De UNO Executive Master of Business Administration Degree-Jamaica

UNO's Executive MBA-programma is volledig geaccrediteerd door de Universiteit Raad van Jamaica (UCJ), Zuid-Vereniging van Hogescholen en scholen (SAC) en de Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.

Het doel van de Universiteit van New Orleans Executive Master of Business Administration-programma (EMBA) is voor ervaren managers, succesvolle ondernemers en professionals te voorzien van de hoogste kwaliteit masters-level business onderwijs.Kwaliteit en efficiëntie

De UNO EMBA is gestructureerd aan de hoogste kwaliteit van het programma te bieden, terwijl het vermijden van belangrijke onderbreking van de dagelijkse verantwoordelijkheden op het werk. We doen er alles aan om het programma geschikt voor, reagerend op, en ondersteunend van de studenten, terwijl het handhaven van een focus op kwaliteit. Door het bijwonen van de administratieve gegevens, bevrijden we meer tijd voor onze studenten om zich te concentreren op wat belangrijk is - hun onderwijs.UNO in Jamaica

Waarom heeft de Universiteit van New Orleans hebben een programma in Kingston, Jamaica? Kingston en New Orleans hebben veel dingen gemeen. Hier zijn een paar. Beide zijn belangrijke havensteden in de Caribbean Basin. We hebben gemeenschappelijke culturen (Mardi Gras en Carnaval zijn goede voorbeelden). Onze economieën hebben gelijkaardige paden genomen over de afgelopen twintig jaar met natuurlijke hulpbronnen, toerisme en vervoer als belangrijke economische motoren. Kortom, het is een goede strategische fit voor zowel UNO en Kingston.Is een MBA van de juiste mate?

Ten eerste moet je beslissen of een MBA is de juiste mate. Slechts iets meer dan een miljoen mensen in de hele wereld hebben MBA's. Hoewel de noodzaak van een MBA is duidelijk, zou duizenden studenten niet de besteding van de tijd en geld om het diploma te behalen tenzij het afbetaald. Het doet het duidelijkst. Degenen met master's graden meer geld te verdienen, sneller vooruit en minder tijd te besteden het vinden van nieuwe banen. Deze factoren combineren om een ​​aanzienlijke verhoging van de levensduur winst. De primaire doelstellingen van een MBA zijn voor studenten om te ontwikkelen en te integreren:

- Analytische vaardigheden voor de besluitvorming die wereldwijd, ethische en cultureel diverse afmetingen te nemen
- Vaardigheden in het beoordelen van organisatorische prestaties en de ontwikkeling van benaderingen voor verbetering
- Leidinggevende vaardigheden en
- Interpersoonlijke vaardigheden die bijdragen aan teamwork.

MBA vs. EMBA

De EMBA is ontworpen om maximaal comfort en minimale ergernis voor degenen die managers en professionals die niet de tijd om te gaan met moeilijke schema's en verlengde pauzes hebben te bieden. Het EMBA personeel draagt ​​zorg voor de administratieve gegevens, zodat de studenten meer tijd voor te bereiden voor de klassen. De lessen zijn handig gepland op wisselende weken, vooral de hele dag vrijdag en zaterdag.

Daarnaast worden de studenten gevormd in kleine werkgroepen, die bij elkaar blijven voor het gehele programma. De UNO EMBA programma is ontworpen rond deze kleine werkgroepen. De kleine groep formaat is belangrijk om studenten sinds de groepen zorgen voor belangrijke sociale en academische steun voor hun leden. De groepen zijn ook belangrijk fail-safe-apparaten voor drukke managers wiens workloads fluctueren sterk. Groepsleden zullen voortdurend 'trade off' van hun sterke en zwakke punten. Vanwege de onderlinge afhankelijkheid op teamleden, worden studenten gestimuleerd sommige van hun inzet voor het verdienen van een MBA door middel van deze intensieve zeventien maanden durende programma.


Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
17 maanden
Deeltijd