Lees de Officiële Beschrijving

De Executive MBA van SMU Cox is een breedgebaseerde, snelle en diepgaand wereldwijde leiderschapservaring. De Executive MBA is geprezen door deelnemers, sponsors en degenen in de bedrijfswereld voor de voorbereiding, die degenen die klaar zijn voor de unieke uitdagingen van de executive suite, aanbieden. Consistent gerangschikt als een van de beste Executive MBA-programma's in de wereld, is het curriculum vooruit denkend en geleerd door enkele van de meest opmerkelijke professoren in de academie.


Onze Executive MBA studenten vertegenwoordigen de toppunten in het bedrijfsleven uit een uiteenlopende reeks industrieën en disciplines. Door middel van de 'cohort'-aanpak' tot leren, zullen u en uw collega's interageren door middel van lessen, studiegroepen, teambuildoefeningen en maatschappelijke activiteiten die u nieuwe inzichten bieden en uw persoonlijke en professionele perspectieven enorm uitbreiden. Zeer vaak kun je de kennis die je in het klaslokaal oplevert onmiddellijk toepassen op de dagelijkse uitdagingen die je in de werkplek tegenkomt. Evenzo worden situaties uit het werk in de klas gebracht voor discussie en zelfs resolutie.De Executive MBA drastisch uw vermogen om globaal te denken, intuïtief te plannen, effectief te communiceren en strategisch te handelen. Dit zorgt voor een enorme carriere waarde door u bloot te leggen aan cross-functional business kennis, betere professionele connecties en een verhoogd vertrouwen dat vaak met een levensveranderende ervaring komt.


Programma FeaturesDe volgende kenmerken van het SMU Cox EMBA programma bieden een rijke educatieve ervaring aan de ervaren professionele op zoek naar het volgende niveau van bereiking.

Professionele netwerkmogelijkheden
De gemeenschap Cox --- een netwerk van meer dan 33.000 zakelijke leiders die de meeste industrieën uitstrekt, is een bron en aanzienlijke verbetering van de SMU Cox-ervaring. Nog belangrijker zijn de relaties die je ontwikkelt met je klasgenoten binnen en buiten de klas voor zowel persoonlijke als professionele verrijking.

Globale leerervaringen
Onderdompeling in de wereldeconomie is belangrijk voor elke savvy business professional. EMBA studenten zijn verplicht om te reizen naar zowel Azië als Latijns Amerika voor bedrijfspresentaties die de buitenlandse bedrijven, hun culturen en de omgevingen waarin ze opereren, verduidelijken, waardoor het dynamiek van het internationale bedrijf beter wordt begrepen.

Kleine, prive-schoolomgeving
Veel EMBA-programma's vinden plaats in niet-campus-instellingen, zoals kantoorgebouwen. De SMU Cox EMBA wordt geleverd op de genadige SMU campus, bekend om zijn traditionele Georgische architectuur. De kleine maat van de school zorgt voor een samenwerkende, teambenadering. Hoewel de SMU Cox EMBA het grootste programma in Noord-Texas is, worden de lessen verdeeld in secties en verder onderverdeeld in studiegroepen van vijf tot zeven studenten, een functie die de meeste studenten uiterst behulpzaam en soms vitaal is.

Carriere Zelfbepaling
Op zoek naar een MBA-graad, zoals erkend door studenten in het verleden, was om hun loopbaankeuzes te bevorderen, zowel binnen hun organisaties als buiten. Het behalen van een MBA kan een groter gevoel van vertrouwen en zelfbeschikking vergroten --- het vermogen verbeteren om meer wenselijke levenslang keuzes te maken en te maken.

Locatie in een dynamische stad in wereldklasse
De Cox School bevindt zich midden in het bloeiende, economische epicentrum van Dallas, TX, waardoor de nabijheid van zakelijke kansen en zakelijke leiders uit vrijwel elke industrie mogelijk is. SMU Cox speelt nog steeds een belangrijke rol in het vormgeven van het intellectuele landschap van Dallas met zijn voortdurende sterke vooruitzichten op groei en mogelijkheden.


leerplan

Als Cox Executive MBA-student, wordt u blootgesteld aan zeer interessant curriculum en baanbrekend onderzoek, ontworpen om u voor te bereiden op het executive level. Gedurende het 21 maanden programma beheert u dergelijke fundamenten zoals Toegepaste Economie, Financieel Management, Organizational Behavior, Statistiek, Marketing Research en Accounting. Daarnaast zal u ook in dergelijke recente vakkenkeuze samenwerken als fusies en overnames, onderhandelingen en portfolio-theorie. Er zijn twee internationale reizen - een 4-daagse reis naar Latijns-Amerika in augustus van het tweede jaar en een 10-daagse reis naar Azië in maart van de laatste module. Tijdens deze reizen ontmoet je topmanagers en bezoek je een aantal bedrijven om je fundamenteel begrip van internationale bedrijfsconcepten en strategieën te versterken.

Veel van de cursussen zullen plaatsvinden in kleine studiegroepen om problemen te identificeren en oplossen die vaak de uitdagingen van de echte wereld weerspiegelen. In minder dan twee jaar krijgt u de mogelijkheid om strategisch te denken, plannen en handelen om de uitdagingen van leiderschap in een concurrerende wereldwijde markt te ontmoeten. Hieronder staan ​​de cursusbeschrijvingen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Cox School of Business, Southern Methodist University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
86,625 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum