Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA in ICT of Utility Management

Bent u op zoek naar een professionele uitdaging en betere carrièrekansen? Krijg dan uw Executive MBA, in Informatietechnologie (ICT) of Utility Management, en word onderdeel van ons netwerk!

De Executive MBA biedt deelnemers de analytische, functionele en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor succes in een steeds complexere en wereldwijde ICT- en Utility-bedrijfs- en managementomgeving.

De Executive MBA in ICT of Utility Management vertegenwoordigt in totaal 15 cursusweken met 30 modules en kan voltijds voltooid worden. De programma's worden georganiseerd in wekelijkse blokken (maandag tot en met zaterdag), waarbij elk blok bestaat uit twee modules. De helft van de lestijd is gewijd aan de verwerving van nieuwe kennis in het betreffende vakgebied, terwijl de resterende tijd wordt toegewezen aan praktische werk- en casestudies (in ICT of Utility Management).


taal van instructie


Engels is de enige voertaal. Deelnemers aan iimt cursussen vereist daarom kennis van die taal.


examens


Elk van de 30 modules wordt gevolgd door een schriftelijk of mondeling examen op basis van het materiaal dat tijdens de cursussen wordt behandeld.


ECTS-Credits


Door een EMBA te voltooien, ontvangen de studenten 90 studiepunten, inclusief de internationaal erkende Executive Master of Business Administration in ICT of Utility Management van de Universiteit van Fribourg.

voordelen

  • Omvattende ICT en Utility Content

Alle cursussen hebben een geïntegreerd beeld van ICT of Utility Management. Met wetenschappelijke docenten en zakelijke experts wordt een evenwicht tussen theoretische kennis en praktische vaardigheden gegarandeerd.

  • Flexibele programmastructuur

De cursussen zijn ontworpen om de parallelle uitoefening van professionele activiteiten en studies mogelijk te maken. De modulaire structuur biedt een individueel en flexibel ontwerp van studies van voltijd tot deeltijd cursussen.

  • Internationale omgeving

Het uitgebreide netwerk van professoren en leidende ICT- of utiliteitsdeskundigen biedt de cursisten de meest geavanceerde training aan.

  • Cross-Industry Networking

Facultaire leden en deelnemers kunnen een netwerk van collega's opbouwen. Als onderdeel van de iimt kunnen verbeterde netwerken op 3 niveaus: studenten, docenten en het instituut met het iimt alumni netwerk.

  • Universitair diploma

Door de behaalde universiteitsgraad worden uw studies over de hele wereld herkend.

  • Personeelsontwikkeling

Door de verbeterde leiderschapsvaardigheden gecombineerd met uw theoretische knowhow, zal u uw personeelsontwikkeling bevorderen en uw managementvaardigheden versterken.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- SCHOLARSCHIPS IS NIET BESCHIKBAAR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum