor leidinggevenden en professionals die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun carrièrepaden

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Toledo College of Business Administration »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
15 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum