Lees de Officiële Beschrijving

MBA_Ejecutivo

Executive MBA

Waarom is het belangrijk om de Executive MBA studeren?

Dit programma geeft professionals met ruime bestuurlijke ervaring de kans om hun vaardigheden, capaciteiten en kennis te scherpen om de impact op hun organisaties en de samenleving te vermenigvuldigen.

Deelnemers aan de EMBA aan de Universiteit van de Andes zijn een diverse, multidisciplinaire en uitmuntendheid georiënteerde groep. Ze zijn sociaal verantwoordelijke mensen met leidinggevende capaciteiten, het vermogen om te werken, strenge, zeer gemotiveerd, met de mogelijkheid om te beïnvloeden en project bedrijven om de meest veeleisende internationale toneel.

Wat maakt ons anders?

Concentratie op de ontwikkeling van de persoon:

Het dubbele van de tijd boven besteed want tegenwoordig technische kennis is van essentieel belang, maar het dagelijks bestuur is vol uitdagingen interactie.

De methode is divers:

 • Case methode in een kwart van de cursussen voor de inhoud lenen zich voor het succesvolle gebruik van de zaak methode
 • workshops
 • werkgroepen
 • projecten
 • virtuele forums
 • Opnamen en andere leermiddelen.
 • Vier internationale weken in het aanbod;

verplicht:

 • Adolfo Ibáñez Universiteit in Santiago de Chile, en IE, bekend academische bestemming in Madrid.
 • facultatief
 • Babson College in de VS
 • LSE, de London School of Economics in Engeland
 • International Weeks of Global Management aangeboden in India, Mexico, Parijs, Shanghai en New Orleans.

aanpak van het programma is consequent strategisch, Networking en communautaire EMBA. Vriendschap ontstaat weer in deze ruimte. Het feit dat tweewekelijkse met leeftijdsgenoten die idealen en waarden gevoed door onoplosbare vorm van nieuwe obligaties te delen. In deze omgeving de mogelijkheid om echt open voor nieuwe concepten en ervaringen wordt geteeld. Opgemerkt wordt dat de betrekkingen worden onderhouden door de periodes van vijf jaar, en het creëren van een netwerk van zowel zakelijke en culturele contacten genaamd de "EMBA Gemeenschap".

Wie kan studeren?

De Executive MBA is een programma dat is ontworpen voor senior executives uit verschillende functionele gebieden van multinationale ondernemingen en ondernemers of eigenaars van middelgrote en grote ondernemingen. Het programma betrokken leiders van verschillende nationaliteiten, waardoor het verrijken van de uitwisseling van ervaringen en perspectieven en het creëren van een netwerk van zowel zakelijke en culturele contacten genaamd de "EMBA Gemeenschap". minimaal 10 jaar in leidinggevende posities 8 jaar werkervaring.

Selectieproces en eisen

 • De betaling van de registratierechten. COP $ 520.000.
 • Het invullen van het online formulier
 • Levering van documentatie.
 • Toelatingsexamen.
 • Twee interviews.
 • Visum om te studeren als buitenlandse student.

Doelstellingen van het programma

 • Studenten verankeren haar waarden, het bevorderen van ethisch gedrag, en de waarde van het aandeel in hun organisaties en gemeenschappen.
 • Studenten zullen het milieu te beoordelen, gericht op Latijns-Amerika om de mogelijkheden voor groei en waardecreatie te identificeren.
 • Studenten zullen hun leiderschap te ontwikkelen en hun eigen veiligheid te versterken.
 • Studenten zullen de kennis van de functionele gebieden van het management te krijgen.
 • Studenten zullen hun kritisch perspectief uit te breiden.

Graduate profiel

Afgestudeerden van de EMBA leeft een persoonlijk en professioneel product de academische structuur van transformatie, interactieve ervaring met collega's verworven, en vragen naar voren gekomen tijdens hetzelfde programma, die zullen bijdragen tot de consolidatie als een leider op de werkvloer en daarbuiten. Het internaliseren een strategische, innovatieve en duurzame aanpak van de ontwikkeling van de organisatie en richtlijnen voor hun eigen leven. Het zal de toekomst van een veiligere en volwassen manier aan te pakken.

dubbele Program

Faculteit Bedrijfskunde Universidad de los Andes een overeenkomst gesloten met universiteiten IESA (Venezuela), ITAM (Mexico) en Tulane (USA) om het programma aan te bieden GLOBAL MANAGEMENTa studenten en recent afgestudeerden die beschikken over of proberen MBA leidende posities in organisaties. Studenten die ingeschreven, en ontvangen de titel van Master in Management Faculteit, ontvangt de titel Master of Global Management uitgereikt door Tulane University.

Het Global Management biedt een internationale aanpak in het management van organisaties; en zorgt voor een mondiaal perspectief, niet alleen door middel van real business cases gericht op de strategie in de belangrijkste regio's op het niveau van de onderneming, maar ook van de reizen die tijdens het programma. Daarnaast introduceert studenten aan de uitdaging van het bouwen van teams en het ontwikkelen van strategische internationale leiderschap door middel van teamwork in een unieke en multiculturele cohort.

Het programma bestaat uit zes cursussen in het Engels, van elk een week, die worden gehouden in verschillende steden en landen, over een periode van 18 maanden. Deze cursussen richten zich op internationaal leiderschap, teambuilding, en wereldwijde bedrijfsstrategie. Tijdens de module een project van internationale marketing en waardebepaling runs.

Kandidaten moeten studenten of afgestudeerden van de laatste 5 jaar van MBA's van de deelnemende universiteiten zijn, minstens 3 jaar werkervaring en spreekt vloeiend Engels. Studenten die zich inschrijven voor de dual degree moet voldoen aan de eisen voor beide graden om ze te ontvangen.

Opleiding te volgen in:
Spaans
Spanish (Colombia)

Zie 2 andere vakken van Universidad de los Andes - School of Management »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
4 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum