Fast track mba - meesters van bedrijfsadministratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het vormen van de leiders van morgen door competente, bekwame en ethische managers te ontwikkelen

Voordelen van het programma

  • Verdien een professionele diploma.
  • Verbeter je management prestaties en potentieel.
  • Netwerk met een breed scala van hoogwaardige personen.
  • Focus op de sociale en ethische verantwoordelijkheden van leiderschap.
  • Gebruik en verbeter teamwork, onderhandeling, leiderschap en strategische vaardigheden.
  • Integreer echte wereld situaties in het klaslokaal door middel van casusanalyse en simulatie gebaseerde activiteiten.

Programfocus

  • Sociale en ethische verantwoordelijkheden van leiderschap.
  • IU Northwest's Fast Track MBA biedt u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om te slagen in de mondiale en competitieve bedrijfsomgeving van vandaag!
  • Bedrijven hebben bekwame, bekwame en ethische leiders nodig om de diverse onderdelen van hun organisaties te beheren. Uw MBA van IU Northwest zal u voorbereiden op de in-demand leiders!

Fast-Track MBA


Slechts 2 nachten per week voor slechts 20 maanden! Als u uw afgestudeerde diploma wilt behalen door de avond in de klas deeltijd bij te wonen, terwijl u nog voltijds werkt, dan is IU Northwest's MBA een snelwegprogramma dat voor u ontworpen is. Als u een bacheloropleiding hebt, kan u zich rechtstreeks betreden in de 30 credit-hour MBA core, die binnen 20 maanden kan worden afgerond. Je kunt je MBA verdienen door twee nachten per week lessen bij te wonen, met geen weekend lessen nodig ... in minder dan 2 jaar!

Als u een bacheloropleiding heeft op een ander gebied dan het bedrijfsleven, kunt u de MBA-programma in 24-33 maanden voltooien, afhankelijk van hoeveel basiscursussen u nodig hebt. Dit wordt bepaald door een evaluatie van je cursusopleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De School of Business & Economics aan IUN bedient circa 600 Business majors in Associates, Bachelors en Masters opleidingen en certificaten. Van die studenten, ongeveer 25% zijn MBA-studenten IUN ... Lees meer

De School of Business & Economics aan IUN bedient circa 600 Business majors in Associates, Bachelors en Masters opleidingen en certificaten. Van die studenten, ongeveer 25% zijn MBA-studenten IUN is een grootstedelijke regionale campus van de Universiteit van Indiana, waar het 7-county gebied van Northwest Indiana. De school biedt zowel overdag als 's avonds cursussen om de 63% full-time / 37% part-time studenten, en de 98% part-time MBA-studenten' s avonds. De undergraduate studenten van de School of Business & Economics is ongeveer 58% vrouwen, 22% zwart, en 9% Hispanic. De afgestudeerde studenten is ongeveer 55% vrouw, 7% zwarten en 10% Hispanic. De campus is gunstig gelegen nabij de kruising van I-80/94 en I-65 op Broadway in de Glen Park voorstad van Gary en gemakkelijk toegankelijk is voor zowel lokale bewoners en forenzen van en naar het werk in de Chicago grootstedelijk gebied. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited