Executive mba in leiderschap

Foster College of Business Administration at Bradley University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive mba in leiderschap

Foster College of Business Administration at Bradley University

Het bekroonde programma van het Foster College of Business Administration onderscheidt zich door zich op twee verschillende gebieden te concentreren:

  • Leiderschap. We richten ons op leiderschap, zo weinig instellingen kunnen, vanwege onze unieke relatie met het Leiderschap Ontwikkelingscentrum. Studenten leren zoveel over zichzelf als ze doen over de bedrijfswereld en ontdekken hun eigen persoonlijke leiderschapsstijl, en worden effectiever in elk deel van hun leven.
  • Uitgegeven Basisschema. Het progressieve Bradley curriculum verdeelt cursuswerk in zakelijke problemen in plaats van traditionele business school disciplines. Dit zijn de problemen die je dagelijks als leider ziet, de problemen die je 's nachts in de gaten houden. U zult leren door middel van echte projecten op echte bedrijven, uw eigen bedrijven.

Focus op deze twee gebieden zorgt ervoor dat de studenten de benodigde hulpmiddelen krijgen om organisaties te leiden door te voorzien

  • Een interdisciplinair, globaal perspectief op hoe verschillende disciplines samenwerken in een wereldeconomie.
  • De kritische denkvaardigheden die nodig zijn om disciplines samen te brengen om de strategische beslissingen te maken die de leiders moeten maken.
  • Een studentenlichaam met uiteenlopende achtergronden en een brede basis van leiderschapservaring die een uitdagend klimaat verzekert.
  • Een kwestie-based curriculum relevant voor de dringende problemen van vandaag.
  • Faculteit met een passie voor het onderwijs en een gedreven verlangen om studenten uit te breiden tot uitmuntendheid, continue verbetering en levenslang leren.
  • Een voertuig voor persoonlijke groei en de verbetering van interpersoonlijke vaardigheden om de effectiviteit van een leider te verhogen.
  • Klasopdrachten en projecten die onmiddellijk na de leermodule worden toegepast op de werkplaats van de student, waardoor het bedrijf direct voordeel krijgt.

Leerplan

In tegenstelling tot traditionele MBA- en EMBA-programma's met hun traditionele cursussen in economie, finance, management en accounting, richt de EMBA van Bradley University zich op zaken die managers en leidinggevenden als de meest dringende problemen die zij geconfronteerd hebben, worden geconcentreerd. Het programma is een probleemgerichte, probleemoplossende aanpak van zaken. Zakelijke vraagstukken worden vanuit een interdisciplinair perspectief aangepakt. Elk probleem wordt benaderd met inzichten verkregen uit verschillende bedrijfsdisciplines. Boekhouding, marketing, management en financiën worden geïntegreerd in het curriculum.

Een van de meest unieke aspecten van ons programma, en een zeldzaamheid in andere programma's in de natie, is de individuele leidinggevende coaching die u gedurende de gehele 15 maanden van het programma ontvangt. De faculteit en het personeel werken one-on-one met deelnemers om leiderschapsvaardigheden te beoordelen. Deelnemers krijgen individueel coaching van faculteit en personeel volgens hun persoonlijke ontwikkelingsplan voor de gehele lengte van het programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
15 maanden
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Peoria, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan