Read the Official Description

DOELSTELLINGEN

  • Bereid je mensen in staat zijn om met succes uit te voeren in de zakelijke wereld met een ethisch en maatschappelijk perspectief.
  • Inzicht in de dynamiek van het bedrijf, begrijpen en beheersen van alle aspecten van de bedrijfsvoering, waardoor een geïntegreerd en uitgebreid overzicht van deze realiteit, die essentieel is om te komen tot de hoogste niveaus van kwaliteit moderne organisaties.
  • Ontwikkelen van het management vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle concurrerende strategieën uit te voeren door de integratie van persoonlijk leiderschap modellen, van essentieel belang om te presteren in de voorkant van teams bestaande uit high performance organisaties.
  • Genereer een globale visie met een sterk anker in de regionale bedrijven in Latijns-Amerika.

ontvangers

Professionals met een minimum van 3 jaar ervaring in hogere functies, die zichzelf willen uitdagen en het verwerven van de kennis en vaardigheden om je carrière te transformeren.

Studieplan

  • verplichte programma
  • VERKOZEN PROGRAMMA'S
  • EINDE VAN DE MASTER ACTIVITEITEN

Certificaat

Na het voltooien van het curriculum zal de deelnemer de titel "MBA in International Management", in het Spaans grondgebied van de Polytechnische Universiteit van Catalonië toegekende titel te ontvangen.

(*) Eigen titel herkend op Spaans grondgebied, moet worden uitgegeven in Spanje, met aanwezigheidsplicht academische week in Barcelona. online mode met optionele ondersteuning klaslokaal acties.

Methodologie

Het is een interactief leren pedagogisch model genaamd MODEL TRANSFER PERICLES, dat de overdracht van de verworven kennis om het werk mogelijk maakt ontwikkeld, met een praktische aanpak en vindt plaats in een interactieve virtuele gemeenschap met een klaslokaal supplement.

Om behoud en de toepasbaarheid van een digitaal en karton, te versterken op basis van wiskundige modellen die het mogelijk maken om te ervaren en situaties spelen binnen de zakelijke wereld, waar de beslissingen worden genomen en de gevolgen daarvan wordt geverifieerd op een intensief gebruik van simulatoren is gedaan speelse omgeving.

Op hetzelfde moment wordt de MBA ontworpen vanuit het concept van self-management, terwijl elke deelnemer de specifieke profiel van zijn eigen carrière kiest, de optie programma's en beheert ook het beheer van hun academische tijd, door middel van academisch krediet te verkrijgen binnen vier jaar overwogen een maximale tijd afgerond.

De belangrijkste oorzaak van de master-onderwijs-leerproces krijgt een context waarin de student voortdurend uitgedaagd, gemotiveerd en begeleid door een voortdurende interactie met specialisten die verantwoordelijk is voor elk onderwerp in de virtuele gemeenschap.

Program taught in:
Engels
Spaans
Deze cursus is
Begindatum
Jan. 2019
Duration
Request Info
Part-time
Prijs
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2019
Einddatum
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Einddatum