Executive mba meester - gezicht Terrassa. Taal: Castiliaans / Engels

euncet Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive mba meester - gezicht Terrassa. Taal: Castiliaans / Engels

euncet Business School

Type: Klaslokaal Beschrijving: De Master Executive MBA is PRESENCIAL en wordt onderwezen in Terrassa. Het duurt 450 uur en een prijs van € 12.420.

De bestuurlijke verantwoordelijkheid gaat verder dan alleen het ontwikkelen van vaardigheden die het bereiken van bepaalde doelstellingen van het bedrijf te vergemakkelijken. Daarom is de Executive MBA verbeteren van uw kennis op het gebied van Management Training, vaardigheden en kies de specialisatie die past bij hun beroepspraktijk.

Dit programma gaat om de noodzaak van een goed overzicht van het bedrijf, de belangrijkste gebieden van het management en de wisselwerking tussen hen, met een generalistische benadering van de bestuurlijke taak zodat de deelnemers aan de dialoog met specialisten ontwikkelen ontmoeten elk van de gebieden van het management, de diagnose en het risico van de besluitvorming van de veiligheid van kennis zoveel mogelijk te beperken.

Waarom draagt ​​een diepe kennis van de kenmerken, technieken en best practices van elk van de gebieden van de bedrijfsvoering praktijken en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle uitoefening van de verantwoordelijkheden in het beheer en de besluitvorming te ontwikkelen beslissingen.

Methodologie

De Executive MBA-programma omvat enerzijds de theoretische sessies waarin deelnemers krijgen de vaardigheden om uw professionele project te ontwikkelen. Ontwikkelen van praktische sessies, met echte ervaringen op basis van de zaak-methode, waarin ideeën en inzichten die een verzorgende omgeving debat bieden genereert. In deze sessies, waarbij de interactie tussen de docent en de deelnemers zijn actief, het beïnvloedt de ontwikkeling van professionele vaardigheden.

De methode omvat de Executive MBA en vereist de actieve deelname, het werken met echte ervaringen en case studies, gebaseerd op? Leren door te doen?, Ook een beroep op de meest geavanceerde simulatie systemen business.

In dit verband, in de loop deelnemers zullen werken aan case studies, simulatie van echte situaties, gebaseerd op dialoog systemen, gebruik van digitale middelen, de beroepspraktijk of combinatie van methoden.

Het Business Plan te ontwikkelen, als een afstudeerproject van MBI, is opgericht als integratieve en dwarsbalk voor de inhoud van de verschillende modules.

Graad

 • Mate van Meester door de UPC -Universitat Politècnica de Catalunya en double degree met particulier Euncet Business School.
 • Private Master Degree Executive MBA Business School Euncet.

Als de student een universitair diploma heeft, krijgt een certificaat van voltooiing van de Polytechnische Stichting van Catalonië.

Bedrag van het programma: 12.420.- euro

Subsidies en overeenkomsten

We adviseren over de verschillende beurzen en subsidies waarvoor u kunt profiteren. We hebben ook overeenkomsten met banken die zeer gunstige voorwaarden te bieden om u te helpen in uw training. Overleg met onze adviserende team.

 • UPC Alumnis: 5% korting.
 • Premium Alumnis UPC, Cecot en CENTREM: 10% korting.
 • Bedrijven in verband met Cecot en CENTREM: 15% korting.
 • Bonus Vergunning Individuele Training (PIF).
 • Flexibele lening: Caixa d'Enginyers en Banco Santander.

Virtual Campus

Deze studenten hebben toegang tot de virtuele campus, een effectief werk en communicatieplatform voor studenten, docenten, regie en coördinatie van de cursus. Deze tool maakt het mogelijk om de documentatie van elke trainingssessie voor de start, werken in teams, vragen hun leraren, hun sporen ...

Carrière

Wij beheren een baan bij een groeiend volume van de banen, met inbegrip van arbeidsovereenkomsten en samenwerkingsverbanden in de praktijk. Op deze manier dragen we bij aan het verbeteren van de carrières van professionals getraind en het bedrijfsleven en de selectie van de beste kandidaten te vergemakkelijken. Jobaanbiedingen worden bekend gemaakt via de virtuele campus.

Toelatingsvoorwaarden

Studenten moeten een universitair diploma (diploma, ingenieur, diploma, technisch ingenieur) of een bewijs van beroepservaring.

Voor toegang tot de opnames proces, moeten de kandidaten een begeleidende brief in te dienen en te hervatten bijgewerkt.

Student Profiel

De zeer professionele en interdisciplinaire profielen deelnemers edities MBA, voorzien van een netwerk tussen de aanwezigen dat het toevoegen van de toegevoegde waarde is het maken van de master, vergemakkelijkt de arbeidsmobiliteit van velen van hen.

 • Media 33 jaar oud.
 • Beheer Officieren, Management, Engineering, Consulting, functionarissen, etc.
 • Sectoren Banking Services, Automotive, Chemie en farmaceutische producten, Energie, Industrie, Gezondheidszorg, Bouw, - Public Administration, enz.
 • Licentiaat in de technische gebieden (Engineering, Bachelor of Science, architectuur, wiskunde, enz.)

Ontvangers

 • Professionals uit alle sectoren van het bedrijfsleven, ongeacht hun initiële opleiding, op voorwaarde dat zij werkervaring hebben of zelf houden. Het programma is een kans om op een geïntegreerde wijze hun specifieke taken te bespreken en helpt geschikt voor uw taak om de doelstellingen en de algemene voorwaarden van het bedrijf te kaderen.

 • Professionals met minimaal drie jaar ervaring, die voldoen aan of moeten voldoen in de nabije toekomst leidende rol voor een van de gebieden van het management bedrijven of andere organisaties die training nodig of bijwerken van eigen kennis en technieken management en business management.

 • Professionals die, met management ervaring, die hun kennis bij te werken, omdat de MBA wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste trends in het management.

DOELSTELLINGEN

De doelstellingen van het programma te voldoen aan de behoeften van mensen in hun professionele omgeving hebben of zullen hebben om op te treden als leidinggevenden, en willen hun opleiding in het beheren en ontwikkelen van de vaardigheden om hun teams in het maken van strategische en operationele besluitvorming vaardigheden leiden voltooien.

De algemene doelstelling is dan ook om zelfvoldaan reikwijdte en de eisen van de algemene richting van de onderneming en elk van de gebieden van het management weten: rond, strategie en organisatiestructuur, marketing, boekhouding en financiën, inkoop, productie en distributie , product marketing, enz.

Zij zullen ook in staat zijn om aan de eisen van de geglobaliseerde markten te voldoen en daarom kan de internationalisering van het bedrijfsleven activiteiten.

Agenda

Module 1: PDD Management Development

De Executive Development Program biedt een kennis en praktijken die de nodige mogelijkheden voor strategisch en uitvoerend management van bedrijven te ontwikkelen, zowel in de dag, voor zover situaties veranderen of wijziging van de economische situatie en de markt.

 • Entorn Juridic l i mercantiele bedrijf - Financiën per een directius i Gestio control - Strategic Direction - marqueting, Gestio commerciële i noves neigingen dels mercats - Business Game - Operacions i SCM - Organització i Gestio dels Resources Mensen - Pla de Negoci Totaal : 150

Module 2: PHD Skills

De Skills module is ontworpen voor deze functies aan enige kennis, technieken en opleiding te bieden voor het ontwikkelen van leiderschap in te schakelen.

 • Rol directiu i context van Lideratge - Lideratge d rust van Treball - dels rust Avaluació van Treball - negotia i Gestio van conflictes - Analisi van problemes i dam beslissingen - Innovatie en Gestió van canvi - richtlijnen teelttechnieken - Persoonlijke Creixement leider - Projectes directius aplicats * TOTAAL 150 25

Module 3. Specialisatie

 • Finance - Marketing Management - Management Control - Integrated Logistics - Sales Management - Operations Management - Supply Chain - Innovatie - Operations Management - Supply Chain

Module 4. Business Plan

Faculteit

PDD

Oscar Coduras

Coördinator en hoogleraar Management module. Electrical Engineer. PDG door IESE. Associate consultant van STRAX. Hoogleraar Strategisch Management en Ondernemerschap MBA Meester van de Polytechnische universiteit van Catalonië. Hoogleraar Strategisch Management en Business Plan bij de Open Universiteit van Catalonië.

PHD

De heer Carles Mendieta

Llicenciat in Psychologie, Soci van SingularNet Consulting. Consultant desenvolupament directiu. Onder Carrecs altres heeft estat Corporatiu directeur van Les Heures / Universitat de Barcelona en directeur van de Environmental Forum Foundation. Boord Membre de l'Association Espanyola van Directius. Lid van de Consell van de Stichting Factor Consulting Huma.

Duur

 • Studie Mode: - Duur: 450 uur - 90 ECTS

Dubbele oproep:

 • Start: 03/20/15 Einde: 07/09/16 - Home: 10/30/15 Einde: 02/25/17 - Schema: vrijdag 16:00-21:00 uur - zaterdag van 09:00 tot 14: 00 h - Center gedoceerd: EUNCET Business School - UPC. Terrassa - Graad: Double Degree door de UPC en de Euncet Business School.
 • Directeur van de Meester: Alfons Freixes Taal: Castiliaans / Engels
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Mar. 2019
Duration
Duur
450 uur
Voltijd
Price
Prijs
12,420 EUR
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Mar. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan