Executive Master of Business Administration

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

mba

De Executive MBA-programma van de Verenigde Staten University combineert theorie en praktijk waardoor studenten toe te passen wat ze geleerd hebben. Studenten zijn ook in staat om te werken aan een stage of een baan in verband met hun vakgebied, terwijl op school, door gebruik te maken van hun CPT. Dit programma combineert een grotendeels internationale studentenpopulatie met de binnenlandse studenten waardoor beide groepen studenten de mogelijkheid om hun uiteenlopende werk ervaringen te delen.

Verenigde Staten University is gelegen in het prachtige San Diego, Californië. USU is een universiteit van wereldklasse, die zowel online lessen en on-campus leren. Er zijn honderden lokale bedrijven en bedrijven die studenten en afgestudeerden mogelijkheden te bieden voor de echte wereld ervaring, onderzoek tijdens de studie of werk na het afstuderen. We tonen onze toewijding aan onze studenten door middel van kleine klassen die ervoor zorgen dat geen enkele student wordt achtergelaten. We houden betaalbare collegegeld tarieven aan onderwijs toegankelijk te maken. San Diego is de thuisbasis van een divers studenten die inclusiviteit en begrip bevordert in de klas, de gemeenschap, en de wereld. US University ligt op enkele minuten van de prachtige stranden en heeft een bijna perfecte klimaat het hele jaar door. Het krijgen van uw diploma kan plezierig bij US University.

Studenten zullen een breed inzicht in de functionele gebieden van een bedrijf (finance en accounting, marketing, human resources, informatietechnologie) krijgen, evenals hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen door middel van cursussen in gedrag in organisaties, het bedrijfsleven recht en ethiek, internationale / global management, strategische planning en organisatorische verandering en innovatie.

Beschikbaar: Hybride: online met een tweemaal per maand residency

Gemiddelde klasgrootte: 8-10 studenten

Tijd om te voltooien: 36 semester credits / 4 semesters / 18 maanden

Transfer: Maximaal 6 eenheden

Kosten:

 • International Students: $ 675,00 per studiepunt
  • Ongeveer $ 6,075.00 per semester + toepasselijke kosten

Programma-eisen:

Studenten die niet over een bachelordiploma in het bedrijfsleven moet invullen BUS 440. BUS 440 Data-analyse en besluitvorming voor Managers hebben afgerond (Voorheen MGT 301)

Natuurlijk Structuur:

36 studiepunten; 12 kern cursussen, die de laatste Capstone natuurlijk ook.

Toelatingsvoorwaarden

 • Ingevulde aanvraagformulier
 • $ 100 kosten van de aanvraag
 • Kopie van de officiële transcripties; vertaald en beoordeeld door een erkend bureau NACES
 • Het bewijs van het Engels; IELTS score minimum 6.0+; TOEFL minimum 61+
 • Financiële ondersteuning Verklaring & documenten
 • Kopie van het paspoort met foto
 • Toelichting van het doel
 • 2.5 minimum GPA

Optioneel CPT Cursus: MGMT 999

CPT wordt gedefinieerd als "alternate werk / studie, stage, coöperatief onderwijs, of een ander type van de vereiste stage of practicum die wordt aangeboden door het sponsoren van de werkgevers door middel van samenwerkingsovereenkomsten met de school." Zo, CPT voor de F-1 studenten is bedoeld om te voorzien werkervaring in de VS in situaties waarin het werk dient als een integraal onderdeel van het academisch programma van een student. CPT moet de werkgelegenheid die de voltooiing van het academische programma kan vertragen zijn.

CPT wordt aangeboden als een 0,5 krediet cursus per 8 week sessie. De kosten voor de MGT 999 cursus per sessie is $ 337,50 of $$ 675 per semester. Student moet gelden voor CPT voor de start van de sessie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personali ... Lees meer

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personalized and flexible student services as well as a quality education at an affordable price. Lees Minder
VS Online , Zwitserland Online , San Diego , Washington , Londen , Genève + 5 Meer Minder