Executive Mba "Euromanagement - MBA Voor Leidinggevenden"

Russian Presidential Academy of National Economy - Graduate School of Corporate Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive Mba "Euromanagement - MBA Voor Leidinggevenden"

Russian Presidential Academy of National Economy - Graduate School of Corporate Management

Executive MBA-programma "Euromanagement - MBA voor leidinggevenden" Het is gericht op mensen in leidinggevende posities in bedrijven (CEO's en hun plaatsvervangers, directeuren van afdelingen, senior specialisten en / of eigenaars van bedrijven met ervaring in leidinggevende posities ten minste 5-6 jaar).
In de bouw van de afzonderlijke programma's en het systeem van Executive Education programma's als geheel, zijn wij van mening de bestaande ervaring van wetenschappelijke, praktische en educatief werk. In antwoord op een vraag over hoe moet de meest hoogwaardige en adequate opleiding van managers kijken, zijn wij van mening dat:

Er is het concept van "volwassenheid management" van het bedrijf die consequent is en onvermijdelijk neemt een bepaalde fase in haar ontwikkeling. Studenten moeten zich bewust zijn van de vooruitzichten van de toepasbaarheid van de kennis die zij ontvangen, afhankelijk van deze factor. Niet alle 'even nuttig "voor iedereen en altijd. Steeds een leider is ook een proces consistent en kan niet alleen in het kader van een vast niveau van hun eigen ontwikkeling, evenals de looptijd is gebonden aan het management van het bedrijf in zijn geheel worden beschouwd. Overmatig (modieuze nu) de nadruk op "de identiteit manager" als zodanig, precies zoals de behandeling van "alle ondernemingen" sterk verminderen van de efficiëntie, toereikendheid en praktisch onderwijs.

In elk geval, de inhoud en de leerbenaderingen voorgestelde wijziging voor zover vereist in overeenstemming met het niveau van het hoofd en zijn bedrijf. Verabsolutering zowel "klassieke disciplines", precies zoals zowel "acute problemen" of "totale individualisering van leren" is ongewenst omdat dit de effectiviteit van de training vermindert.

Termen van de studie:

Duur van de studie:

20 maanden

Vorm van de studie: Part-time (modulair): Rusland zes full-time sessies voor 10 - 12 dagen, een bezoekende sessie in Duitsland De lessen worden gehouden 9,00-16,05 In het weekend: eenmaal per 3 weken nbsp; lessen worden gegeven 3 dagen (vrijdag, zaterdag, zondag) Vrijdag - 17,00-21,40, zaterdag, zondag - 9,00-17,45
Start van het programma:

Part-time (modulair) - 15 mei 2015

In het weekend - 15 mei 2015

Documenten afstuderen:
  • Diploma, door de Academie van het monster vastgesteld voor een extra (tot hoger) onderwijs;
  • "Gartsburgsky diploma" Academy of Economics and Management AFW (Duitsland);
  • Certificaat van de Russische Academie van Nationale Economie en Public Service onder de president van de Russische Federatie.
Collegegeld:

In het weekend - 690 000 roebel.
De modulaire vorm (kosten voor de regio's) - 590 000 roebel.

Niet onderworpen aan de btw. Een gefaseerde betaling. Het programma omvat training in Duitsland (extra kosten voor een visum, vluchten en accommodatie).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
20 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
690,000 RUB
Locations
Rusland - Moskou
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan