Executive mba - Durham-EBS (dual award)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Executive MBA - Durham-EBS (dubbele prijs)

Je studeert op twee UNESCO-werelderfgoedlocaties: Durham in het Verenigd Koninkrijk en de regio Boven-Rijn in Duitsland. Aangezien de Executive EMBA van Durham-EBS volledig in het Engels wordt geleverd in een klaslokaal, kunt u tijdens het studeren voltijds blijven werken, want de meeste lessen worden eenmaal per maand in blokken van drie dagen (van donderdag tot en met zaterdag) afgeleverd.

De sterke internationale focus van het programma komt ook tot uiting in de kern- en keuzemodules, waarbij de keuzevak International Business in Context wordt afgeleverd op een topbedrijfsbestemming. De zakelijke en alumniverbindingen die je wint, zullen je ook ondersteunen bij het bevorderen van je carrière.

Deze dubbele prijs is gebaseerd op zowel Britse als Europese ervaring die u inzicht geeft in leiderschap in de internationale zakenwereld van vandaag.

Doorheen het programma verken je de operaties van internationale markten, begrijp je hoe je transnationale zakelijke relaties kunt leiden en bouw je verder aan je internationale netwerk van contacten. Je werkt ook samen met een diverse groep ervaren zakelijke professionals en academici uit het VK, Duitsland en over de hele wereld.

Het Durham-EBS Executive MBA-programma begint elk jaar in september met een verblijf van zeven dagen in Durham, Engeland. Tijdens het programma van 18 maanden voltooit u:

 • Negen kernmodules; zeven modules worden in Duitsland geleverd en twee modules worden in Durham geleverd
 • Drie keuzemodules geleverd in Duitsland, Durham of een andere internationale locatie
 • Een strategisch zakelijk project

Opmerking: Module-instructie in Duitsland wordt eenmaal per maand gehouden van donderdag tot zaterdag. De kosten voor accommodatie en maaltijden voor elk verblijf van een week in Durham zijn inbegrepen in de programmakosten.

 • Negen kernmodules
 • Drie keuzevakken
 • Zakelijk project (proefschrift)
 • Residentiële inductieweek

Negen kernmodules

De negen kernmodules van het programma zullen je basiskennis, inzicht en onderzoeksvaardigheden bepalen:

 • Boekhouding
 • Economie voor Global Business
 • financiën
 • Managing People
 • afzet
 • Operations and Technology
 • Strategic Management
 • Duurzaamheid en ethiek
 • De Boardroom Oefening

Drie keuzemodules

Je vijf keuzemodules kiest ook. Keuzes veranderen van jaar tot jaar, afhankelijk van de huidige faculteit en de relevantie voor het bedrijfsleven.

Strategisch zakelijk project (proefschrift)

Na het voltooien van je keuzemodules, voer je een op onderzoek gebaseerd strategisch businessproject uit. U kunt ervoor kiezen het project op twee manieren voort te zetten, hetzij door samen te werken met uw eigen bedrijf of een gastorganisatie, hetzij door een probleemgestuurd onderzoek dat niet gericht is op een bepaalde organisatie, maar in plaats daarvan een specifiek managementprobleem onderzoekt.

Je krijgt een opleiding in academisch schrijven, evenals kwalitatieve en kwantitatieve methoden voor bedrijfsonderzoek door het hele programma als onderdeel van deze module.

International Business in Context

De Executive MBA Durham-EBS wordt gevormd door de hedendaagse verbonden bedrijfswereld. Deze keuzemodule neemt deze unieke mondiale dimensie verder en biedt u de mogelijkheid om uzelf onder te dompelen in de activiteiten en cultuur van een ander land terwijl u een bepaald zakelijk onderwerp bestudeert. Je krijgt gezelschap van de online MBA-studenten van Durham, zodat je nieuwe contacten kunt leggen en je netwerk kunt uitbreiden.

In 2017 reisden studenten met Durham's Online MBA-studenten naar San Francisco voor een studie gericht op ondernemerschap en innovatie in het centrum van de Amerikaanse start-upcultuur in Silicon Valley. Tijdens deze week woonden ze lezingen, workshops, coachingsessies, bedrijfsbezoeken, zelfstudiesessies, interactief groepswerk en een certificaatceremonieceremonie bij.

Let op: internationale locaties en onderwerpen voor deze module kunnen van jaar tot jaar verschillen. Als u ervoor kiest om deel te nemen, wordt van u verwacht dat u de kosten van uw reis naar en van de bestemming, accommodatie, sommige maaltijden en bijkomende kosten dekt. Er kan ook een extra moduletarief zijn.

Twee residentiële weken

Je eerste residentiële activiteit is een zevendaagse introductie in het VK aan het begin van je Durham-EBS Executive MBA-reis, die je naar het programma zal leiden. Het is een geweldige manier om je kennis te laten maken met de EMBA en je belangrijkste vaardigheden te verbeteren, waaronder teambuilding, groepswerk, lezen en academische schrijfvaardigheden (ondersteunen van mensen die al enige tijd afwezig zijn geweest van academisch onderwijs).

Niet alleen breng je tijd door aan de Durham University Business School en heb je de kans om de stad Durham te verkennen, je zult een ander gebied in het Verenigd Koninkrijk gaan ontdekken. In voorgaande jaren was dit het Lake District, een charmante regio in het noordwesten van Engeland.

Onderwerp eisen, niveau en kwaliteit

 • Een minimum van drie (bij voorkeur vijf) jaar relevante werkervaring van leidinggevende aard.
 • Een goede graad of een gelijkwaardige beroepskwalificatie.
 • Twee recente professionele referenties.

Als u niet over deze formele kwalificaties hebben, zullen we ook management ervaring. Als dit voor u geldt, zullen wij u vragen om een ​​portfolio te sturen aan bewijs, presentatie van uw mogelijkheden, waaronder kritisch denken en communicatieve vaardigheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Lees Minder
Durham , Oestrich-Winkel , UK Online + 2 Meer Minder

Accreditaties