Flex Mba

University of California, Riverside

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Flex Mba

University of California, Riverside

Een MBA-programma ervaring afgestemd op je schema is wat de Flex MBA-programma aan de A. Gary Anderson Graduate School of Management biedt haar studenten, waardoor ze flexibiliteit en gemak bij het bereiken van een van de meest gewilde graden. De 80-unit Flex MBA is het programma van de keuze voor een brede strook van studenten. Onder hen zou kunnen zijn full-time studenten die willen een MBA te verdienen op een fast track of die proberen om meer met hun studie te nemen, internationale studenten op zoek naar een MBA aan een topuniversiteit, werkende professionals op zoek naar een graduaat zonder onderbreking van hun loopbaan, of particulieren die behoefte hebben aan verantwoordelijkheden tegemoet te komen thuis met familie als ze hun academische doelen na te streven.

De Flex MBA biedt dezelfde kwaliteit van het onderwijs als het MBA-programma. Maar de twee programma's verschillen in belangrijke manieren:

  • De Flex MBA kan worden ingevuld op een fast track (in slechts 20 maanden) of cursussen kunnen worden genomen over meerdere jaren, afhankelijk van het schema van de individuele student.
  • De Flex MBA biedt 's avonds cursussen zodat studenten nog kunt werken en voldoen aan de andere dag-time verplichtingen, terwijl ingeschreven in het programma.

Studenten profiteren ook van het brede scala van diensten van hoge kwaliteit beschikbaar zijn voor alle studenten van de A. Gary Anderson Graduate School of Management, zoals speciale administratieve ondersteuning, career services, en de mogelijkheden voor betrokkenheid bij studentenorganisaties.

Deadlines

Fall 2017 Toelating

  • Prioriteit round: 15 december 2016
  • Tweede ronde: 31 januari 2017
  • Derde ronde: 1 maart 2017
Final Deadlines: Internationaal: 1 mei 2017 Domestic: 1 juni 2017

Winter 2018 Toelating

  • Internationaal: november 2017
  • Domestic: 1 september 2017

Voorjaar 2018 Toelating

  • Internationaal: 1 december 2017
  • Domestic: 1 maart 2018

Toelatingscriteria

De Flex MBA-programma staat open voor toelating aan in aanmerking komende studenten uit alle undergraduate majors. Wij beschouwen iedere aanvrager professionele, academische en levenservaringen in aanvulling op karakter en persoonlijkheid. Toelating tot het programma is gebaseerd op een aantal criteria, waaronder de kwaliteit van het vorige academisch werk, persoonlijke essays en brieven van aanbeveling, en de Graduate Management Admission Test (GMAT) of Graduate Record Exam (GRE) prestaties. De GMAT of GRE is vereist voor alle aanvragers.

Beroepservaring wordt als voordelig beschouwd, maar is niet vereist voor toelating. We moedigen pas afgestudeerden, entry-level en mid-career aanvragers.

Kwantitatieve methoden (business calculus, lineaire algebra, statistiek) is een voorwaarde voor het programma. Gekwalificeerde studenten die niet aan deze voorwaarde cursus hebben gevolgd kan worden toegelaten, maar je moet deze eis te voldoen door het invullen van MGT 403 tijdens hun eerste twee kwartalen in residence.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
22 maanden
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Riverside, Californië
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan